Jednorázový úlet s kamarádem. Nezažil někdo něco podobného?
Dobrý den, s manželem jsme spolu 10 let, z toho rok a půl manželé. Manželství máme hezké, ale bohužel jsem udělala největší hloupost a teď nevím jak z toho ven...
Bydlíme v menším městě, kde máme hodně přátel se kterými trávíme čas. Manželův bratr hraje fotbala a tak jsme často chodili na hřiště, kde jsme se postupně seznámili s ostatními kluky. Cca před 6 lety jsem tam poznala mladšího kluka. Hned jsem si rozuměli a od té doby se občas potkali u piva. Před 2 měsíci jsme se ale začali více bavit a společně venčit našeho psa...byli jsme si velice blízcí kamarádi. Jednou jsme společně pili a bohužel to skončilo sexem...Nepište mi prosim, že jsem blba, to jiz moc dobře vím...byla to nejvetsi chyba v mém zivote...celé dva mesice nejsem schopna fungovat. Nevim, zda se priznat ci nikoliv?
Bojím se, že to kamarad vykeca...jiz drive mel neco s dvemi zadanymi a sveril se prave bratrovi meho manzela...
Nezazil prosim nekdo neco podobneho? Moc dekuji
@zuzana2020 Vidim to stejne. To se musis rozhodnout podle manzela, ty jedina ho znas. Ja bych za sebe treba odpustila jednorazovy ulet, ale ne to ponizeni, kdy si o tom soupu septaji i vrabci na strese a ja jedina o tom nevim. Nebyt borec z okruhu spolecnych znamych, situace by byla jina. Takto to proste muze jit tak i tak, ze to reknes zbytecne, ze to nereknes a bude z toho jeste vetsi pruser, anebo nereknes a ztrati se to v propadlisti dejin.
Zatloukat 😄😁 hehe, no uvidíme. Upřímně když napíšu svůj pohled, tak pokud té to už teď takhle zzira, tak té to bude zrat víc a víc a stejně to přiznas. Nebo si myslíš, že tohle zvládneš tutlat celej život? Já na nevěru mám jiný pohled, za mě jsi toho člověka (svého muže) totálně potupila a poslapala, člověka, kterého nejvíc miluješ.... No dejme tomu, že lásku k druhému si představujeme každá trochu jinak. Budiž. Tvoje svědomí, ty s tím budeš zit. Potom ale doufej, že kámoš nikde nebude kecat. Protože až se to k tvému muži donese, jakoze drby na vesnicích se šíří rychlosti Blesku, tak i když budes zatloukat, je otázkou, jestli to nevnese mezi vás nedůvěru, která stejně nebude únosná dlouhodobě. Kor pokud ho tvůj muž zná, takže taky asi dokáže odhadnout jestli kecá nebo ne. Navíc lidí na vesnicích a malých městech mají oči na stopkách a jestli vás viděli, jak spolu vencite psa a tohle se k nim donese, rádi si spojí jedna plus jedna a přidají si a vymyslí pohádky. (Vlastní zkušenost, naštěstí ne nevěra) l, jakože videli, rada důchodců je lepší jak FBI. Takže suma sumárum, jestli chceš zatloukat zatloukej. Ale je dost pravděpodobne, že to jednou bouchne. To je holt riziko v oblastech, kde všichni znají všechny a sledují každý jejich krok.
@zuzana2020 tak to máš blbý holka... Buď on udrží jazyk za zuby, nebo jsi s největší pravděpodobností přišla o manžela. A že přiznání je polehčující okolnost? Tak v tomto případě není... Jakmile se to Tvůj manžel dozví, bude to rána do srdce a je absolutně jedno, jak se to dozví... Z druhé strany musíš se k tomu postavit čelem, buď domluvit tomu někomu, aby se nesvěřoval o vás nikomu a doufat, že to dodrží, anebo už teď můžeš uvažovat nad tím, co bude menší zlo, řekneš to manželovi přímo, anebo z něj necháš udělat veřejného paroháče? Tak či tak mu neskutečně ublížiš, pokud se o tom dozví.
Páni, koukám kolik uživatelek radí zatloukat...
Každé manželství je jiné, jak už zde někdo psal (@ai30), jednorázový úlet je pro nás odpustitelný, lež případně i ono zapírání už ne.
Drzela bych zobak a doufala, ze tak ucini i ten tvuj souster. Souhlas s @tinaprofi.
Taky urcite radim zatloukat, jen v sobe si to uzavrit, zahodit to a vazit si manzela. Aspon vis, ze uz nikdy vic.
