icon

Manžel očekává trofejní ženu. Jak řešit neshody?

3. čer 2025

Caute zeny! Zacnu rovnou zprima, protoze jsem trochu v soku z toho, co jsme si s manzelem "vyrikali". Uz delsi dobu jsem z jeho strany citila znacne "pnuti", vcera se nam konecne podarilo si promluvit a vyplynulo z toho, ze je se vsim dost nespokojeny - hlavne se mnou podle vseho. Co by chtel? Naklizenou domacnost, sporadane deti a zejmena manzelku jak modelku, ktera k tomu zajisti ti 2 predchozi body, aby se nemusel o nic starat. Neni problem mit k ruce treba uklizecku, manzelka by mela svuj cas travit casti peci o sebe (fitko a manikura, kadernik...), a casti zvelebovanim domacnosti a samozrejme peci o deti. Proste trophy wife.

Problem je, ze ma me. Ne trofejni zenu a ja jsem se podle vseho nepovedla. Ja chodim rada do prace, umim to, bavi me to, realizuju se tim a jsem spokojena. Delam na 3/4 uvazek, tj. dopoledne, pak cele odpoledne pobiham s detma (krouzky, vecere, ukoly..), navecer jeste vetsinou sedam k pc na resty. Postava po 3 detech uz taky neni jako u svatby, mohla bych sundat 5-10kg, ale neni to tragicke BMI 24,5 - jsem trochu oplacana mam brisko a previs nad jizvou po sekci, ale obezita to opravdu neni. Co je moje velmi slabe misto je ta domacnost, ja to proste neumim, nesnasim, nechci delat. Samozrejme kazde rano zapnu mycku, setru kuchyn, projedu dum vysavacem. Obcas mi prijde na pomoc uklizecka (chtela bych casteji, ale ona nema cas a ja energii zaskolovat jinou). Ale ono je to jedno, protoze je tu paradne uklizeno a hodinu potom uz zase deti nanosi hracky, hraji si na "prevleky", takze vyhrabou skrine, manzel prijde domu a na zidli odlozi sako, pres sedacku hodi kalhoty, vytahne neco z lednicky a polozi to na linku... Ja jsem v tom nedusledna, protoze mi to proste nevadi, radsi jsem s detma venku a behame po lese, nez abych naklepavala polstarky
Extra dusno bylo v poslednich tydnech. A uz vim proc. Z prace odchazi slecna, ktera delala praci co se mi libi a chtela jsem si po ni prebrat nejake cinnosti. Mela bych tim padem uz bezny full time misto 3/4, ale zadna hruza
No a z manzela vypadlo, ze by radsi abych proste byla doma, udelala neco poradne se svoji postavou a pecovala o domacnost (ve zkratce). Financne neni problem, zaplati jak uklzecku tak muj prijem netreba. Ja ale nechci!! Ja to nesnasim, rada pracuju, nechci byt zena v domacnosti! A nechci ani chodit do fitka a na manikuru, ne ze bych byla skareda, ale beham radsi v teniskach a jdu do lesa
A ted co s tim?

Strana
z3
prejeta_zaba
3. čer 2025
@klokanka31

@ai30 Tak chtít může ne? Zakladatelka mu vyhovět nemusí 🙂

@klokanka31 Jasně, chtít může. Ale pokud ženu miluje a chce s ní žít, rozhodně to neznamená, že kvůli tomu bude doma dělat dusno! To si musí chlap vyřešit v sobě. Protože tenhle stav vede buď k rozvodu nebo k totální ponorce a psychické nepohodě všech zúčastněných. 🤷‍♀️

suzanna123
3. čer 2025
@klokanka31

@ai30 Tak chtít může ne? Zakladatelka mu vyhovět nemusí 🙂

@klokanka31 je to stejné, jako kdyby žena začala vyžadovat, že chce být doma a chlap má být živitel. Ano, lidi se mění, ano, s dětmi a časem člověk může některé věci přehodnotit a změnit na ně názor, ale na takových věcech se musí oba domluvit, ne, že to jeden druhému naservíruje jako požadavek a očekává, že se tomu přizpůsobí.
Kdyby mi můj manžel řekl, že by se mu tenhle model líbil, jestli bych o tom byla ochotná uvažovat, nemám s tím problém (byť odpověď by byla ne). Ve chvíli, kdy by mi to předestřel jako svůj pořadavek s tím, že je zklamaný a tohle ode mě očekává, tak ho pošlu kamsi.

