Manžel chce nainstalovat kamery. Co můžu proti tomu dělat?
Ahoj, jsem zoufalá. Doma se často hádáme a manžel chce nainstalovat kamery, abychom si to pak mohli pustit a rozebrat kdo za co mohl. Nedá si to vymluvit. Prosím je nějaká možnost co můžu udělat ? Teda kromě toho se sbalit a odejít. Plánuju se informovat zítra na policii. Tohle přece není normální. Myslím, že to bude ta poslední kapka, že opravdu odejdu.
@marky232 "jen" s milionem? Na jednu stranu chápu, že hodnota domu je nejspíše daleko vyšší... Ale milion na to, abys začala s dětmi někde v klidu, očividně bez psychopata? Dům zůstane dětem tak i tak, pokud jej teda neprodá. Pořád jsou to jeho děti a v případě nějakého neštěstí také dědicové... Co by jiné daly za to, kdyby žíly s takovým psychoušem, který by jim do startu dál "jen" milion... Tady holky od takových utíkají i s holým zadkem.
@marky232 tohle je na jeho vyhazov, proč ty bys s detma mela odchazet? Zeptej se policajtu, co mu hrozi, pokud to udela. A spoj se klidně i s uradem pro ochranu osobních údajů, můžeš možná napsat i na info email, reaguji dobře. A tam se zeptat, co mu hrozí a případně to s nim ještě probrat. A pak si sporit a tohodle blazna se časem zbavit.
@squezy díky, zatím nic nenainstaloval, ale hádky na denním pořádku, pořád mu něco vadí,snažím se jak můžu a všechno je špatně. Večer nezvládá, že děti ráno vstávají do školky, paří do 11 na komplu hry s tankama a když chcem jít s dětma spát, vysmívá se. Každý den vecer se kvůli tomu hádáme a děti ráno taham z postele fakt s obtížema. Jsou nevyspale a protivné. Už toho mám dost. Díky za reakci.
@marky232 Tebe mi líto není. Ty v tomhle žiješ dobrovolně, ale děti ne. Těch je mi moc líto. Žádné dítě si nezaslouží žít v hádkách. Osobně bych zbalila milión a utíkala pryč. Hlavně kvůli dětem. Jsou ženský, co odejdou s igelitkou a taky to zvládly. Asi jim víc záleželo na dětech a jejich pohodě, než na penězích z baráku.
@bara88 možná maji byt 1+0 a všichni v jedné mistnosti
@marketka_m tak v tom případě jsou pitomi oba že si do takového prostředí přivedli děti
@marketka_m máme domeček 2+kk
@marky232 tak v čem problém to spaní? Děti spí tam kde manžel hraje?
Nechci být útočná a ani Vás nesoudim, nebydlim s vama, ale nechápu, proč nevezmete milion a nezdrhare pryč. Bydlíte v 2kk namackany jak sardinky, hádate se, evidentně ani před detma nejste jednotní. Než tohle prostředí, tak bych radši bydlela v podnájmu sama s detma a byl by klid. Ono majetek je důležitý, určitě, ale pro mě je spokojeně dítě víc. Ale to je jenom jeden názor. Třeba to vidím moc černobíle a realita je jiná.
Ja teda zas nechapu, proc by mela brat jen milion. Leda by ten barak byl jeho jeste pred manzelstvim. I tak ale do nej urcite neco investovala. Spis bych si normalne nasla pravnika a zacla resit rozvod 🤷
A ze je mu jedno, ze uz je vecer a drti maj jit spat?
Magor, fakt magor, kterymu na vas vubec nezalezi. Tak proc s nim bejt...
@swan42 no to s Vama samozřejmě souhlasím, ale je to malý baracek. Nevíme za kolik by ho bylo možné prodat. Spis to myslím tak, ze pokud neni jiná možnost, je rozhodne lepší milion v kapse a klid s detma než se dohadovat a ještě do toho ty děti začít zatahovat. Protože jak ho pani popsala, manžel nevypadá úplně rozumne a asi nebude chtít řešit věci s chladnou hlavou mezi 4 očima. Je to složité a držím Vám palce, ať všechno dobre dopadne a jste nakonec všichni spokojeni.
@martina_slama tak samozrejme ze se do toho deti budou muset zatahnout v pripade rozvodu, kterej se tezko resi jen mezi 4 očima.
Odejit s milionem bez rozvodu, vyrovnani a vyzivneho bych teda fakt nechtela 🙈
Hele, to jsi ty, že tě nechce vzít na dovolenou, viď? Hele já mám doma na hovno stavy , ale v tomhle co žiješ ty bych už dávno nebyla. To snad radši drátem do oka.
Jako napad je to prasteny ale nekdy by ae mi to tez hodilo zjistit 😀kdo zacal nesmyslnou hadku a jaky kdo pouzil ton
@veronicka89 Tak žena má snad vždycky pravdu, ne? 😂 Takže zbytečná investice do nějakých kamer😂.
@te_reza jojo to jsem já, pořád nějak jako neumim najít tu sílu a jít, taky je tady teda málo bytů poblíž k pronájmu no.. ale hledám už jsem byla na dvou prohlídkách a pak jsem stejně vyměkla, ale vlastně se nic nezměnilo, manžel věděl, že jdu na prohlídku, neměl absolutně zájem něco říkat...čekala jsem, že se třeba chytne za nos...takže není na co čekat, změna se u něj opravdu konat nebude

@squezy no máme spolu dvě děti a já nemám žádné úspory, z domu mi odmítá vyplatit polovinu a souhlasí jen s milionem, což je za rodinný dům se zahradou a garáží trapné málo...na druhou stranu je to rodný dům a zůstane dětem...je to těžký