Mám mu věřit?

18. pro 2022

Dneska jsme s partnerem řešili, že nám došly mě email a jemu SMS.
Máme zaplatit clo za balík za hranicemi atd atd
Na internetu jsem našla, že je to podvod tak protože partner uspaval malou, chtěla jsem se podívat na jeho email jestli mu došel taky jako me nebo jen sms..
Bohužel na mě vyskočilo, že mu přišla zpráva na mileneckaseznamka.cz.. byla jsem jak zparena tak jsem otevřela odkaz směřující na seznamku..
Uviděla jsem jeho vyplněný profil jak hledá ženu kolem 30-39let z okresu kde bydlíme.. setkávání 2x za měsíc. Sexuální polohy atd. Když jsem chtěla najet na zprávy, nepustilo mě to, že chce zaplatit členství...
Byla jsem v šoku. Jsme spolu 3a půl roku a tuto seznamku jsme spolu kdysi smazali..
Šla jsem přímo za ním, sedla naproti něho a ukázala mu to. Řekl mi, že je to stare a kdysi než našel mě hledal všude možně... No mě si našel 150km dál než bydlel.
Přísahal, že mě nepodvedl ani nechtěl podvést a seznamka mu chodí stále na email tak tam šel aby ji smazal, ale nešlo to..
Já mu řekla, že mu nevěřím...
Ano po porodu jsem přibrala, mám nadváhu trochu, ale stále mi říká jak jsem sexy, jak mě miluje. Jenže v poslední době se mi zdají sny. Dřív se mi plnily.. o to víc teď přemýšlím.
Ve snu je stále a nějakou ženou a odchází ode mě. Sny se mi zdají i 3x týdne a stále dokola. Říkala jsem si, že mi hrábě..ale po tom co jsem dnes našla.. jsem prostě v háji a nevím co mám dělat
Jinak

melek5
18. pro 2022

Skusenosti stimhle nemám ale myslís že by nechal mobil na volno kdyby někoho měl?já myslím že ne pěkně by si ten mobil hlidal,🤷

autor
18. pro 2022

@melek5 ano máme mobil přístupný oba navzájem.. já právě nevím. Když jsme spolu začali, podváděl mě než jsem na to přišla takže tam hlodá červík zda je toho schopen zas..
On je štír, prostě krásný chlap, každý druhý den cvičí, vypadá o 10 let mladší než je.
Asi budu muset na sobě zamakat, aby neměl potřebu "hledat" jinde?
Budu naivní uvěřim mu a co pak?

lenickakl
18. pro 2022

Kdyby tu seznamku aktivně využíval, měl by to členství zaplacený.

autor
18. pro 2022

@lenickakl tak on tam byl minulý týden.. a jak asi po vyplnění profilu že se musí kvůli zprávám zaplatit 699kc tak to neudělal.. protože nemá momentálně peníze žádné..vše narval do dárků..
Spíš ten pocit, že to chtěl udělat

fandysek_1
18. pro 2022

Za sebe ti můžu říct, že bych věřila intuici. Měla jsem šílené sny, že můj přítel odchází s nějakou blondýnou. Ona se mi stále vracela do snu a jednoho dne se mi ukázala i v realitě. Bylo mi hrozně a od té doby více důvěřuji intuici. Takže tvůj manžel šel na seznamku, obnovil si profil a pak zjistil, že chtějí prachy tak se na to vykašlal. No to je paráda. Tohle by otřáslo důvěrou asi v každém vztahu.

gdpr
Autor odpověď smazal
Zobraz
autor
18. pro 2022

@fandysek_1 přesně jak píšeš.. manželé ještě nejsme.

klokanka31
18. pro 2022

Já bych mu teda nevěřila, ale na druhou stranu copak je tak blbej, aby si to nechával posílat na email který znáš a kam máš přístup? 🤔

autor
18. pro 2022

@klokanka31 no on si vše maže.. protože když řekl že tam byl minulý týden, byl by v emailu odkaz na seznamku a nic tam nebylo, takže email smazal. Teď to nestihl pac jsme víkend řešili nemocnou dceru v nemocnici.
Já bych asi i věřila, ale bolí mě na hrudníku, cítím úzkost, jakoby mě bolelo u srdce.. zklamání.
Jsem rozvedená. Myslela jsem, že jsem našla životní lásku které můžu věřit. Teď se bojím

autor
18. pro 2022

@klokanka31 jinak mi teda řekl, že na té seznamce nebyl nikdy aktivní.. a že je stále se mnou tak jak by mohl být i jinde?
Na to jsem mu řekla, že ho znám a vím, že dokáže co chce. Když jsme se seznámili a on se odstěhoval od bývalé do bytu kde byl sám.. stále v práci..stihl i ex s dcerou a být se mnou.
Prostě chlapi když chtějí umí si zařídit.
Každopádně na seznamce je 5 zpráv nepřečtených.
Je možné, že tam dlouho nebyl a členství se zrušilo.. já jsem ho dnes aktivovala a čekám kdy se odemknou zprávy. Pokud tam bude konverzace s někým, lze a lhal.. pokud tam budou jen zprávy úvodní od žen na seznámení, od něj nic neuvidím, tak mluví pravdu.
Takže teď čekám co bude..

merope
18. pro 2022

Mě k tomu napadá jedna věc - já do roka věku malého měla tak poblázněné hormony, že jsem fakt byla mimo a vše viděla dost jinak, než to ve skutečnosti bylo. Takže pokud malému není ještě ani rok, tak bych skoro prostě počkala.

veronicka89
18. pro 2022

Tam není napsaná poslední aktivita ?

