Jsem v devátém měsíci a manžel mě podvádí
Ahoj holky, nevím jak to ze sebe vyventilovat, jsem ve 36. týdnu těhotenství a dnes ráno jsem zjistila,že má můj manžel milenky..ano,ne jednu,ale rovnou dvě.Obě pracují s ním v práci. Nejsme manželé ještě ani rok,spolu jsme čtyři roky a musím říct,že je to celkem pohodový vztah..doted jsem si to tedy myslela,po tom co jsem zjistila, jak jednu z nich hrozně miluje a té druhé to chce pořád udělat, tak mám pocit, že to bylo všechno jen iluze..co ted? Rozvést se a vzít synovi tátu nebo dál trpět? Vím, že to ani s jednou neskonči,ač mi to ted nasliboval,ale už mu nevěřím.
Asi máte pravdu,tohle je předem odsouzeno k záhubě.
@maki73 Ano souhlasím, že mu to bude chybět, ale právě jsem to psala, aby to zakladatelka nechala do té doby, ptž v téhle době bezpečně pozná, jak to manžel vidí dál... Jasně, chlap který zvládne 3, tak se právě projeví. Ona si právě není jistá, aby neudělala krok, co nemůže vzít zpět, proto jsem navrhla, aby počkala po porodu, jak se k tomu postaví chlap... Já předpokládám, že to bude, jak jste psala vy, ale pak ho může bezpečně vyhodit, aniž by přemýšlela, že udělala chybu a už to taky bude vnímat i jinak, ptž pro ni bude na 1. místě to miminko, takže se s neschopným nevěrným chlapem nebude mazat a bude bojovat za lepší život už za dva 🙂 Myslím, že má na lepšího CHLAPA ne jen na ubožáká, co se chodí ventilovat jinde a před okolím hraje super tatínka a manžela...
@iva2888 no hold to bude proutník, no lepší mít jasno dříve, než později, ale přijde mi, že to berete celkem sportovně, ono škoda brečet nad rozlitým mlékem že...slibům evidentně také nevěříte, což je dobře, hory doly černý les a tak...jak už jsem psala, rozhodněte se vy a klidně mu na rovinu řekněte, že nevěříte, že by vám byl od teď věrný a že je tedy konec (varianta A), nebo že jste o tom přemýšlela a ani to po něm nebudete chtít (varianta B), ale chcete důvěru a prostě když ujede, tak ujede a nebudete z toho dělat kovbojku, prostě že jste s ním šťastná a milujete jej a že pokud on miluje vás a bude splňovat ostatní předpoklady pro spokojené soužití (péče o děti a domácnost, výdělek, starost a péče o vás, společně strávený čas jen pro vás dva, v neposlední řadě kvalitní milování po všech stránkách co se týká uspokojení i frekvence), tak to už nebudete řešit, ale trvala bych na pravdě, aby vám potom řekl, jak vyřešil ty ostatní, pokud to budete chtít vědět a aby plnil svou roli doma, pokud k tomu fyzicky a finančně utáhne ještě nějaké vzrůšo navíc, prosím, když to nebude narušovat váš vztah...sama říkáte, že kdybyste mu náhodou neprošla mobil, tak o ničem nevíte, takže asi jiný problém nebyl...bude mazat sms, maily, začne si dávat pozor a vy budete mít klid, za mě...ale jak už jsem psala, neočekávat věrnost.
@toga25 jo tak, no asi jsem pesimista a tedy čas bych tomu nedávala, protože sama na nějaké výrazné změny osobnosti nevěřím, ostatně mám jedno kvítí doma...ale zase možná nějaká šance, že teď, když to žena ví, se třeba nějak změní je...pokud ne, určitě souhlasím v tom, že se po narození dítěte předvede, ten první příspěvek jsem asi špatně pochopila, myslela jsem, že to myslíte tak, že když se narodí dítě tak obrátí o 180 a najednou na nějaké vzrůšo zapomene (to asi ne...).
Upřímně bych mu teď najraději zakázala i dýchat...no,nějak to zvládnout musím,ať to dopadne jakkoliv, už kvůli malýmu..lae to mě ted namíchlo,že má další dvě čísla,já mu seberu telefon a zjistím,že mu to vlastně nevadí..no bodejt 😀 Já už se vážně jen směju, protože nevěřím,že se tohle děje mě..
