icon

Je běžné chodit tak často do hospody?

barkasykorka
14. črc 2019

Ahoj, máme s přítelem desetimesicniho syna, já jsem na mateřské a přítel chodí do práce. Máme se moc rádi, rozumíme si, máme dům, relativně dost peněz, oba fajn rodiče. Přítel se věnuje synovi, když chci pohlída ho, nakrmi, přebali, prostě všechno. Je fajn táta. Jediným problémem, který mě poslední dobou trápí je, že přítel chodí často s kamarády večer do hospody. Většinou tak třikrát týdně, odejde v šest, přijde v jednu, někdy ve dvě, někdy taky ve tři ráno. Němužu říct, že by byl úplně na mol, pije většinou jen piva, ale je prostě v náladě. Druhý den, když je víkend spí celé dopoledne, do práce vstane, ale je na facku. Občas udělám scénu, brečím a to pak je třeba 14 dní doma 😀 Je to normální, nebo jsem histerka?
ndomaJe to normální, nebo je to moc?

Strana
z4
martaskaaa
15. črc 2019

@ninive211 a já myslela, že to hranou jen děti a moje pošahana zákaznice 😄 můj naštěstí nic takovýho nedělá, ale zas dokáže dlouho sedět nad autama a ob den chodi na 2h do fitka, zrovna tam odešel. Hospodu jednou za půl roku, jinak spíš popíjíme na rodinných návštěvách a doma si děláme vlastní drinky, mojito a tak. Fakt bych nesnesla, aby mi chodil do noci do puntíky 😔 tak buď na jednu stranu ráda za ty Pokémony 😄

ninive211
15. črc 2019

@martaskaaa Jo to zas jsem, radši půlhodinu Pokémonů denně (někdy ani ne) než obden večery v hospodě do noci. Obden 2h ve fitku mi taky jako přijde vcelku dost, ale to teda aspoň člověk fakt dělá i něco pro zdraví (pokud to nepřehání a spíš si tak to zdraví neničí). Radši 2h ve fitku jak v hospodě.

priefi
15. črc 2019

@barkasykorka me to normalni neprijde, ale ja bych s hospodskym povalecem nikdy nebyla 😉

jannym
15. črc 2019

Ja manzelovi nekecam do toho kde a kdy travi svuj volny cas pokud funguje, tj fajn jdes s klukama do klubu stavet auticka, pritahnes pak v noci, ale rano odvedes ditko do skolky, jasne ze se mu nechce, ale to ma smulu, nebo ma propustky az vecer co se drobitina vykoupe a ulozi, no a jelikoz jezdi busem turnusy tak to neni tak casto, i kdyz je pravda ze v globalu vlastne doma moc neni... no aspon si nelezem na nervy a i se na sebe po tech letech tesime

lenatko91
15. črc 2019

Já doma řeším úplně to samé.. před svatbou nikam nechodil, po svatbě začal a je v hospodě každý pátek. Už to mi vadí, ale říkám si že 1x týdně je to OK, potřebuje kamarády. Ale jak jde víckrát, tak mi to vadí hodně, kolikrát se kvůli tomu pohadame a stejně nic nezmůžu.. podle mě hysterka nejsi.. čas s kamarádama se dá trávit i jinak než v hospodě..

linee
15. črc 2019

@barkasykorka a rekla si mu,ze ti to vadi,popr.co ti vadi?

linee
15. črc 2019

@barkasykorka no ale on v tom pak nevidi problem.To je rozdil.Neobhajuji.Ale chodi do prace,s malym ti pomaha,pokud potrebujes,doma take,pises,ze si rozumite a mate se dobre a mate se radi.Pravdepodobne delas doma hodne,aby byl spokojeny a on je. Proto on nevidi problem v tom,ze si zajde na sport,sve konicky...vidi,ze vse zvladas.
Ty to vidis jinak.Makas v praci,doma,kolem maleho,jsi vyrizena,nemas cas na sebe a nemas svuj volny cas a vidis v tom problem,protoze ti to nevyhovuje.
Proto jsem psala - udelej si nejaky vecer volno,vykasli se na domacnost a povinnosti,vyjdi si s kamaradkou nebo si najdi nejaky konicek.
A vice zapoj pritele do domacnosti.Treba bude mit na starosti mycku nebo luxovani nebo neco jineho.

ariadna12
15. črc 2019

Nejsi pro mne hysterka. Podle mne je to uz moc, ta hospoda.

konidana
15. črc 2019

@barkasykorka
@barkasykorka a kde by byl jinde nez v hospode? Ja po volejbale s klukama taky pokazdy sla na pivo a kecalo se a kecalo....😉

konidana
15. črc 2019

@lenatko91 ja jsem asi divna😅 ja po svatbe chlapa premlouvala at proboha po tom mariasi nejezdi vubec domu. Hrajou v hospode nedaleko jeho prace cca 30km odsud. Dosel ve 3 rano a od 6.do 7 mu zvonil budik aby zas jel do prace. Akorat mne budil😣 no a ted postupem casu je v praci (nebo na mariasi) nonstop po-ct 😅