ninive211
3. čer 2025
@klokanka31

@macik84 Proč sobec? Určitě je důležité aby s nastaveným modelem souhlasili oba. Ale nechápu že chlap co chce nechat ženu doma je sobec, ženská co je doma je zase domácí puťka. A že se teda neřeší i opak - ženská co chodí do práce je sobec co kašle na rodinu, a chlap co požaduje aby chodila do práce, tak je škrt co nedovede uživit rodinu. Nepřijde ti to praštěný?

@klokanka31 "chlap, co poźaduje, aby žena chodila do práce" nevím teda, ale model 21.století je, že do práce chodí źena i muž a je to NORMÁLNÍ! A to i v případě, že muž vydělává dost, źe by klidně rodinu uživil s přehledem jen ze svého příjmu, tak i v tomto případě bych řekla, drtivá většina že chodí do práce alespoň na částečný úvazek (nebo třeba podniká)...tzv. realizuje se. Už davno tu nemáme cisařství či první republiku. Takže jaké "chlap požaduje", měla by být samozřejmost, že žena chce přispét nějak do rodinného rozpočtu (pokud se nestará o malé děti, které nejsou ještě ani ve školce nebo nepečuje třeba o nemohoucí rodiče). Naopak model se ženou v domácnosti je spíš výjimka než pravidlo a VŽDY by to mělo být po vzájemné dohodě, že to tak chce i muž, i žena

drep
3. čer 2025
@ninive211

@klokanka31 "chlap, co poźaduje, aby žena chodila do práce" nevím teda, ale model 21.století je, že do práce chodí źena i muž a je to NORMÁLNÍ! A to i v případě, že muž vydělává dost, źe by klidně rodinu uživil s přehledem jen ze svého příjmu, tak i v tomto případě bych řekla, drtivá většina že chodí do práce alespoň na částečný úvazek (nebo třeba podniká)...tzv. realizuje se. Už davno tu nemáme cisařství či první republiku. Takže jaké "chlap požaduje", měla by být samozřejmost, že žena chce přispét nějak do rodinného rozpočtu (pokud se nestará o malé děti, které nejsou ještě ani ve školce nebo nepečuje třeba o nemohoucí rodiče). Naopak model se ženou v domácnosti je spíš výjimka než pravidlo a VŽDY by to mělo být po vzájemné dohodě, že to tak chce i muž, i žena

@prejeta_zaba jasně, že v 25 nevykomunikuješ všechny eventuality, které může život přinést. Nicméně zase po x letech soužití asi zase každý ví, jaký ten druhý je a co chce, potřebuje. Takže po letech vztahu někoho doma psychicky deptat, protože najednou nehodí svůj přechozí život do odpadků a nechopí se smetáku a činky, mi přijde hodně absurdní.
@ninive211 U nás před klinikou parkujou fakt drahý auta. Ani jedno není nás doktorů, jsou našich sester. Protože naše holky jsou nejen nejšikovnější sestry, ale taky největší kočky a spousta z nich má opravdu hodně bohaté manžely. A přesto chodí do práce, jak bych mohl říct nějak totální blb, utírat zadky. Když se jich zeptáš proč, tak v podstatě unisono říkaj, že je to baví, že ten příjem kriticky nemocnýho je prostě totální dopamin, že je baví potkávat se s holkama, že je baví potkávat se s náma, že se chtějí učit nový věci. A konkrétně moje kamarádka sestřička L, opravdu nádherná baba, o kterou by se i v jejích padesáti chlapi rvali, říká, že teď má sice luxusní život, ale pamatuje si, jak byla samoživitelka s malým dítětem, kterou zachraňovali rodiče a že prostě o soběstačnost nechce přijít.

