Kamarádka přítele: Je to nevinné přátelství, nebo něco víc?
Ahoj holky,
S přítelem jsme spolu 5 let a přítel má kamarádku, poznali se v praci před 2mi lety, obcas zašli na kafe/ oběd.
Ta jeho kamarádka nemá kamarády, takže když jde někam na party a nemá s kým tak řekne memu příteli a ten s ni jde, me nezvou.
Minule byl u ni hráli deskovku, me řekl ze u ni spát nebude, ale spal u ni. Oba mi řekli, ze spolu nic nemají, ze se nepřitahují, ze jsou si jak sourozenci.
Se mnou přítel na party nejde, nechce se mu.
Minule šli na bázen a nerekl to, zatajil mi to, protože se chtěl vyhnout scéně, řekl mi ze si u ni muže spát kdy chce a ze s tím já nic neudělám, minule když mi zatajil ze u ni spal, tak mu radila ať mi dá konec. To je ale kamoska co? Místo aby mu radila ať to se mnou vyřeší..
S přítelem se kvůli ni pořad hádáme, vadi mi ze u ni spí, on to ví a stejně to děla, ze to prý bere jako by spal u kamose.
Zakazovat mu ji nechci, ale vadi mi ze nerespektuje to, ze mi to vadi..
Věřím jemu, ale ji ne. Proste si myslím, ze ji to děla dobře, když se hádáme, když mu rádi aby jsme se rozešli. On to nevidí..
minule si přítel vybíral co vyhraje z tomboly a já seděla vedle ni a on řekl ze by chtěl ten wellness a ona predemnou mu rekla “jestli to vyhrajes tak pojedeš se mnou!”
Já myslela ze budu mít černo před očima.. 😂
Nezarlim na ni, ale zarlim na to jak s ni tráví čas a se mnou ne.
Myslíte že je to jen kamarádka? Ze to prehanim? Jak bych to měla řešit?
@pampelina18 jasný no není mi ještě ani 18 takže vztah mám 5 let, některý lidi by se k tomuhle příspěvku ani vyjadřovat neměli.
@sorboni30 achjo ty vaše otázky kolik mi je, hele je mi 9 a nudim se doma … achjo ….
V dnešní době už bych si někoho novyho ani hledat nechtěla to radši budu sama 😂
@koulicka55 ty jsi celkové troll, dneska dětská jsou už od 13 let aktivní. No spíš ty asi bys tu neměla psát. Mám dost známých co spolu chodili už od ZŠ a představ si jsou spolu 20 let již a úplně v pohodě 🙂 takže ano, ani 18 ti být nemusí. Protože vyspělá ženská nenapíše takové hovadiny jako ty ☺️ . Ale tak ty budeš mít pak bradavičky, filcky a bůhví co ještě. Mě to vlastně může být jedno takže s ním klidně zůstaň, on bude mít zachvilku ještě jinou kamarádku a můžete žít spolu jako jedna velká rodina a tvůj muž bude takový Sultán co chodí hrát,, deskové hry,, s ,, kamarádkami,, 😂
@koulicka55 no evidentně ti chybí rozum..jinak bys tu nepsala takové krávoviny.. buď jsi troll a děláš si z nás srandu nebo jsi fakt blbá a pak už se nedivím, že ti přítel nasazuje parohy.. Myslely jsme, že chceš radu..ale ty evidentně víš všechno nejlíp. No tak si porad sama 👏🙈
@koulicka55 jo a ještě jedna věc, ty v té situaci zachvili budeš, doma zavřená s dítětem a tvůj milovaný muž bude ,,hrát deskové hry,, u kamarádek doma, kde jen tak náhodou bude i spát 😂 měj se hezký a užívej života
@koulicka55 Hele, jeste mi rekni. Kdyz pro tebe neni dost dobry duvod na sbaleni kufru to, ze chrape u kamosky, kvuli ktere ti lze a ta se muze pretrhnout, aby vas rozdelila, co teda je? Musela bys je nahe videt kopulovat, vid. I kdyz podle tve inteligence a zpusobu premysleni to vypada, ze bys jim jeste u toho svitila 🤡 Hodne stesti s filckama a podobnyma srandickama 😎
Jsi trubka 🤦♀️ sorry jako
Hele, jsem "naivní malá holka" a věřím na "přátelství mezi mužem a ženou". Sama mám dva velmi blízké kamarády. U obou už jsem byla i ve stavu, že jsem svému manželovi neřekla, že jdu někam právě s nimi, protože jsem měla pocit, že by žárlil. U obou už jsem spala. ... A oba vědí, že pokud by na mě zkusili fyzicky sáhnout, urazím jim ruce a pak možná i další části. Že prostě některé věci smí jen manžel. Potud za mě ok.
