Manžel chce rozvod
Holky musím se vám vypovídat a budu ráda jak mi napíšete vás názor. S manželem jsme spolu 11 let z toho teď 18.4.to bude osm let co jsme manželé. 1.4.prisel z práce a oznámil mi že chce rozvod. Že mě má rád ale že není zamilovaný. V našem vztahu sme se nehadali měl vše co chtěl a to prý byl problém. Že jsem moc hodná. Byla to pro mě rána kterou sem nečekala. Nepoznala sem na něm nic choval se ke mě pořád stejně. Děti spolu nemáme. Prostě chce být momentálně sám. Já ho pořád miluji a nevím co si mám sama se sebou počít. Zkoncila sem na antidepresivech,proste sem úplně na dně. Druhou šanci odmítá. Prostě je to palicak. Co by jste dělali na mém místě?
@bohunka87 vůbec si to nevycitej, alespoň vidi, ze ti opravdu ublizil. ale je to hajzl a srab, takhle zapirat. Uvidis, ze najdes lepšího chlapa. Vem ted ten cas, co mas, jako cas pro sebe, aby ses mohla věnovat sobe, nez najdes nekoho lepšího. Třeba zacni behat, zapis se na angličtinu, zkousej novy recepty... cokoliv co je ti blizky. A urcite precti Partneri a rozchody od Jeronyma Klimese.
@zuzka_b2 Ja nechci bejt zla ale po tomhle by ho teda brat zpatky nemela ani za nic pokud by prilezl tak poslat do haje.Tohle se nedela,samozrejme se muze stat,ze clovek nechce ve vztahu pokracovat ale mel byt uprimny a rict vse narovinu.
@zuzka_b2 byla to manzelova první holka. Chodil s ní v 15-16 ale rozešel se s ní protože mu vše zakazovala kamarády a tak. Byla i hodně žárlivá. To vím od známé. Teď docela ty chlapy střídala měla dokonce i padesatileteho. Takže si myslím že s ní mu to nevyjde. Manžel je teď u rodičů nedává jim ani korunu a deset dní po výplatě utratil skoro 10000.takze holčina bude asi náročná.
Teď se budu soustředit jen sama na sebe. Začala sem cvičit doma, chodit na kosmetiku a solarko. Já mu ještě ukážu o co přišel. Jde mi to sice strašně těžko pořád k němu něco cítím. Je to pořád láska, ale zároveň i nenávist a zlost. Pořád se to ve mě bije 😢
ta nenávist je pochopitelná... někde jsem slyšela, že opakem lásky není nenávist, jak si mnoho lidí myslí, ale ignorace, nezájem... až ti bude u zadku, tak to bude za tebou... chvíli to potrvá, ale jednou to přijde... přeji hodně štěstí no nového života!
@bohunka87 Co jeho rodice na to?
@somalicats nechápou ho. Odmítá se s nima bavit o mě a rozvodu. Ale je to prostě jejich syn a vždy mu pomůžou. To že je v tom někdo třetí sem jen tchyni naznačila jako že něco tuším ale neví nic na jisto. Jen mě mrzí že ho tchýně v tom nenechala vymocit. Prostě má mama servis a nic mu nechybí. Výplatu po zaplacení půjčky a hypotéky má celou pro sebe. Takže zatím mu nic nechybí.
@bohunka87 Ja kdyz si vzpomenu na ten sprdung, co muj tehdy jeste manzel dostal od sve mamy, kdyz ji rekl, ze se budem rozvadet... No ale on ten Tvuj na to casem dohede, zvlast je-li slecna narocna... A rodice ho taky vecne zivit nebudou.
@somalicats tak tchýně ho taky seřvala ale i tak mu dělá vše co mu na očích vidí... Prostě syn je syn... Z jedné strany ji chápu, ale z druhé strany bych mu nic nedala zadarmo. Ale ona je prostě jiná...
