icon

Manžel nechce sex

smardik
4. únor 2015

Je tady taky někdo takový s kým manžel taky nechce spát? budeme spolu 8 let s manželem, máme 2 kluky ale v poslední době- no spíš dýl tak 2 roky jde náš sexuální život do háje ale v poslední době už tak, že naposled bylo milování někdy v říjnu ☹ tak co 3měsíce mu to stačí a mě ne.

Nevím jak to řešit, všechny řešení mi přijdou na houby, jen se hádáme kvůli tomu, prý mě miluje, přitahuju ho ale jen nemá chut. Jen je mi 30 a nechci takhle žít, sex 4x za rok ale ani ho nechci opustit nebo si hledat milence

Strana
z2
polaks
4. únor 2015

@smardik Tak to je tak starý,ako môj manžel,bude mať v lete 38...a nedokážem si predsatviť,že by bol natoľko unavený,aby mu to nechýbalo 3 mesiace...tak to je fakt divné....
únava u nás pri chuti na sex nehrá rolu,sú len dve veci,pre ktoré máme pôst tá 1. menštruácia,tá 2. sú choré deti,ktoré sa v noci budia,resp. pri veľkých problémoch spia s nami v posteli,aby som ich mala celú noc pod dohľadom...ináč iný dôvod nemať sex v manželstve nepoznám....

andelka
4. únor 2015

@elvira
Když se do toho vžiju :" a pokud spolu nezačneme sexovat, tak jdeme od sebe..." - tak by se mi "moooc" chtělo se milovat. emoticon

O tohle nejde, ale třeba by to pomohlo aby se konečně rozhoupal říct o co jde a přestal strkat hlavu do písku s tím, že s enic tak hrozného neděje a že mu to mlčení projde. To ultimátum bych formulovala jinak.

elvira
4. únor 2015

@andelka - jo, nakopnout ho, aby se vymáčkl v čem je problém - ale je kumšt to formulovat tak, aby se chlap nenas... - ale chodit kolem horké kaše se donekonečna taky nedá.
Jen jsem to napsala, jak si to představuju - že se prostě jednou větou dá udělat víc škody než užitku. Takže záleží jen na formě, jakou se to podá. 🙂

marsrutka
4. únor 2015

@elvira zajímalo by mne jak se dá rozhovorem vyřešit nechuť k sexu, podle mne prostě když vyhasne touha, je konec..

smardik
autor
4. únor 2015

@saruska89 jo to máš pravdu ale jako neřešit, nechat to tak je taky na nic a nechci dospět k bodu kdy kvůli toho požádám o rozvod

pincola
4. únor 2015

@marsrutka A má se rozejít, rozvést? Když má doma dvě děti a třeba to v jiných ohledech funguje? třeba on má sexuologický problém a častěji mu to nejde. Kvůli tomu se má rozvést a začínat znova?

saruska89
4. únor 2015

@smardik urcite resit... Ale ne odbornikama...teda ja bych to neresila odbornikama.. Ja nevim , ale myslim ze pro toho chlapa to je hrozny... Ale kazdej chlap je jinej.... Treba by byl Tvuj manzel ochotny to podstoupit,ale ja si myslim ze by to bylo horsi... Ja bych se snazila aby zacal mit zajem... Aby zacal treba i trosku zarlit... Snazila bych se byt nad veci a v pohode.. A k nemu bych byla odtazita tak, aby mu to zaclo byt divny... Aby ho treba napadlo ze s nekym v Tvem okoli flirtujes a zacal se bat... Zkratka aby Te nemel jistou... Ja nevim... Tohle je fakt slozity....:(

ve24
4. únor 2015

@smardik Nemá jinou? Takové stejné to měla kamarádka a nakonec zjistila, že má mladou milenku a doma ho to prostě nebaví. Jinak to není normální. Nebo není náhodou na kluky? I to se může stát, může se oženit, mít děti a prostě zjistí, že je mu líp s chlapem.

marsrutka
4. únor 2015

o tom nepíši, co má dělat, nedovolila bych si radit, co má dělat, znám ve svém okolí ženy, které to řešily milenci, pokud ovšem muži stojí o partnerku, měli by to řešit sami od sebe, pokud stojí o vztah,ale co znám od kamarádek, že ani jeden to neudělal, ono jim to totiž vyhovuje, pokud ten sex nemají a nestojí o něj, ale sama od sebe vím, že v minulém partnerství se mi to stalo taky, že mě absolutně přešla chuť a nepomohlo nic

andelka
4. únor 2015

@elvira jo, to je kumšt. Ale jiná možnost není, než to prostě nějak vhodně zformulovat, protože nemluvit a vyhýbat se dva roky je už napalicu.