Co už mi ale ok nepřijde, je "se mnou na párty nejde", "můžu si dělat, co chci", pokud by reálně uvažoval, že na to wellnes půjde s ní (mimo případ, kdy ty před tím odmítneš) ... a vůbec to celé zavání situací: "drž hubu a krok". I to tvrzení, že jsi stíhačka a že mu ostatní radí, ať se s tebou rozejde. Hodně mi přijde, že tebou úmyslně manipuluje a snaží se tě dostat do podřízené pozice. A to za mě fakt velký špatný. Za to by šel pryč okamžitě, bez ohledu na to, zda je ta druhá milenka či ne.
@koulicka55 Nalož si se svým životem jak chceš, reaguješ jak pětiletá 😁 Nevím, oč ti šlo, jsi šťastná jak blecha s Chlapem roku, ještě mimíska, můžete ho vychovávat ve třech.
Já myslím že jsi mladší ročník ( což teď nemyslím jako urážku). Ale radí ti tu dospělé ženské které už mají nějaké životní zkušenosti i zažily nějaké ty životní či vztahové karambóly. A tohle všechno člověka naučí už mít na určité věci čuch.
Důvěřuj, ale prověřuj holka.
Jenomže ty jenom důvěřuješ 🤷♀️. Tvůj chlap spí u jiné ženské. A ano, nemusí to hned znamenat, že spolu spí a ano, může ji brát pouze jako kámoše ( navíc když to jsou evidentně asi geekové, když hrají deskovky??).
Nicméně vzrah není pouze o věrnosti. I kdyby s ní nic neměl, tak rozhodně nemáš žádné terno.
Už jenom fakt, že na tebe nebere ohled. Nebere ohled na tvé pocity, nezajímá ho tvůj názor a opakovaně tě vystavuje psychické nepohodě a příjde mu to v pořádku..neohradí se proti blbým řečem té holky ...nikam tě nebere mezi lidi jako pár atp....To už prostě jasně značí že si tě jako partnerky neváží, zřejně ztrácí zájem o váš vztah a navíc je evidentně ještě nevyzrálý.
Proto ti radíme, ať to vzdáš. Protože druhého prostě nezměníš a anj nedonutíš aby tě respektoval. A ty si zasloužíš být s někým, kdo si tě bude vážit...Tenhle kluk to není.
Pořád zde argumentuješ délkou vztahu. 5 let!
Jenomže holka, ve zdravém a fajn vztahu, s délkou vztahu roste i míra respektu mezi partnery.
V toxickém vztahu to je naopak..
@koulicka55 Mám kamaráda, se kterým si můžeme říct fakt všechno, kdykoliv mu mužů zavolat, kdyby cokoliv, tak vím, že mě podrží a nikdy nenechá ve štychu. Známe se téměř 20 let. A ano jsou události, kam bych šla raději s ním než třeba s jinou kamarádkou či s manželem a to jen proto, že si to spolu fakt užijem jako kamarádi. Kdysi z jeho strany byly nějaké city, ale to už je víc jak 15 let páse. Má takových kamarádek víc, s z nich nespí, většina nás je vdaných. On je na druhou sám, má smůlu na baby - ale taky si všechny svorně myslíme, že jakmile najde tu pravou, tak ta nás kamarádky těžko vydýchá 😀 Chci tím jen říct, že kamarádství to určitě může být, ale je otázkou, zda je to váš případ...
@koulicka55 To není kamarádka ale milenka 😃
V žádným případě... Najdi si taky kamaráda a chod k němu spát... Jeslti se mu to bude líbit.. a na 10000% s ní spí.. a ještě takhle veřejné si k ní chodí spát.. se divím že si tak "blbá" a toto si mu jako do teď věřila.. nebo je to snad jen blbý vtip?
@koulicka55 prosím vás, vy mu to věříte? Dělá z vás úplnýho vola. Nemyslím to nijak zle, ale tohle by žádná ženská netolerovala.
Najdi si kámoše se kterým budeš chodit do bazénu a pak u něj hrát deskovky a spát u něj a uvidíš co na to přítel.....