@maki73 Tak tomu taky nevěřím, i když i o těchle případech jsem četla 😀 Ale ono už fakt, že zmákne dvě naráz bokem mluví za hodně... Bohužel... Ono záleží jaký člověk je, ale já si třeba neumím představit že budu vedle takového chlapa a vědět o tom. Nemám na to hold povahu a nedala bych to 🙂
@iva2888 Nebojte, vyzní to blbě, ale nejste ani první ani poslední... A sice to bude chvilku trvat, ale budete šťastná i bez něj, kdyby na to došlo!! A pokud máte ochotné rodiče, tak je to velké plus navíc... Já být ve vaši situaci a odejít, tak nemám nikoho... Zvládnete to, musíte být silná, ať se rozhodnete jakkoliv, moc držím palce! A hlavně buďte s miminkem zdraví 🙂
Mám úžasné rodiče a úžasné je, že mě podporuje i jeho matka,je to spíš moje kamarádka,tak aspon že tak 🙂
@iva2888 V šoku určitě člověk je a navíc máte před porodem, takže se nedivím. Pokud to chcete řešit až po tom porodu, tak mu řekněte a dejte najevo, že teď se tím zabývat nebudete, že potřebujete klid a řešit miminko ne jeho milenky... A pokud vám pro dítko ještě něco chybí tak ho zaúkolujte, ať to jde sehnat a zařídit, aby taky pocítil, že má nějakou zodpovědnost...
Bohužel ho ani nemůžu zaúkolovat,páč nachystaný všechno je a když něco potřebuju,tak mi vždycky pomůže..kdyby to byl aspon nějakej hajzl,ale tím,že je jinak perfektní mi to hrozně stěžuje.
@iva2888 buďte ráda, jsou i případy, kde se provalí nevěra a chlap na děti kašle, když už mu "o nic nejde"...pokud se stará, jen ho přitom nechte, taťka to bude tak či tak, jen ať to má hezky se vším všudy a vy se v klidu otřepejte a popřemýšlejte, co s ním dál...ono i ty chlapské skluzy mají někdy své výhody, kdo nezažil, nepochopí, jak se chlap dokáže enormně snažit, když "žehlí" 😀 já bych si to v klidu užívala 🙂.
Ty vo*e to je ale cu*ak! Bohuzel to mam taky za sebou. Kdyz byl holce rok zacal si s moji spoluzackou. A myslel si ,ze kdyz nemam rodinu a kam jit,ze to budu trpet. Jezis jak on se prepocital 😅 zbalila jsem igelitku a sla. Znama mi pomohla do zacatku sehnat bydleni atd. Prosil abych se vratila. Ani nahodou! Letos to budou dva roky a uz rok jsem vdana a mala ma fajn tatu,na toho debila si ani nepamatuje. Seber se a jdi! K rodicum,ke znamym ,ke kamaradce. Jako samozivitelka budes mit narok na ruzne davky a samozrejme alimenty. Nemusis se bat ze to neutahnes. Ale nebudes zit po boku takoveho ku*evnika a bat se ze chytnes aids. Ale budes zit v klidu a casem se obevi nekdo,kdo bude stestim bez sebe ze vas muze mit a bude si toho vazit. Zatni zuby a jdi!
@iva2888 je mi to líto. Mas v podstatě dvě možnosti. Bud se pres to přenést s tím, ze takový chlap se nezmění, ze porad cely život budes ta podvadena a za zády vysmivana..nebo ho vyrazit. Protože on se fakt nezmění. A podvádět těhotnou manželku, to je největší svinarna, pro me. My jsme si taky prošli mnohým, když jsme šli na ivf, je tam období, kdy jsme spolu nemohli spavat..ale nikdy jsem v něj neztratila duveru..
S takovým chlapem bych žít nechtěla. Porad bych se týrala, jestli je opravdu tam kde mi řekl, myslela bych na to, co ted právě dělá.. A v tomhle bych asi byla mstiva, tys to podelal, tak plat. Jak alimenty, tak jsem někde četla, ze snad i výživné po tu dobu co jsi na mateřské nebo rodičovské. Tohle nevím přesně..
Já bych asi dokázala odpustit jednorázovou nevěru, třeba pod vlivem alkoholu (pote, co bych ho pořádně vytrestala)...ale určité ne úmyslně podvádění, navic v takovém rozsahu, a ještě v době, kdy by ti mel byt chlap největší oporou a byt tu hlavně pro tebe.. Prostě mi to přijde ponižující a to nevím, proč bych se od něho mela nechat ponizovat.