Nic priznanim neziskas, banaopak ztratis. Pro manzela to muze byt nevratna rana, cervik na spoustu let. Ikdyz to kamarad povi, porad je to 50/50, zda je to pravda.
Ty jo, nechápu kolik lidi radi zatloukat.
Byla jsem v podobné situaci, tenkrát teda to byl ještě přítel, ale přiznala jsem se.. s tím bych cely život fakt žít nechtela... a to ani nehrozilo ze se to k němu dostane..
Každopádně je to na tobě, držím ti palce 🙂
@viki999 mohu se zeptat, jak to partner vzal?
@zuzana2020 no, překvapivě lip než jsem čekala... nechtěl vědět co přesně se stalo, řekla jsem mu ze se něco stalo a s kým.. ze mu to říkám na rovinu a ať se rozhodne co dal... odpustil mi, jsme spolu dal, už je to třeba 6 let 🤷🏻♀️.. nikdy se po ničem víc nepidil..
Nedokázala bych žít s tím, ze ho tahám za nos. Takhle měl možnost rozhodnout se co dal... i kdyby se se mnou rozešel, vzala bych to, furt je to víc fér než dalších 20,30,40 let lhát a pretvarovat se..
@viki999 moc děkuji, vím že manžel říká, že nevěra je neodpustitelná...ale těžko říct, jak by se skutečně zachoval...
@zuzana2020 pro mě třeba neodpustitelná je a opravdu bych to nezvládla. A to ani jednorázovou. Takže pokud by mě manžel podvedl, vědět bych to nechtěla, protože pak by to byl konec poměrně spokojeného manželství. Takže ač je pro mě nevěra něco, co do partnerství nepatří, radím také neříkat to. Pro tebe to bude to největší ponaučení a věřím, že to víckrát neuděláš.
@zuzana2020 ja bych mlcela. Srovnej si to v sobe, abys mohla normalne fungovat. Manzela tim neobtezuj, neni to jeho vina. To, ze se budes citit lip, kdyz mu to reknes, ani nahodou nestoji za to, cemu ho vystavis. Nevis, jak bude reagovat. Chces to vse riskovat? Jenom abys ulevila svemu svedomi?
@teruteru určitě mi nejde o to, abycj ulevila svému svědomí ba naopak si myslím, že to bude ještě horší. Jak jsme psala nejvíce mám strach aby on nekde neplacl neco a prave to nevedelo okoli
@zuzana2020 bude to porad slovo proti slovu. Nerikej nic. To, ze se to roznese je bohuzel riziko, ale s tim uz nic neudelas.
Holky, vy co tu píšete - bude to slovo proti slovu - jako z čistě rozumového hlediska máte pravdu, ale představte si situaci, že by se k vám doneslo, že váš muž se vyspal s kamarádkou z vesnice. Udeřily byste na něj, on by to popřel - fakt by to ve vás nenechalo ani špetku pochybnosti? Ke mně kdyby se něco takového doneslo, tak bych teda v klidu nebyla.
Ahoj. Mohla jsi tušit, že se tu na tebe sesypou především moralistky a asi těžko se zde najde někdo, kdo se ti otevřeně svěří s podobným selháním. Ale víš co? Život už je zkrátka někdy takový a ani sebezarputilejší moralista nemůže nikdy s absolutní jistotou tvrdit, že "to já bych nikdy, v žádném případě"... Ony totiž tihle a tyhle, co nejvíc křičí a hážou kamením, se moc bojí, že se něco takového stane, nebo děje, jim...Na nějakou skutečně použitelnou radu ale máme velmi omezené informace o všech okolnostech. Za prvé - jak ten váš úlet vnímá kamarád? Skutečně je to i pro něj jen úlet? Není možné, že si od toho slibuje víc? Potom bych se možná trochu obávala, jak se zachová. Je ten kamarád zadaný? Pokud ano, riziko toho, že bude někde povídat, se snižuje...Osobně se domnívám, že to, že se manželovi svěříš, ničemu nepomůže. Nebo čemu to má konkrétně prospět? Ty jsi vytrestala sama sebe, protože teď budeš mít staženou prdku dost dlouho z toho, jestli se něco provalí...Proč tím ale zatěžovat ještě manžela? Jako v zájmu nějaké pravdy? A důsledek? Ponížený, ublížený a bezradný manžel. Trvale pošramocená důvěra ve vztahu...Některým se to nebude líbit, ale nevěra byla, je a bude...Skutečná hodnota vztahu je někde jinde. Je v tom, že někoho máme rádi, stýská se nám po něm, záleží nám na něm, jsme ochotni se o něj postarat v nemoci, jsme ochotni ho podržet v těžkých chvílích...Když se potom třeba po třiceti letech vztahu lidi otočí zpátky, tak vidí, že nějakej jednorázovej prc jinde (a nebuďme naivní, to se týká hodně párů, kdybych řekla polovina, bojím se, že jsem snílek) neznamená vůbec nic a ve světle celého jejich života, kde jsou děti, rodina, něco, co společně vybudovali, je tohle jen banalita a marginálie...