Vykašli se na něj, nemá to cenu. Choď se normálně bavit, užívej mládí a také bych samozřejmě přespávala u kamarádů..✌️ co ti bude chybět..😁
@koulicka55
Moje první láska, s kterým jsem byla celkové 6let, tak mě poslední cca rok podváděl s mojí nejlepší kamarádkou a já byla "slepá, hluchá, blba" všichni mi říkali, kde ho viděli a já jej ještě obhajovala, že se učí na maturitu a že mi jej snad všichni zavidi...
Ale tohle co píšeš, to by pro mě byla jedna velká RED FLAG 🇲🇦 A že mu ji nechceš zakazovat? Vždyť ti evidentně nasazuje parohy a ty to nechceš slyšet...
Mě jít muž na bazén s jakoukoliv ženou, tak vidím rude!!
@pampelina18 😂😂
@mourovatakocka já už se nedivím ničemu, holka se ptá o radu a vy jen urazite… tyvole .. jestli nevíš o co mi šlo, tak vůbec nevím proč reagujes vůbec
Jakože cože? Tohle je opravdu ochotná nějaká žena tolerovat? 😲
@koulicka55 No tak na to mám jedinou radu najdi si taky kamaráda i kdyby imaginárního. Přespi u něj občas. Tak schválně jestli bude přítel taky tak tolerantní? Podle mě takový vztah nemá smysl a ty nejsi tolerantní, ale naivní. Promiň no.
@koulicka55 a já ti radím, abys s ním zůstala. Určitě je to fajn chlap, co tě má rád. Jen potřebuje občas provětrat kohouta někde mimo domov. Na tom přeci není nic špatného. A je vlastně hrozně super, že na něj čekáš a hájíš ho. Značí to, že jsi hodná holka. Taková praktická do života a nemáš za potřebí ho prudit a dělat mu zle.. I když počkej, psala jsi, že se hodně hádáte. Kvůli čemu vlastně? Dle tvých dalších komentů odhaduji, že je to vlastně všechno v pořádku. Takže já tomu vlastně nakonec vůbec nerozumím.
@koulicka55 Jsme spolu s manželem přes 20 let, nejsme žárlivé typy, naopak v mnohém dost tolerantní. Je ok mít kamaráda opačného pohlaví a občas s ním zajít na kafe. Tohle jeho chování je za mě ale už přes čáru. Važ si sama sebe a nech ho být, nestojí ti za to a někde je a bude muž, který si tě bude vážit a vnímat partnerství jako ty.
A co vlastne cekas za odpoved na otazku "Myslíte že je to jen kamarádka? Ze to prehanim? Jak bych to měla řešit?" 😃
@llluckaaa za mě tu jsou daleko šílenější příběhy dospělých ,,vyzrálých" ženských.. tohle bude mladá holka, která si potřebuje uvědomit, že takhle kálet na hlavu si nemůže nechat a přijde mi docela hustý, jak se tu některé až vysmívají, to je hnus.. (nemyslím tebe 😉)
evidentně přišla pro radu a názor a místo toho výsměch jaká je naivka.. zajímalo by mě milé dámy, jestli se takhle budete chovat i ke svým dcerám, až si domů dotáhnout takové individum...
@koulicka55 je to moc, kámoška je akorát třešnička na dortu, problém je fakt to všechno kolem.. z jakýho titulu si dovoluje se k tobě takto chovat? Je to trošku dětinský ale zkusila bych to opačně, to počítám, že by byl oheň na střeše, kdybys ty šla ke kámošovi a na noc nedošla domů.. je to hovado a pryč od něj, co s takovým dál do budoucna... ztrácíš čas a věřím, že pak i časem uvidíš, že tohle fakt nebyla cesta a láska? ta už vůbec ne.. mám něco podobného za sebou, rozešli jsme se po 6 letech vztahu, když mi bylo 21 a choval se hodně podobně jako ty popisuješ, se všema těma kámoškama samozřejmě spal.. nejlepší rozhodnutí života, pak přišla má životní láska a to je jiná liga, nesrovnatelné.. člověk si pak váží toho hezkého
@dashyyy vzdyt ale pises uplne to stejne, co holky vyse. To prece neni vysmech.

@mourovatakocka hele pro někoho je 5 let hodně pro někoho málo, za mě to není dlouho ale ani ne málo, na dnešní dobu je to podle mě dlouhý vztah 🙂 fakt Jo? To jsem nevěděla, predstav si ze znám lidi co se rozvedli i po měsíci 😂 upřímně pokud se dá vztah opravit a nastavit co mi vadi, promluvit si o tom, nevidím důvod mu balit kufry jak vy říkáte