Manžel chodí ke kolegyni z práce domů na kávu
ahojte, omlouvám se, ale potřebuji to nějak vyventilovat, s manželem jsme se pohádali, on tvrdí, že o nic nejde a mě to přes to mrzí a je mi líto, Nenamítám absolutně nic proti tomu, aby šel po práci s kolegy samozřejmě i s kolegyněmi na kávu nebo pivo, ale nepřijde mi prostě normální, nebo vhodné k jedné kolegyni chodit na tu kávu k ní do bytu. On mi tvrdí, že je to uplně v pořádku, že jsou kamarádi, že o nic nejde, že by mě nikdy nepodvedl a bla bla bla. Já mu věřím, ale stejně mi to prostě mrzí a je líto, protože červíček v té hlavě stejně vrtá a celá ta situace mi je nepříjemná, On mi to neřekl, protože věděl, že by mě to mrzelo, dozvěděla jsem se to náhodou, když jsem se ho zeptala proč mi o tom neřekl, samozřejmě že odpověděl, proto aby mi to nemrzelo, což je pro mě druhá strana věci co mě mrzí, že s vědomím toho, že ví, že mi to bude líto to dělá jen to vyřeší tím, že mi o tom neřekne. Takže tím pádem v sobě tu důvěru k partnerovi člověk zase vyhrabává hůře. Navíc asi je tahle kolegyně začarovaná, protože na fotkách ze Silvestra si ji manžel do půl těla svlečen házel kolem pasu v podprsence a mě bylo zase řečeno, že to je v pořádku, že jsem hysterická žárlivka, co vše moc prožívá, že to byl Silvestr a že tam takhle řádil uplně každý, Táhne se to už dlouho a já nad tím pořád přemýšlím a nemohu to vyhnat z hlavy, všem před moc děkuji za názory 🙂
Holky podle me keca. ..proc kdyz se vidi v praci by chodil k ni domu na kafe kdyz jednak zarucene maji i kafe v praci a za dalsi je mraky kavaren...kafe uvari kdekoliv...
A mezi nami bema s ni co chodit ani do kavaren....vidi se v praci a co se mu ma co cizi zenska sverovat a on resit jeji trable?????
Tak mně hned naskočilo- kamarád taky rád. Tohle není normální. Já bych to nezvládla. Káva ano,ale proč u ní doma? A ten Silvestr? No nevím. Já to nevidím tak nevinně.
A jak časté je to chození na kávu?
@krejculinek Můj manžel dělal to samé. No už je exmanžel a s bývalou kolegyni, později milenkou ma dceru... nebot me kvuli ni opustil a těhotnou. Takze zarazit to hned. ..
Ihneď zarazit, aj keby to bolo raz za pol roka. Viem, že to niečo znamenať.. môj terajší partner, s ktorým už mám aj dieťa a žijeme spolu, ku mne takto na kávu tiež zašiel.. prišiel aj keď som bola chorá.. vždy medziach všetkej slušnosti a bez náznaku náklonnosti, ale musela tam ta náklonnosť byť, pretože keď sa rozišiel s priateľkou, začali sme si po čase spolu.. takže určite tam niečo je alebo bude.. stopnut, hneď 🙂
Podle me v tom nevera byt nemusi. Manzel taky nekdy jde s kolegyni nebo kolegynema vecer na pivo, nebo i s kamaradkou, pokud mi to rekne, nevidim v tom az tak problem. Kdybych to ale zjistila odjinud tak bych hoodne pochybovala. A kafe u cizi baby doma bych taky neprekousla a chtela bych, aby s tim prestal, nebo me aspon vzal s sebou a videla bych, jak se ke me (a k ni) bude chovat
No....tak za tohle bych já svému clapovi udělala vystoupení jak z národního a ZATRHLA TO! Neexistuje, aby chodil ke kolegyni na kávu. Není to normální, ať si kdo chce říká co chce, na přátelství mezi mužem a ženou nevěřím a je jen otázka času, kdyby od kávy přešli dál....nepokoušela bych to...Neříkám, kdyby šel jednou, dvakrát...ale jeslti je to pravidelné a ještě ti to tajil....
