Manžel, milenec, ale oba na nic. Co byste dělaly vy na mém místě?

19. bře 2021

Zdravim. Jsem v situaci, ktera at se rozhodnu jakkoliv, nemuze dopadnout dobre. Ziju v dlouhodobem nefunkcnim manzelstvi, mame dite. Nasla jsem si milence, kolegu, ktery me od zacatku velmi pritahoval. Narozdil od manzela s nim mam skvely sex. Jenze to je tak vsechno. Manzel se me nedotkne, je nudny, vecne bez nalady, jen hledi na tv. Jeho plus je financni zodpovednost, tzv "mame se dobre"( finance, bydleni). Milenec je vasnivy a umi to se mnou, na druhou stranu je nezodpovedny a ma spatnou minulost. Co byste na mem.miste delaly vy? Ja teda asi budu pokracovat s milencem.a az to praskne tak to praskne a pak se uvidi.

mourovatakocka
19. bře 2021

Na co potřebuješ něčí názor, když už jsi rozhodnutá pro nejzbabělejší rozhodnutí ze všech možných špatných možností?

autor
19. bře 2021

@mourovatakocka a co bys udelala ty teda?

klokanka31
19. bře 2021

Řekla bych to asi jednou větou, prostě tě pálí dobré bydlo, jen si zahrávej.

autor
19. bře 2021

@klokanka31 dobre bydlo? Tebe by bavilo zit v manzelstvi bez pohlazeni, mileho slova, sexu? Manzel me nekolik let tezce ignoruje!

klokanka31
19. bře 2021

Jako vyměnit nudného chlapa za nezodpovědného chlapa se špatnou minulostí,a ještě když máš dítě, gratuluju a tleskám 👏👎

autor
19. bře 2021

@klokanka31 vid, to jsem to dopracovala...

miskatus
19. bře 2021

Mít milence je jednoduché jako facka.... ale udržet manželství s opravdovou láskou a dobrého sexu po celý život, je dřina, nicméně stojí vždy za to víc, než mít třeba 10 milenců. Manželství je vždy spolupráce obou, ale pokud mu neukážeš cestu svým chováním, svou změnou, on se měnit nebude. Takže.... chceš třeba pohladit? Začni ho hladit ty...

leniczka23
19. bře 2021

Já bych se vůbec nesnížila k tomu podvádět manžela. Já chápu že se to může stát jako jednou někde, nárazovká, ale dělat to pravidelně, to je už na mě těžkej kalibr.
S manželem si mluvila, že tě s ní. Sex nebaví? Že tě nudí?
Znala jsem jednu co to vyřešila jako ty, a nakonec ji kopnul do.prdele manžel i milenec.

klokanka31
19. bře 2021

A ty si myslíš že v manželství po x letech bude pořád vášeň a divočina? Co je důležitější, mít bydlení, zázemí, finance (jak jsi psala máte se dobře), nebo chvilkový poblouznění v posteli?

autor
19. bře 2021

@miskatus dekuji za komentar. Manzel me uz bohuzel vubec nepritahuje ☹

miskatus
19. bře 2021

a jak jsi si jistá, že ty přitahuješ jeho? Přitahoval tě, když sis ho brala?

autor
19. bře 2021

@leniczka23 jj bavili a nikam to nevedlo. Ano, uvedomuju si jak to muze dopadnout..

autor
19. bře 2021

Takze byste radily vykaslat se na milence a zustat v manzelstvi?

leniczka23
19. bře 2021

Hele za mě, vykašlala bych se teď na milence a zkusila naposled promluvit s manželem, opravdu se otevřít a říct mu co ti vadí, co ti chybí a zkusit to zachránit. Pokud to nevyjde alespoň budeš vědět že si pro to udělala všechno, já osobně bych v nefunkčním vztahu nezůstávala, takže pokud se nic nezmění animpo tom, co mu jasné řekneš v čem je problém a on ti řekne v čem zas třeba vidí problém on, pak bych se prostě rozvedla a pak budeš mít spousty času na milence.