@martiina_k ja nerikam, ze ma byt v klidu, to rozhodne ne. Ale prijde mi to mnohem lepsi nic nerikat, nez se manzelovi, ktery za nic nemuze priznat, aby se trapil i on. Navic muze to vyjit najevo a taky nemusi. Treba bude obsournik diskretni.
@teruteru jo, to souhasím, i jsem to psala v prvním příspěvku, že bych to být jí taky neříkala. Že ty její výčitky svědomí jsou dostatečným trestem. Jen mě zaráží, jak spousta holek píše - je to slovo pro ti slovu. V případě "provalení" už to podle mě nedokáže obhájit, že se nic nestalo, že je to pomluva.
@nejakatakova ahoj, kamarad je sam...zname se dlouho a rekl mi, ze mel pro me vzdy slabost...a ze me ma rad. Jasně jsem mu dala najevo, že miluji manžela a nikdy byvh sním nebyla. Pokud mě má rád, doufam tedy a modlim se, ze by mi neublizil..ano možná jsem naivní, ale do hlavy mu bohužel nevidím... manzelovi bycb to chtěla říct zejmena z duvodu, že kdyby neco zaslechl, aby nebyl zaskocen
Jsou nejake dukazy? Psali jste si o tom? Pokud to nemuze nijak dokazat, poprela bych to. Pokud se priznas, tobe se ulevi, ale vas vztah to uz naporad poznamena. Manzel ti nebude uz nikdy duverovat a pokazde, kdyz ho potka, vsechno se mu vrati a bude to mezi vami lezet neustale. Mne to pripada zbytecny, kvuli jednomu bezcennemu opileckemu sexu.
@irmamala zadne dukazy by nemely byt
Hlavně nic neříkej. Udělala si chybu. Já sama za sebe říkám, že udělat tohle manžel, tak to vědět nechci. U mě by získal malý bezvýznamný plus, i kdybych se o tom dozvěděla, že se mě snažil uchránit bolesti. Zastávám názor, že co nevím mě netrápí a chci žít v hezkym manželství, nikde neslídim, nezjišťuju. I když je fakt, že můj muž je opravdu hodný člověk, věřit mu můžu. Ale samozřejmě stát se může všechno.
@zuzana2020 teď mě tak napadlo, zda kamarád použil ochranu, aby z toho všeho nakonec nebylo i baby
@zuzana2020 nebudem ta odsudzovať ani nič podobne,momentálne prechádzam neverou z opačnej strany,čiže ja som podvedená a preto ti možem za seba povedať,ak to pre teba naozaj nič neznamenalo tak sa s tým nauč žiť,neublizuj manželovi ak nechces odísť zo vzťahu.Každá nevera ma opodstatnenie,skus si v hlave prejsť preco sa to stalo,nikdy to nie je len nejaké pošmyknutie,možno ti niečo chýbalo čo ti manžel nevie dať,alebo možno si potrebovala zmenu...dôvodov môže byt viac,ale na to prídeš len ty sama
Ja si tým prechádzam uz druhý krát a až teraz sme prišli na to,čo môjmu mužovi vo vzťahu chýbalo.Prvýkrát sa to stalo po 4 rokoch a teraz,sme spolu 14 rokov.Neopustila som ho,ani nechcem,milujem ho a viem,že aj on mna,ale!!!Veeeeeeelmi sa trápim a to sa môže stat aj tvojmu mužovi a bude sa trápiť...
Priznám sa nikdy som nevedela prejavovať city slovne,ani pochváliť,ani povedať prepáč,ani pohladiť,ani dať najavo čo pre mna znamená a teraz sa to postupne učím,no mám to sťažené tým,že o nevere viem,aj keď viem že boli jednorazové a nič preňho neznamenali...Hľadaj spôsob ako zlepšiť vzťah,zabudni na minulosť a ži pre prítomnosť,veľa komunikujte nech sa to nestane znova
@priefi určitě ne, je to uz 2 měsíce a přirozeně dítě mit nemohu
@silviasko moc mě to mrzí, ale jde vidět, že jste silná!jak jste se to dozvěděla, jestli se mohu zeptat? A rodinu nejspise asi máte že?

Zatloukat, zatloukat, zatloukat. Souhlasím s @tinaprofi i když osobní zkušenost nemám.