Nabidnu pohled z druhe strany... Taky jsem si skvele rozumnela s kolegou v praci, chodili jsme spolu kazdy den na obedy, nekdy samy, nekdy s vice lidma. A kolikrat jsme si i byli po praci sednout... Ani jeden z nas v tom nevidel nic jineho nez kamaradstvi. Co jsem odesla na MD, tak jsme byli parkrat na obede a obcas si napisem. Ale myslim, ze muze existovat i pratelstvi mezi muzem a zenou. Je teda fakt, ze je mezi nama pomerne vysoky vekovy rozdil, 15 let... A jednou jsem manzelovi omylem rekla jmenem toho kolegy, tak to byl trochu ohen na strese 😀 ale holt jsem s nim v praci travila vic casu nez s manzelem 😀 (sedeli jsme spolu i v kanclu).
A co kdybys taky začala chodit ke kolegovi na kafe? 😎
@krejculinek tak mně by hlodající červíček nedal spát..,že se na Silvestra opil a tančil polonahý s jinou také polonahou, tak to bych byla moooooc naštvaná, ale ještě bych z toho závěry nedělala..samozřejmě bych si s ním o tom promluvila a viděla co dál..Ale že k ní chodí na kafíčka domů potomhle...No tak to by mě ten červíček uhlodal..Já bych mu teda nevěřila ani slovo kor když to zatajil, asi měl důvod že..a to že řekl aby si nebyla smutná, tím lhaním ublížil mnohem víc. Zkus si s ním o tom promluvit a říct mu, že ti to nepřijde normální a normální to není a že s ti to nelíbí a uvidíš jak se zachová a co řekne. 🙂 Ale moc nevěřím tomu, že u ní doma sedí u stolu a srkají kafe :-/
můj táta měl taky takovou kamarádku, občas jí nosil papíry na peníze do práce....a o pár měsíců později se k ní odstěhoval a pak si ji vzal..a za 7 let chtěl zpět...
@krejculinek Přátelství mezi mužem a ženou neexistuje, vždy chce jeden víc.
Předpokládám, že ona kolegyně nebude neatraktivní paní..
@krejculinek osobne by mi tohle normalni taky neprislo. Resila jsem i vetsi prkotinu. A to si o sobe myslim ze nejsem extra zarliva. Ale to co bych nedopustila sama nedovolim ani protejsku.... jemu by bylo prijemne kdyby byl ve tve situaci a ty bys chodila za kolegou domu a polonaha sd s bim kroutila a objimala? A je uplne jedno jestli jde o silvestra nebo ne. Alkohol neomlouva a pokud sd nekdo neumi ovladat tak nema chlastat... a uz jen fakt ze tvrdi ze ti to nerekl protoze vedel ze budes smutna svedcu o tom ze si sam vubec nemysli zd je to uplne v poradku a vlastne ma co tajit.....
Taky by mě zajímalo jestli kolegyně je vdaná nebo má přítele?! Autorka chce poradit,ale vůbec nereaguje!podle mě jen keca,nebudu se opakovat co píšou holky,ale vidím v tom jasnou nevěru!! věříš to mu ,že jen sedí v jejím obýváku a pije kavicku?! Spíše vidím výstřih až ke kolenům!!a už to jede.bohuzel!kdyby to byla kamoska,tak určitě nebude lézt k ní do bytu!!!je to prostě blbost!!je mi to líto,ale nebuďte naivní,neni vám nact😑
@krejculinek nevěřím tomu, že když bys práskla do stolu, tak by přestal....jen by ti pečlivěji lhal....Nejvíc zamrzí když se to dozvíš ze třetí strany... .Ta kolegyně je svobodná, rozvedená?? To je taky důležitá věc...
No, přečetla jsem jen půlku diskuze a stačilo. Takové ty radikální kecy typu sbal mu kufry, atddd., protože já bych to udělala, tak na to jsem fakt háklivá. Tohle vždycky razila moje kolegyně a nemuselo se jednat ani o nevěru. Ta by balila kufry, kdyby její chlap chodil na dvě, tři pivka do hospody denně, balila by kufry, kdyby byl bordelář, kdyby neměl práci, kdyby, kdyby, kdyby.....teď už je s nim rozvedená. Jejich manželství trvalo deset let a ve slabé chvilce přiznala, že měl pořád milenky a nakonec to byl on, kdo ji kopl do zadnice.