ai30
3. čer 2025

Me by asi na tom celem nejvic stvalo a mrzelo, ze vlastne ziju s nekym, kdo me vubec nezna. Kdyz si to predstavim v situaci sve nebo sveho muze, tak jasne ze jsou veci, ktere by se mne i jemu treba libily vic, ale vime s kym zijeme, tak si nedokazu predstavit delat najednou tydny dusno, protoze muj muz nema ambice byt top manazer v korporatu.

ee.liska
3. čer 2025
@klokanka31

@la_amanita Mě by zajímalo, jak teda vypadá ideální chlap podle ženských tady na koníku 🤨

@klokanka31 víš jak vypadá ideální chlap? To je ten, co sdílí hodnoty se svou ženou.

suzanna123
3. čer 2025
@drep

@prejeta_zaba jasně, že v 25 nevykomunikuješ všechny eventuality, které může život přinést. Nicméně zase po x letech soužití asi zase každý ví, jaký ten druhý je a co chce, potřebuje. Takže po letech vztahu někoho doma psychicky deptat, protože najednou nehodí svůj přechozí život do odpadků a nechopí se smetáku a činky, mi přijde hodně absurdní.
@ninive211 U nás před klinikou parkujou fakt drahý auta. Ani jedno není nás doktorů, jsou našich sester. Protože naše holky jsou nejen nejšikovnější sestry, ale taky největší kočky a spousta z nich má opravdu hodně bohaté manžely. A přesto chodí do práce, jak bych mohl říct nějak totální blb, utírat zadky. Když se jich zeptáš proč, tak v podstatě unisono říkaj, že je to baví, že ten příjem kriticky nemocnýho je prostě totální dopamin, že je baví potkávat se s holkama, že je baví potkávat se s náma, že se chtějí učit nový věci. A konkrétně moje kamarádka sestřička L, opravdu nádherná baba, o kterou by se i v jejích padesáti chlapi rvali, říká, že teď má sice luxusní život, ale pamatuje si, jak byla samoživitelka s malým dítětem, kterou zachraňovali rodiče a že prostě o soběstačnost nechce přijít.

@drep na mě zírali tady v práci, že očividně pracovat nemusím, tak co tam dělám. Tady je to ještě umocněné tím, že žena, co má děti, zůstává celkem standardně doma nebo pracuje na půl úvazku, i když ten chlap nijak extra nevydělává, natož ženy těch více vydělávajících. U mě to byla jednak kombinace toho, že chci mít vlastní příjem nezávislý na chlapovi a taky opravdu nejsem člověk, kterého uspokojuje být doma. Já to prostě neumím. Neříkám, že bych si nenašla doma dost práce, ale prostě nejsem ten typ, nebaví mě to, neuspokojuje mě to a potřebuju režim, potřebuju práci mimo domov a potřebuju lidi kolem.

klokanka31
3. čer 2025

Je vtipný jak se tady mnohé z vás až rozčilují, co je a není normální. Přitom nejde o život. Je to jednoduché, pokud zakladatelka má takový problém to doma vykomunikovat, nelíbí se jí dusno (které nemusí být kvůli tomu ale kvůli něčemu jinému), tak ať chlapa pošle do oběhu, vsadím se že by se nějaká našla, co by jí ten jeho model vyhovoval 🤷‍♀️ A budou všechny strany spokojené. Ona si práci užije do syta, aby se s dětmi uživila, on bude mít doma požadovaný servis a pohodičku, a nějaká jiná si bude libovat, v jakém luxusu si to žije, že nemusí do práce 😄

marianarem
3. čer 2025

Tak mu povedz, ze tak by si to chcela aj ty - chodit do prace a doma po prichode najst klud, poriadok a pokojne a milo sa hrajuce deti. A ze byt v domacnosti ti vadumi rovnako jemu a musite si tu nepopularnu cast nejako podelit, inak sa bude citt len jedsmen z vas.