@bohunka87 - už bych ho neřešila...vím, jde to těžko, ale ať si dělá co chce...
@bohunka87 No je to mama,nemuzes cekat,ze se na syna vykasle.Porad je to jeji dite.Budes to muset v sobe uzavřít a jit dal,takovyho chlapa,kterymu nestojíš ani za to aby ti řekl pravdu a ještě ti lhal do oci fakt nepotrebujes.
Drzim ti palce..moc a moc....sama jsem zazila kdysi rozchod..mesic pred svatbou....bylo to krute....ale ted? Nemenila bych...mam skveleho muze, cekame druhe dite a ver, ze kdyz jsem byvaleho potkala, rikala jsem si, jak je mozne , ze s timhle clovekem jsem chtela tolik byt....
Ahoj holky, tak jdu za vámi s novinkama kam jsme pokrocily. Máme podanou žádost o rozvod. Manžel s tím nikým už bydlí. Takže já se držím a jdu dál. Našla sem si kamaráda s kterým trávím víkendy. Výlety a tak. Díky němu fungují a jdu dál. Nejvíc mě mrzí, že mi tak dlouho lhal a nebyl mi schopný říct pravdu.
@bohunka87 ahoj Bohunko, popisujes uplne muj pribeh.jen tam ma navic milenku,vyroci minuly tyden 9let od svatby a v cervenci 15let spolecneho zivota.ja jsem zatim v tom stadiu kdy spolu musime bydlet nez vyresime financni situaci.on je v pohode, vola si s ni a ja jsem zoufala, ptz mi to vsechno vzal.v srpnu mi bylo 40.chodili jsme na umele oplodneni a mame rozestaveny dum ve kterem bydlime.nevim jak zacit fungovat a prenest se pres to😢
@tetalucina proboha, to je mi strasne moc lito! 😢 tezko neco radit. Pokud mas kam jit, sla bych, beru. Jen ti to bude drasat nervy, jeste navic, pokud nema ani trochu ohleduplnosti a v klidu si s ni vyvolala pred tebou...
@hanyas ahojky zlato, doufam, ze s fonamor a itworks zdarne pokracujete🙂pro mne to byl jak blesk z cisteho nebe.ja chtela mimi a pry tak hodne moc, ze se tohle stalo:(takze hledam byt, pravnika,aby mi poradil co a jak, no proste hnus starosti;(((pozdravuj holky, porad na vas myslim 😴a drzim palecky😘
@hanyas ten divnej smajlik tam nema co delat

ja myslim, ze proste potrebujes "uzavrit" vztah. Pro me to znamena, ze ten, kdo odchazi je uprimny v tom, proc chce jit vlastni cestou a ma to v hlave srovnane nez vubec neco rekne. Take to znamena, ze dotycny v mem zivote proste uz nebude mit misto (zadne setkani, volani si .. .)
Nejhorsi je, kdyz mas pocit, ze se s tim da neco delat nebo to proste cele nedava smysl. A kdyz se druhy vraci a neni si jisty, to je utrpeni na druhou.
Pamatuju, kdyz se se mnou rozesel byvaly a natvrdo rekl, ze se dal dohromady s nejakou jinou. Jiny ex zase priznal, ze proste neni pripraveny na dalsi vztah (byvala pritelkyne mu zemrela v naruci, byla jsem jeho prvni pritelkyne po letech od te udalosti, ale proste to neslo). V obou pripadech to mozna dost bolelo (prvnich par dni), ale docela rychle jsem se dala do kupy. Nekdy si preju, abych ja zvladala rozchody s takovou gracii.
Vim, ze to ted boli, ale jsi mlada, dej si pauzu, poplac si, ... ale neztracej nadeji, ja lasku sveho zivota nasla v momente, kdyz uz jsem necemu takovemu neverila. Dokonci papirovani, omez kontakt na naproste minimum a zij svuj zivot !!!