konidana
15. črc 2019

@barkasykorka ale ja fakt ze muj moc nepije. Da si 2 nebo 3 piva nebo max flasku vina. Kdyz je doma tak bud neco dela nebo spi, protoze po 4 dnech těžké prace na dílně, kde dela, a moc nespi je hotovej.
Všecko je o komunikaci. Mluvte a mluvte spolu. Život je boj😉

orchidis
15. črc 2019

@barkasykorka Mně to teda napadlo... a to nejsem stíhačka. Znáš ty jeho kamarády? Nevím, no... v týdnu od šesti do jedný v hospodě? V pracovní týden? U nás třeba v pracovní dny hospody zavíraj v deset. V pátek či v sobotu bychy to pochopila. Jednou týdně i tolerovala, občas bych šla s ním, kdyby bylo hlídání. Ale takhle je to nejen moc časté, ale i moc dlouhé a i moc podezřelé....

martaskaaa
15. črc 2019

@ninive211 tak mě to neva, než jsem otěhotněla, tak jsme tam chodili spolu 😂

barkasykorka
autor
15. črc 2019

@orchidis Oni chodí to místní putuky a ta zavírá až když všichni odejdou. Některý kamarády znám, ale přijde mi trapný se ptát, jestli tam byl a s kým a do kolika, stejně i kdyby tam nebyl, tak by ho kryli...

barkasykorka
autor
15. črc 2019

Takže holky, závěr je ten, že dneska si prostě sedneme, já znovu zopakuju co mě vadí a navrhnu: jednou týdne si bez kam chceš, do kolika chceš, ale druhý den normálně funguj, to samý pro mě, aspoň jednou za týden chci volný večer. Plus se víc zapojis se beznyho chodu domácnosti, tzn. Uvaris večeři, vyluxujes, posekas a podobně. Myslím, že je tam fér.

orchidis
15. črc 2019

@barkasykorka Tohle mi přijde rozumný 🙂. Držím palce.

linee
15. črc 2019

@sudylichozrout chapu,ale to,ze ma clovek rodinu neznamena,ze se vzda konicku a kamaradu a zije pouze pro rodinu.Rodina je samozrejme na prvnim miste,ale i s manzelkou a rodinou muzes mit kamarady a konicky.
Casto se vsak s timto nazorem setkavam.A je to skoda,protoze pak prave vznikaji v manzelstvi ponorky,partneri ze sebe sili,hadaji se a pak stoupa i rozvodovost. Manzelstvim a ditetem zivot nekonci,ale zacina;)

linee
15. črc 2019

@lenatko91 jenomze tady je to o tom,ze on pokracuje v tom,co delal i predtim.Kdezto zakladatelka ma dite,chodila do hospod casteji a ted je "omezovana" a podle mne se s tim i tezko vyrovnava.

linee
15. črc 2019

@bayt jenomze on to delal se zakladatelkou i predtim.Pokud spravne chapu,tak vlastne dela to stejne,co vzdy delal...

linee
15. črc 2019

@konidana jenomze pro nekoho jsou uz 3 piva,navic 3x tydne hotovy alkoholismus;))ale rekla bych,ze jinak se na to divaji na Morave a jinak v Cechach;))

linee
15. črc 2019

@orchidis ve velkem meste.Na mensi vesnici se zavira,kdyz odchazi posledni host

linee
15. črc 2019

@barkasykorka skvely zaver,ale asi bych mu to podala trochu mene,aby to vyznivalo jako ultimatum.Protoze pokud na chlapa znicehonic vybafnes tohle vse najednou,tak bude jenom zmateny a dosahnes opaku.
Kazdopadne moc drzim palce a dej vedet,jak pokracujete

sudylichozrout
15. črc 2019

@linee ano, to mas pravdu a souhlasim. Jenze tady je jedinym konickem evidentne navsteva restauracniho zarizeni... A to je blbe.

lenatko91
15. črc 2019

@konidana jejda proč jsi ho přemlouvala? 😃 ale asi trochu chápu.. občas se stane, že mi nahlásí celodenní akci, naposled to byl výcvik záchrany tonoucího atd.. já jsem se těšila na celý den pro sebe, veliké plány jak nebudu nic moc dělat a chlap ve 3 odpoledne už doma. Div jsem mu nevynadala 😃 takže jestli sis zvykla na svůj klid, tak tě trochu chápu 😃

konidana
Autor odpověď smazal
lenatko91
15. črc 2019

@konidana tak to chce co nejdřív vyměnit bydlení, jestli je to ve vašich možnostech 🙂 absolutně nechápu, jak může někdo usnout za světla 😃 já když usnu přes den tak vím, že je se mnou něco špatně 😃 a on nemá třeba možnost tam u někoho přespat?

konidana
Autor odpověď smazal
bayt
15. črc 2019

@linee aha, to jsem nepostřehla....

konidana
15. črc 2019

@lenatko91 to bylo jen 1. Rok po svatbě 😉 ted uz mame vicemene stridavou domácnost ,spi na dilne nebo jsme venku☺

vladienka
15. črc 2019

@linee no len chlastat v hospode mi nepride ako konicek 🙄 a akykolvek konicek 3cele odpoludnia v tyzdni az do noci by mi prislo moc.. moj mamzek hovori ze by mu bolo luto ze nie je s nami

Strana
z4