enoli
4. čer 2025
@klokanka31

Je vtipný jak se tady mnohé z vás až rozčilují, co je a není normální. Přitom nejde o život. Je to jednoduché, pokud zakladatelka má takový problém to doma vykomunikovat, nelíbí se jí dusno (které nemusí být kvůli tomu ale kvůli něčemu jinému), tak ať chlapa pošle do oběhu, vsadím se že by se nějaká našla, co by jí ten jeho model vyhovoval 🤷‍♀️ A budou všechny strany spokojené. Ona si práci užije do syta, aby se s dětmi uživila, on bude mít doma požadovaný servis a pohodičku, a nějaká jiná si bude libovat, v jakém luxusu si to žije, že nemusí do práce 😄

@klokanka31 ja si úplně nemyslím, ze by se někdo rozčiloval. To spis ty tady odmítáš přijmout, ze toto uspořádaní nemusí všem vyhovovat. A z muže zakladatelky děláš poloboha a z žen, které to tak nemaji pro změnu nevděčné slepice.
Jenže ono to černobíle není, svět je barevný a jen fajn, že si v dnešní době můžeme vybrat, co nám vyhovuje. I když bohužel ne všichni.

suzanna123
4. čer 2025
@klokanka31

@klokanka31 vtipná jsi ty. Takže chlap přijde s nějakým požadavkem a manželka na to buď přistoupí, nebo se může rozvést 🤔 Holka, ty by sis měla otevřít poradnu 😁

ninive211
4. čer 2025

@klokanka31 Ty furt obhajuješ to, jak je super být ženou v domácnosti. Ale jestlis četla úvodní příspěvek, tak autorka dotazu ženou v domácnosti být nechce, nevidí v tom smysl života a baví ji realizovat se v práci, naopak zvažuje navýšení úvazku. Takže v tomto je to jaksi mimo, ne? Pokud tě baví být hospodyňka, OK, ale pro spoustu žen to není gró života...a teda jako pokud s tím chlap přijde jako s POŽADAVKEM, ne jako návrhem k diskuzi, tak je to dost na pováženou

alice180
4. čer 2025
@klokanka31

@klokanka31 tak ono se to dá i obráceně, kdyby za tebou manžel přišel s požadavkem, že chce aby sis teď udělala vysokou školu v určitém oboru a následně dělala nějakou vysokou pozici. Že chce, aby si v tomto ohledu byla více reprezentativní? Tak bys bez řečí splnila jeho požadavky ?

klokanka31
4. čer 2025
@suzanna123

@klokanka31 vtipná jsi ty. Takže chlap přijde s nějakým požadavkem a manželka na to buď přistoupí, nebo se může rozvést 🤔 Holka, ty by sis měla otevřít poradnu 😁

@suzanna123 No tak pokud ten její nedokáže tolerovat co chce ona, a dělal by stále dusno, pak to k rozvodu asi půjde ne?

klokanka31
4. čer 2025
@alice180

@klokanka31 tak ono se to dá i obráceně, kdyby za tebou manžel přišel s požadavkem, že chce aby sis teď udělala vysokou školu v určitém oboru a následně dělala nějakou vysokou pozici. Že chce, aby si v tomto ohledu byla více reprezentativní? Tak bys bez řečí splnila jeho požadavky ?

@alice180 Zkusila bych s ním komunikovat, nestavět se hned na zadní ale prostě vysvětlit proč ne.