Ty mu chceš evidentně odpustit, pokud se bojis ho vyhodit, ze to nejde vzít zpět..je to škoda, protože ty budeš ten, co tím bude cely život trpět. On ne.
@sunshine125 Jestli někdo půjde,tak on...
@iva2888 ja bych mu sbalila nejdulezitejsi věci a hodila před dům az prijede z práce. At si zatím promysli, co vlastne od života chce. Vůbec bych ho nepustila domu. Vim, ze porod je tezka chvile, ale jak pisou holky, největší krize prichazi po porodu, kdy dite place a je mu venovana tva veskera pozornost a to rozhodne celou situaci nezlepsi.
Navíc, pokud ti dal svůj telefon, at se podivas, i presto, ze musel jednoznacne vedet, ze tam ty dve cisla ma, tak musí byt uplne blby nebo uplne sebevedomy. Ani jedno ale nezarucuje, ze se to opet nestane.
Ja se ridim pravidlem, ze clovek pozna hodnotu lidi a věci az v momente, když o ne prijde.
To, ze mu sbalíš kufry neznamena, ze mu navždy zavíráš dveře. Jen mu davas prostor, aby si rozmyslel, co vlastne chce od života a od tebe. A i cas pro tebe rozmyslet si co dal. Do porodu mas ještě nejake dny, mozna to prospeje....
@iva2888 nebo tak. Nevim jak to mate s bydlenim,ale princip je stejny ;) preji hodne sil
@iva2888 pokud ho jen vyhodíš z domu a nezabiješ, tak se to dá vždycky vzít zpět. Když ho vyhodíš, tak aspoň uvidíš, jestli nad tím rovnou mávne rukou, nebo se bude snažit a být aspoň dobrý otec.
@betelgeuzz To je možná to,bojím se, že když ho vyhodím,tak za nás ani nebude bojovat, i když tvrdí opak.
@iva2888 já vim, snadný to není. Taky jsem kdysi mela vztah, kdy jsem zjistila, ze me podvádí..bylo to těžké, ale sbalila jsem se a šla. Byt byl tehdy jeho. Dnes jsem šťastná, ze jsem to udělala, protože ted mám skvělého chlapa, kterému věřím..bez důvěry by to neslo. Pres týden je pracovne pryč a kdybych mela myslet na to, co tam dělá, tak bych se asi zblaznila. Tím ovšem netvrdim, ze se to za rok dva nebo deset nemůže stát. Ale pokud by se to stalo a já bych v něj tu důvěru ztratila, tak bych s nim dal nebyla, to vim urcite. At by to bolelo sebevic. Jsem hrdá a vadilo by mi, ze me svým chováním ponizuje a ze se mi lidi za zády vysmívají.
@iva2888 No, být to můj případ, kopnu ho do zádele. Jednoho takového hajzlíka jsem zažila a vydržela s ním několik let, teď toho lituju jako několik roků ztraceného mládí. A ten čas a energii co mě to stálo mi už bohužel nikdy nikdo nevrátí, utěšuju se jen nabytou zkušeností. Velmi dobře si to rozmyslete, protože já jsem sama na sebe dodnes naštvaná že jsem se nechala takhle ponižovat a ten hnusák se mi jenom za zády vysmíval a manipuloval se mnou. Taky jsem si myslela že ho miluju a chtěla jsem mu dát další šanci (a pak další, když jsem to zvládla jednou, zvládnu to i podruhé, že jo... a po třetí...) ale když jsem se ho zbavila, ta úleva byla nakonec ohromná. A vlastně za tu úlevu mohlo i to, že jsem se rozhoupala ho vykopnout, jako když člověk odkládá nějaký nepříjemný úkol a přitom pořád podvědomě ví, že to musí udělat. Lituju že jsem to neudělala dřív. A dítě potřebuje vyrovnanou a sebevědomou matku.

@iva2888 Já souhlasím s @maki73, buď s ním budeš dál a vsadím se, že on by se teď snažil o stošest, takže by vztah byl prima. Musela bys ale být smířená s tím, že další nevěry přijdou. A nepátrat. Neprohlížet mu mobily a podobně.
Ten, kdo je schopen podvádět v takovém rozsahu, už věrný nebude, promiň. Jste spolu ještě relativně krátce a měl už minimálně dvě milenky. Takže myslet si, že s malým dítětem až budeš nevyspalá nebo za 10 let, až se fyzicky změníš, ti bude věrný, by opravdu naivní bylo.
Držím palce, ať se rozhodneš správně a jste s mrňouskem spokojení.