Jinak...pokud by náhodoui čistě teoreticky došlo k rozchodu, nebyl by důvodem samotný nedostatek sexu, ale spíše to, co to způsobuje druhému partnerovi po psychické stránce, fakt že nefunguje otevřená komunikace, ochota řešit problém nebo o něm aspoň mluvit. Takže zas to nebagatelizujme.

smardik
autor
4. únor 2015

kdyby to bylo 2,3měsíce neřeším fakt ne, ale už je to příliš dlouho a nevěřím že to bude lepší, spíš horší

andelka
4. únor 2015

@smardik hlavní je z něj dostat co se děje. Třeba se to bude dát nějak řešit, nebo aspoň budeš vědět na čem jsi, jestli lze očekávat zlepšení nebo ne. A kdyby se potvrdilo že to opravdu lepší nebude, možná vzhledem k tomu že jinak vám to klape, by se dalo eventuálně smířit s tím, že prostě sex bude 4x ročně?

smardik
autor
4. únor 2015

@andelka ale jo pokud to bude nutné asi se s tím smířím,ale ráda bych věděla proč vlastně

andelka
4. únor 2015

@smardik takže strategie je jasná. Nedávat ultimátum s rozchodem (protože sex párkrát za rok není důvod, stejně bys neodešla, takže by to bylo jen plané vyhrožování), ale zkusit spíš zahrát na tu strunu důvěry a partnerství. Ukázat že se trápíš, a že mu to nezazlíváš,ale že bys ráda věděla proč se to tak změnilo. Mně osobně totiž ani tak neničil nezvěstný sex sám o sobě, ale to, že mi neřekl proč to tak je, jen samý výmluvy, odmítání..a tohle nejvíc poškozuje vztah a sebedůvěru. Nejhorší je nevědět a domýšlet si. Když to prostě nepůjde změnit, tak se zaměříte na další hezké věci jakoby náhradou, aby nikdo moc netrpěl. Ale zásadní je, abyste otevřeně mluvili o všem a zbytečně se neodcizovali.

smardik
autor
4. únor 2015

@andelka jo to je přesné

no manžel ted pojede minimálně na 3 měsíce do Pakistánu, tak třeba si tam uvědomí jestli se mnou fakt chce být nebo ne, no třeba zjistí že je mu dobře beze mě že

andelka
4. únor 2015

@smardik nemyslím si. Bude se mu stýskat.
Takže vlastně to můžete odložit.

2veverka
4. únor 2015

Zrovna jsem četla knížku o partnerských vztazích, v níž stálo, že nedostatek sexu je vždycky citový nedostatek. Ochladnutí či změna citů, vnitřní problém, ztráta napojení... tj. potřebovala bys řešit klima vztahu, co mu chybí, co by si v životě přál uskutečnit a nyní se to nedaří... teprve postavení se čelem k problému a přiblížení by mohlo nastavit živější sexuální život.

1kacaba1
4. únor 2015

@marsrutka Tak tos mě nepotěšila. Z tohohle mám taky obavu. Jsme spolu s přítelem dva a půl roku. První dva roky jsme spolu spali skoro denně, někdy i několikrát za den, ale poslední dobou, asi od Silvestra nic moc. Asi jen dvakrát. Taky se ho na to ptám, co se děje, on nic, že mě miluje, jen na to není kdy (což je tedy trošku fakt, buď jsme utahaní, nebo je vzhůru malá), ale stejně...je to divný ☹ Už přestávám věřit, že se to zlepší.

marsrutka
4. únor 2015

@1kacaba1 nechci tě vylekat, jen píši, jak jsem to měla já, to nemusí být vůbec tvůj případ 😉

rosny
4. únor 2015

@2veverka tak pod to bych se podepsala. Jeden z hlavnich duvodu proc ja nespim s mm....

ojo
4. únor 2015

@smardik také jsem to zažila a můžu tě říct, že slýchám dost často tyhle problémy, žena chce a muž ne...by mě zajímalo, ve které době se vymýšleli ty vtipy, jak chlap pořád chce a žena je věčně unavená...se to nějak otočilo......ve většině případů a zažila jsem to sama, že muž byl prostě unavený z práce.. Ve svým minulým vztahu s otcem mých dětí jsme žili před rozchodem pomalu 2 roky už jen jako kamarádi, dokonce i kamarádi s výhodami měli víc sexu než my a jemu to tak vyhovovalo, mě ne...u nás intimita šla do kopru, přestali jsme spolu usínat, neobjímali se, nelíbali se..od něj jsem se dočkala jen letecké pusy na dobrou noc...bohužel dopadlo to tak, že já k němu ztratila veškeré city a když pohár přetekl a dala jsem nůž na krk rozchodem, tak najednou to šlo, to už najednou chuť na sex měl, i pohlazení apod...jenže já už ten cit v sobě nenašla a po nějaké době lepení jsme se stejně rozešli :-/ no už se stalo, já teď mám nového přítele, za kterého se budu vdávat a on taky novou přítelkyni...no a s novým přítelem jsme spolu už 2 roky a sex začíná slábnout, ale vidím to, že je to jedině tou prací...když má dovču, tak může skoro každý den, ale ta práce a stres ho unavuje....