A jak jako že to nejde smazat.

Normálně se tam napíše mail a hotovo...

Nevím moc tě jeho verzi neverim

autor
18. pro 2022

@veronicka89 ano napíšeš email a smažou to.. prostě kecá a nachytala jsem ho. Nejhorší na tom je, že mi řekl že on je v klidu, protože nic neudělal a že se zbytečně zabývám starou věcí.. a ještě se cítí být skoro uražený, že jsem ho osočila 😶

lilian2111
19. pro 2022

A jak to dopadlo? Psal si tam nějaké zprávy?

Jinak taky bych věřila intuici, vždy se mi to potvrdilo 😒

autor
19. pro 2022

@lilian2111 ještě mě to nepustilo.. je tam napsané, že jak se převedou peníze tak se zapne členství.. včera byla neděle tak dnes

fandysek_1
19. pro 2022

Tak zase je dobrý, že až se to aktivuje, tak uvidíš jestli kecal nebo ne. A za sebe bych vůbec nevěděla, co pak dál dělat.

veru181
19. pro 2022

Já jsem docela dost podezíravá, ale ze zkušenosti vím, že různé spamy chodí často i po dlouhé době. Rozhodla bych se podle toho, jakou aktivitu uvidíš na profilu. Asi bych už teda ale nebyla s někým, kdo mě hned ze začátku vztahu podvedl.

biedronka10
19. pro 2022

Jsem napjatá , jak kšandy.

tinaprofi
19. pro 2022
autor
19. pro 2022

@biedronka10 jsem jim tam napsala, ať to aktivují, že je to zaplacené.. jinak jsem nad tím přemýšlela a lhal mi.. protože když jsme spolu začali žít.. stary email na který měl seznamku už nemá. Je zablokovaný a tento "nový email má od doby co jsme spolu. Takže to nebude stará seznamka..ale založil si ji teď začátkem prosince..a jak jsem říkala, když viděl že chtějí peníze.. nechal to zatím tak být než dojde výplata.. Já nejsem zas tak blbá jak si myslí. A ty zprávy co tam jsou si ještě ani nečetl, protože neměl aktivní účet. Je tam psané, že jakmile si aktivuje členství už platit nemusí a bude mít členství stále.. Takže jsem ho víceméně přistihla jak to teprve chtěl udělat. No je mi zlé z té představy, že si chtěl najít někoho na sex. Přitom když spolu spíme,. lpí chválu jak je to úžasné atd atd.. Má úplně vše, máme dům, děti, dřív neměl víceméně nic protože odešel od ex která ho obrala i o peníze protože jeho veškerá výplata šla na její účet a ona mu dávala 500kc na týden. Účet si zakládal až jsem mu pomáhala, protože je Slovák. Stále nad tím přemýšlím, co ti chlapi doprdele chtějí? Jsem pěkná ženská, fakt se za mnou druzí ohlíží.. jen mam teď 10kg nadváhu..ale to jde přece řešit..
Ale nechápu JEHO myšlenkové pochody.

fandysek_1
19. pro 2022

Chtějí to vzrůšo a nemyslí na následky. Taky si chtějí stále něco dokazovat. Bohužel štír je takový hajzlík na vztahy.

melek5
19. pro 2022

Chceš mi říct že chlapy milují vzhled ženy,?já vím ptám se jak debil ale já se se svojím od 15 ctí jsme spolu skoro už 20 let jsme mladí je nám 32 a 33, máme sedm dětí a stále se milujem, možná i víc než kdy předtím, manžel je taky štít ale tohle by nikdy neudělal prostě má vše co se tyka postele a všeho okolo manželství takže nemá potřebu vyhledávat

autor
19. pro 2022

@fandysek_1 přesně tak.. a už všechno vím.. Prostě jsem šla teď za ním. Řekla jsem mu o tom emailu.. zatloukal, že to bylo když jsme se pohádali.. tak jsem mu řekla, že lze. Je tam napsané založení profilu (vymyslela jsem si to) 7.12..hledel na mě a mlčel. Řekla jsem mu, že to chtel udelat, ale neměl peníze a udělal by to později. Tak jsem na něj udeřila ať mi řekne co mu chybí a co chce? No a pak se přiznal..