@katgatoo Já jednou šéfovi mami 😄
Kafe u kámošky a opilecký excesy bych neřešila a můj muž to ví, takže by to přede mnou neskrýval. Vadily by mi ty kecy a měla bych podezření, když by se o návštěvách nezmínil. Což je ale u vás jinak, když píšeš, že by ti to vadilo, i kdyby ti to řekl sám.
@krejculinek Pokud k ní domů chodí na kafe sám, normální to není. Kdyby tam byl někdo další, mávla bych nad tím rukou. Ale takhle ne. Taky by mu určitě přišlo divné, kdybys šla sama ke kolegovi domů na skleničku... Kufry bych mu teda nebalila, to je příliš radikální řešení. S manželem bych promluvila, řekla, že mi to vadí a jsem z toho nešťastná. V klidu, bez hádek, výčitek. Pokud by se nic nezměnilo, chodil by k ní pořád a tobě by to třeba tajil, začala bych přemýšlet, jestli tam není něco víc...
Ja si myslim ze spolu neco maji a hestli ne, tak se k tomu chystaji. Fakt to neni normalni-udelala bych doma scenu. Zkusit vysvetli, jak by bylo jemu kdybys chodila kazdy den ke kamaradovi na kavu. Prece Necin druhemu ci je ti nemile. Kdyby nepochopil nebo zapiral, asi tam bude hrozit vas rozchod :/ zalezi co je pro nej prednejsi a na tobe co mu budes tolerovat
Nevím, každý má tyto hranice asi nastavené trochu jinak, ale mně teda nějaké tanečky dvou lidí do půl těla prakticky obnažených zase tak nevinné a běžné nepřipadají...Docela by mě zajímalo, jak by váš manžel reagoval, kdyby v podobné situaci a v podobných pozicích viděl někde na fotkách vás s cizím frajerem...jestli by to pořád považoval za nevinnou silvestrovskou taškařici...ale budiž, když se člověk nadrndá, může páchat různé nepřístojnosti, stane se...ovšem když s toutéž kolegyní ještě chodí na kávičky K NÍ DOMŮ...to už by tedy blikala výstražná světla i mně...To, že se celou věc snaží obrátit proti vám nařknutím, že jste "žárlivá semetrika" jen naplňuje známé úsloví, že nejlepší obrana je útok. To mu rozhodně nebaštěte, žádná hysterka nejste, toto by nechalo v klidu opravdu asi jen zenového budhistu nebo někoho, komu už na partnerovi vůbec nezáleží....
@krejculinek podle podrobností, co jsi psala na emimi, nad čím přemýšlíš? O čem pochybuješ?
Mám s nevěrou bohaté zkušenosti z obou stran a hodně bych se divila, kdyby to bylo nevinné. Jednak na přátelství vzniklé na pracovišti mezi mužem a ženou příliš nevěřím a návštěvy u ní doma to už vůbec není běžné. Mám hodně přátel mezi muži a nikdy jsem u nich nebyla sama doma, když si lidi chtějí jen popovídat, tak si jdou přece sednout někam ven. A tomu samozřejmě nahrává, že ti o tom ani neřekl sám jako první, myslím, že v tomhle případě není moc o čem pochybovat :-/ A argument, že by tě to mrzelo je směšný, asi mrzelo a ví moc dobře proč.

Já tak nějak jako @ilonne , většinou si říkám, že to ženský trochu přeháněj, ale chodit ke kolegyni na kafe k ní domů (proč nejdou do kavárny...? 😅 ), a ještě si s ní užívat minimálně do půl těla na Silvestra (co to bylo za akci, že jste nebyli na Silvestra spolu? Pokud jsi nepracovala, že by on tvrdnul doma sám, tak je to hodně zvláštní...), tak to už je na pováženou a nechci malovat čerta na zeď, ale můj maják by se dost rozblikal. Připadá mi to dost podezřelé a asi bych mu nějak naznačila, že takhle ne a co by mohlo následovat, pokud toho nenechá. Bez výčitek, hysterických scén, prostě v klidu říct, že se Ti to nelíbí a ať si rozmyslí, co chce. Že Ty to uděláš taky a obáváš se, že chlap, kterej vysedává na kávičkách u cizích ženských (a ještě potajmu), který předtím osahával polonahý, to teda rozhodně není...