jo a zkus koupit manželovi přípravek MACA - peruánský kořen..já ho kupovala, kvůli plodnosti, páč chceme mimčo, ale zvyšuje fyzickou a i sexuální aktivitu a můžu tě říct za po asi 2-3 týdnech užívání mě na ten sex chuť víc a víc 😉
pokud to za celý 3 měsíce s ním nehne, tipovala bych, že se vybíjí jinde 😖

ronyx
4. únor 2015

Tak podle mě,to únavou,nebo stresy v práci nemůže být ani náhodou.Chlap je chlap a tenhle ještě mladík,chlap má své potřeby a nikdo mě nepřesvědčí o tom,že mu to jednou za čtvrt roku stačí.Pokud nemá zdravotní problém,který by se podle mě stejně provalil za tu dobu,tak v tom může být buď jiná ženská nebo hold vztah ochladnul,ale i v tomto případě si myslím,že by sex vyžadoval alepsoň jednou v měsíci.Nejhorší je,že se s ním nedá mluvit 😒 To je nejhorší. Nechci malovat čerta na zeď,ale nemůže být zakoukaný jinde?Jen ty víš,kolik času tráví mimo domov a kolik příležitostí má se setkat s jinou ženou.Asi bych začala být malinko ostražitá.Oni chlapi rádi působí jako milující partner,že je vše ok,bodejď by ne,doma mají své zázemí,děti a to jim vyhovuje.Takže se zdánlivě může zdát vše v naprostém pořádku,ale není 😒

2veverka
5. únor 2015

@rosny A daří se o tom promluvit aspoň trošku? Třeba by se zakladatelka diskuse inspirovala, jak to naťuknout, zkusit pootevřít. Přestože to bolí. Ale když je touha v tom partnerství být...

ewik84
5. bře 2015

No nevím. S manželem to je taky na štíru. Ale on teda na sex nebyl už od počátku vztahu. Jen jednou jedinkrát jsme spolu spali 2x po sobě v jednom dni. Pak to bylo tak ob tři dny. Teď...po 6ti letech vztahu mu to stačí tak jednou za 3 týdny...já jsem to chtěla vždy každý den..takže jsem se kvůli tomu cítila pořád dost odstrčená. Nejvíc mě uráželo, když jsem něco začala a on mě odstrčil, že je unavený, že ho bolí hlava, že...milion výmluv. Zkoušela jsem všechno...nic nepomáhalo. Takže mi nezbylo, než se s tím smířit. A po pravdě...moje frekvence se dost snížila. Už to nechci tak často. Došlo mi, že nutit ho nemá cenu. Já se pak, když mě odmítne, cítím strašně a zbytečně se pak hádáme. Takže...zaměstnala jsem se něčim jiným, naučila jsem si užívat jen jeho přítomnost...přitulení. Pak mi dělá hrozně dobře, když přijde sám, že se chce milovat. Taky jsem zavedla to, že se nenechám odbýt. Hodně jsem z našeho vztahu odbourala stereotip (vykoupat, vyčistit zuby, do postele a sex). Snažím se ho svádět...žhavé dotyky během dne...pokud jsme spolu...a pak žádné pokračování...snažím se do vstahu vnést zase víc vášně a ukázat mu, že nám je přeci spolu i po téhle stránce dobře 🙂 Posledních 14 dní máme skoro zase líbánky. CHodí za mnou sám...a to skoro ob den. Což beru jako strašný úspěch. Takže...možná, že jste pro něj teď jen "okoukaná". Změňte se...svádějte ho...naučte ho, že sex je krásná věc, která ho bude dělat šťastnějším. A možná ještě jedna věc. Mluvte spolu. Otevřeně a na rovinu. Bez výčitek...bez hádek, bez křiku. Prostě si spolu sedněte a řekněte mu, že vás moc mrzí, že nemáte sex častěji.Nebojte se mu říct, že ten váš tělesný kontak potřebujete častěji. Zeptejte se ho, co mu brání v tom, aby to chtěl s vámi častěji i on. Já jsem to taky udělala. Přestala jsem to řešit s kamarádkama, ale začala jsem to řešit s ním. Ukázalo se, že jediný problém byl v tom, že v tohmle směru on tu potřebu prostě takovou nemá. Takže jsme udělali kompromis. Já jsem mu řekla, že na něj nebudu tlačit tak často a on mi slíbil, že se bude taky víc snažit. řekla jsem mu i to, že mi chybí to, že mě nesvádí. Že si pak připadám hrozně ošklivá a nepřitažlivá. Takže moje rada...svádějte ho, překvapte ho a mluvte spolu otevřeně 🙂