nekiaxy
19. bře 2021

Radila bych vykaslat se na vsechny. Postavit se na nohy sama, milence nechat max na ten sex a najit si nekoho uplne jineho a normalniho.

dura175
19. bře 2021

Milence kopnout do prdele. S manželem promluvit, začít sama iniciovat změnu. Pokud už jsi promlouvala a snažila se na vztahu pracovat a manžel to ignoruje, odejít ze vztahu. Chápu frustraci z absence intimity, ale milenec není fér řešení. Domluvit se jako dospělí lidé na péči o dítě. Nikdo netvrdí, že budeš sama navždy, ale že vztahu do vztahu bych nešla.

leniczka23
19. bře 2021

@klokanka31 já tohle teda očekávám, a nesnesla bych žít s někým s kým není vášeň a divočina v posteli. Zažila jsem to a ne, díky.

michaela666
19. bře 2021

Kdyby se mi nepodařilo zachránit manželství, určitě bych si na krk neuvázala nezodpovědného chlapa kvůli dobrému sexu. Hodně rychle by se mohlo stát, že budeš řešit ještě jeho problémy.
Jestli chceš odejít od manžela, se kterým se máš finančně dobře, tak se prvně postav na vlastní nohy po téhle stránce. Abys pak nelítala po úřadech a prosila o příspěvky na všechno možné.

haskre
19. bře 2021

Rozvést se,a najít si normálního chlapa pro všechno ❤️🍀

autor
19. bře 2021

Bohuzel s manzelem je to uz 100% mrtve.. sama nechapu proc jeste nepodal zadost o rozvod. Protoze to vime oba, ze ten vztah uz nemame.

autor
19. bře 2021

@haskre to by bylo idealni, ale take to je majstrstyk 🙂

autor
19. bře 2021

Nevim proc, nejde mi lajkovat. Takze aspon takhle diky vam vsem za zpravy a utrideni myslenek.

leniczka23
19. bře 2021

Protože jsi anonymní. 😉 Držím palce ať se rozhodneš správně a jsi zase šťastná.

gracinka7
19. bře 2021

Řekla bych, že ani s jedním to nemá budoucnost. Buď nějakou dobu sama a srovnej si v hlavě, co vlastně od života chceš.

loylii
Autor odpověď smazal
Zobraz
codal
19. bře 2021

S manželem se v klidu domluvit na rozchodu tak, aby tím co nejméně trpělo dítě. Milence si nechat maximálně na občasné povyražení zase tak, aby tím neutrpělo dítě. Rozhodně bych s ním neplánovala budoucnost. Ideálně být chvíli sama, srovnat si co vlastně chci, věnovat se prckovi a pomoct mu tuhle situaci zvládnout a třeba se časem někdo objeví. Každopádně to chce všechno teď čas, rozhodně se nevrhat ze vztahu do vztahu, protože to nejvíc odnese dítě. Hodně štěstí!

camelinka
19. bře 2021

A ja te trochu podporim, protoze vim, jaky to je, zit, jako pouhe vybaveni domacnosti, kucharka a hospodyne, ikdyz pokusy o znovunastartovani vztahu, probehly. Nakonec sme se odcizili uplne, ja kvuli nekomu odesla, to dopadlo blbe, ale to je jiny pribeh...
Ale odchodu od ex, sem nezalitovala ani vterinu, ikdyz me tam taky mohlo "palit dobre bydlo" a vypadalo to navenek, ze sme hepy jak grepy...
Zustali sme prateli, navstevujeme se a dceru to nepoznamenalo...
Ono nic neni jen cernobile a na dalku se odsuzuje snadno..

klea81
19. bře 2021

@klokanka31 tak u nás divočina pořád je, nechápu spíš páry, které spolu po pár letech spí 2x ročně

zmrzlinka
19. bře 2021

Rozvést se a najít si manžela a milence v jedné osobě....

klokanka31
19. bře 2021

@klea81 Ježíš 2x ročně? To tak ještě lidi po 50 letech manželství ne?