veroniquecz
19. pro 2022

@fandysek_1 to rozhodně není znamením. Štíra mám po boku 20 let, vím o čem mluvím, lepšího chlapa bych nenašla 🫶

autor
19. pro 2022

@melek5 : můj partner mi taky říká že mě miluje, ale řekl mi, že chtěl zkusit zda by o něj byl ještě zájem.. haha! Zeptala jsem se co mu vadí na me. Řekl že jsem přibrala a mám spojené nohy stehna a to mu vadi.. tvl a kvůli tomu si musí najít jinou?? Strašně mě ponížil. Nevím jak se teď chovat. Cítím se strašne. On je prostě na zadky vyrysovane, štíhlé a já jsem po porodu 10 měsíců..mám za sebou vážně nemoci nejde to už tak rychle dolů jak kdysi. Poznali jsme se byla jsem stihla.. Řekl že to posral.. ale co jako? Co já? Tohle bych od něj fakt nečekala

melek5
19. pro 2022

Twll mazec toto jako fakt jooo za to on je asi úplně bezchybný ne?😂😂😂ne dělám si srandu tebe lituji že to máš takový blbý a tvého pritele obdivují kde se v něm bere tolik sebevědomí 🤷😂 chce si něco dokázat a zkouší to přes seznamku? stoho že si přibrala si nic nedělej, každá štíhlá krásná bohatá nádherná prenadherna jednou zestárne a tak to platí i u chlapů a pokud se mu nelíbí tak ať jde at ukáže co v něm je ale chce to dělat potajmu protože u tebe má prostě jistotu a střechu nad hlavou promiň že sem totak napsala🫣

autor
19. pro 2022

@veroniquecz nás rodinný přítel je lékař, cizinec.. štír..celý život podváděl svoji manželku se sestřičkama v nemocnici..manželka lékařka psychiatr.. věděla to. Žili v bytě. V 60letech postavili dům a když bylo hotovo, řekla mu že tam nejde ať jde sám.. divil se. Ale nechtěla na "staré" kolena být s ním. Žijí odděleně. On má nyní 68let a je sám.. Velký nový dům, luxus. Ona v bytě
Dojede o víkendu na pár hod a jede zpátky do bytu. Řekla bych, že tady "boží mlýny mlela".. Další kamarád, taky štír.. strašně na ženský, každou partnerku podváděl.. pak nacapal manželku a milencem, ta otěhotněla.. Je mu 46 let a je už několik let sám. Nedokázal se smířit a tím, že manželka odešla.. Ještě k tomu se vzali jejich rodiče takže se musí vídat. Spíš je to tak, že když se náhodně zeptas na znamení..tak nějak vychází v nevěře štír.. u nás v okolí tomu tak je. Já jsem ryba. Je to o lidech. Jenže nikdy nevíš co čekat od druhého a neznáš ho ani po 50 letech. Můj taťka mamku podváděl celý život a ona to věděla. Až mu bylo 50 let a narodili se se moje děti..řekla jsem mu aby se vzpamatoval a rozhodl se s kým chce být. Rodina nebo milenka.. no ukončil to. Milenka dělala problémy..nechtěla se vzdát..nakonec začala pít a je z ní troska. Dnes taťka je úžasný manžel i otec a děda.. Já nevím ti chlapi mají druhou mizu a my ženy fakt nevíme kdy u nich přijde

tinaprofi
19. pro 2022

Njn, je to debil co na to rict 🙂) porad ale plati, a to i u debilu, ze jsou to vizualni bytosti a jak ho prestane ta zenska vzrusovat, tak je to v riti. Chlapi se strasne radi divaji, u sexu nebo bez nej, ale cumi... A kdyz uz si nechce se svoji zenou nic predstavovat... Tak jde jinam, kde zase muze cumet. Proste chlapi 😬😂

autor
19. pro 2022

@melek5 máš pravdu.. on má 4 děti. Poslední se mnou.. jinak každé a jinou takže platí alimenty.. Řekla jsem mu jestli je normální ať začne přemýšlet hlavou a ne ptákem. Že prostě už by mohl přestat a bohužel si našel ženskou kterou neoblbne lhaním jak předešlé.. tak buď ať jde pryč nebo bude sukat doma. 😀 Jako já asi nemám co ztratit. Mám majetek, děti krásné.. můžu si kdykoli najít milence.. Ale jeho miluju a cítím k němu hodně.. Co chce on? Dál kočovat? Chodí doma jak pařáty a neví co říct.. Jo já zhubnu, ale dost mi pomačkal sebevědomí

autor
19. pro 2022

@tinaprofi no právě.. byla jsem naivní.. postupně mi dochází že musím být sebevědomá a nezávislá. Kdyby prostě jednou odešel..abych měla hlavu vztyčenou a byla hrdá.. jenže jde to když to tak se mnou mává? Je mi 38 let. Jo on si věří, protože po něm baby čumí a je to krásný chlap. Štíhlý, ruce hrudník namakany, fotbalista, bývalý voják z povolání.. No co jsem si to našla.. to mám, že 🤔