nicole_1
6. bře 2015

@smardik a jinak nějaký intimnosti máte, jako polibky nebo obejmutí, mazlení, trávíte chvíle jen bez dětí, třeba jít spolu na rande, atd..můj muž tvrdí, že na vztahu se musí stále pracovat a člověk se nesmí přestat snažit, a lidi spolu musí komunikovat, jakmile to není, tak vztah spěje ke konci, kdyby měl tvůj muž problém s erekcí, tak ti to měl říct, ale to si myslím, že ten problém není...my jsme spolu už 9 let, toho sexu není taky tolik, mému muži bude 40 a je vidět že už se mu taky moc nechce, ale prodleva není delší jak 14dní, určitě bych s nim o tom mluvila, pokud spolu lidi přestanou mluvit o důležitých věcech, tak vztah spěje ke konci, a jak psaly holky začít svádět 🙂

nicole_1
6. bře 2015

@1kacaba1 postupem času sexualní frekvence klesá to je normální, neznám nikoho kdo by spolu třeba po 10letech spal jak na začátku, my jsme spolu 9 let a naše frekvence je 5-6x do měsíce, chodíme oba do práce, máme 2 děti, jsme unavení a není tolik času, ale takhle to má většina lidí, proto si občas dopřejeme víkend bez dětí a je to zase jak na začátku a to mě uklidnuje, že jediný důvod proč není tolik sex je únava a čas, ale člověk se musí stále snažit a svádět a nepřestat o sebe dbát a to stejný i partner

kami1984
6. bře 2015

Jani, ja verim, ze se to vse zůepsi, az se vrati z Pakistanu. uz jen tou zemi mu plno veci dojde.. a pokud ne, tak by to bylo v haji, ale verim, ze tohlůe u vas nenastane, kor co vse mate za sebou.. drzim palec, treba te jeste pred odjezdem prekvapi(doufam, ze se It.nebude kryt s jeho odletem)..

dvojtytatablogspot
31. bře 2015

Tak jsem si to tu precetl a musim rici, hlavne ZADNA ultimata. Kazdyho chlapa dokaze naprosto vytocit, kdyz mu zacne zenska davat ultimatum. Navrhovat:lasko pojd pujdeme k doktorovi at nam rekne co ti je, ze nechces sex. S princimu a hlavne diky egu tam jen tak nikdo nepujde. Jo chlapsky pristup a nase ega, uznavam neni to sranda, ale to ani s zenskymi. Mame dva kluky a nekdy jsem chodil z prace tak hotovej, ze jsem na to proste chut nemel klidne dva tri tydny. Kazdy chlap je vsak v podstate porad nadrzeny a ma chut na sex, coz neznamena, ze musi mit bokovku, proste si to jen v klidu udela sam a je po tlaku na mozku. Za mne bych se zkusil zamyslet nad tim jak probihal posledni sex. Rychlovka, s jednostrannou predehrou, oboustrannou, bylo to naposledy necim zvlastni? Od toho bych se odpichnul a zkusil vymyslet jak to okorenit, kde jinde to delat, kdy na cem jak pri cem.
Chapu, ze by to meli byt vzajemne, ale v teto situaci bych se opravdu snazil vymyslet nejakou zmenu. Mona zkus jen nejaky vecer pustil pekny pecko a uvidis co se stane.

osra
31. bře 2015

No, já to taky vidím, že bez ultimát. Říct něco ve smyslu- 22 dnů jsme meměli sex, co na to říkáš a co s tím uděláš, je dle mého cesta do pekel. S péčkem jsem bez zkušeností. Čekala bych, jak se to vyvine. Chtěla bych, aby on měl zájem - ale vím, je to asi těžké! Myslím, že to, že jede pryč, je pro váš vztah dobře a potom se uvidí. Zkus se chovat jinak normálně, být veselá a tak... Jiná situace by byla, kdybys měla podezření, že je nějaká 3. osoba, ale to asi u vás není.

shine2015
31. bře 2015

@dvojtytatablogspot nevím jak péčko, ale jinak souhlasím...chce to zmenu....a hlavne bacha na zvukové projevy, nektere ženy si myslím se až moc hlasite projevují a myslí si, že je to sexy a dráždivé, ale je tom spíš k smíchu....

a žádná ultimáta....chlap musí chtít, být nalákán....a ne tlačen....tsex ani lásku si nelze vynutit, vyprosit, ani vybrečet.....

Strana
z2