autor
4. čer 2025

Tak jsme si vcera jeste jednou sedli, ja ze cely den zkousavam co mi rekl predtim a ze s tim nejsem uplne v pohode, ze po me chce neco, co proste nedokazu
K zenam v domacnosti chovam uprimny respekt - potiz je, ze to proste nedokazu. Nekdo ma uklid jako i dusevni relax, ja jako nutny odpor, nevidm misto na zdi kam by se hodil hezky obrazek, proste ne - jak by rekli chlapi - nemam na to bunky. A strasne nerada delam veci, ve kterych nejsem dobra. Chodim do prace pro ten bezva pocit, ze to delam dobre, rychle, nedelam chyby a jsem v tom dobra..
Nikdy jsem ani nic jineho nepredstirala, asi tak od prvni navstevy u me doma v prvaku, ze dalo odhadnout, ze domacnost neni moje silna stranka :D Na druhou stranu, tu firmu ktera nas ted tak dobre zivi jsme vybudovali spolu s manzelem... (odesla jsem po prvnim porodu).
Mno, nejak jsme dosli k tomu, ze se neumi vyrovnat s tim, ze starne, nese to spatne a nevi co se sebou :// Ze to snad prejde, az se s tim srovna a zacne se pripravovat na dalsi cast zivota
Coz je teda dost blby zaver, protoze nevim jak mu s tim mam pomoct :( Jsem na jednu stranu rada, ze se to vlastne teda zas az tak netyka me, ze to byl fakt jen vylev a asi ockovani od okoli a ja jestli budu fakt spokojena si mam praci nabrat, ale... moc klidu a jistoty mi to nedava abych pravdu rekla. Moji rodice se po 25 letech rozvedli ze stejneho duvodu, ze tatovi v 50 siblo, totalne se zmenil a snazil se svetu namluvit, ze je mladik telem i dusi, nasel si mladou zenskou a odesel (po par letech ho to preslo a mlada zenska byla prekvapena). A ja mam pocit, ze ted doma koukam na to same v blede modrem, jen teda nastesti jeste nedosel tak daleko :/ Chapu to jako impulz, ze si mam ted davat na vztahu hodne zalezet :/ I na sobe. A prihlasim manzela na Spartan race nebo tak neco, aby mel pocit, ze jeste nestarne a realizuje se

alice180
4. čer 2025

@klokanka31 nemám pocit, že se zakladatelka staví na zadní a ten poslední příspěvek, to jen potvrzuje.

Jako vůbec by se tě nějak emočně nedotklo, že tvůj partner najednou chce úplný opak, toho jaká jsi třeba ?

suzanna123
4. čer 2025
@klokanka31

@suzanna123 No tak pokud ten její nedokáže tolerovat co chce ona, a dělal by stále dusno, pak to k rozvodu asi půjde ne?

Přihlas ho k terapeutovi, tohle by mi taky na jistotě nepřidalo 🫤 A asi bych se spíš začala soustředit na společné aktivity. Držím palce!
@klokanka31 nebo si to vyříkají a manžel se smíří s tím, že manželka nebude tancovat jak on píská. Vzali se, mají spolu děti, od toho normální člověk neodchází jen proto, že není v něčem po jeho.

klokanka31
4. čer 2025
@alice180

@klokanka31 nemám pocit, že se zakladatelka staví na zadní a ten poslední příspěvek, to jen potvrzuje.

Jako vůbec by se tě nějak emočně nedotklo, že tvůj partner najednou chce úplný opak, toho jaká jsi třeba ?

@alice180 Určitě dotklo. Ale já bych v tom hned hledala nespokojenost v životě, nebo milenku 😁

smajlinka
4. čer 2025

Takže krize středního věku, přesně jak jsem předpokládala. Zajímavé je, že ji má opravdu většina lidí, ať jsou v životě klidně i úspěšní, a přesto přijde. Na mě přišla po mém vytouženém porodu, na dítě jsem čekala skoro 15 let a když přišlo, přišla i krize. Trvalo to pár let a taky jsem hledala, co mi vadí na okolí místo toho, abych se smířila s tím, že život je prostě časově ohraničený a že všechno, co bych chtěla, prostě už nestihnu. Trvalo to pár let, ale když jsem tohle přijala, najednou se mi hrozně ulevilo. Přestala jsem to hrotit, zjistila jsem, že to takhle máme většina a smířila se s konečností života i se stárnutím. Naštěstí kolem mě jsou všichni lidi stejného nebo staršího věku, takže nemám "hejble" dělat se mladší nebo jim závidět a pozoruju, že mí vrstevníci jsou na tom všichni tak nějak podobně. Držím palce, ať to manžel co nejlépe a nejrychleji zpracuje. Únik k někomu mladšímu není řešení, stejně ho to doběhne.

levandule_k
4. čer 2025
@klokanka31

@klokanka31 Proč by měla být udřená samoživitelka s dětmi? Mají společné jmění manželů, má nárok na majetek vzniklý za dobu trvání manželství, to jsou nemovitosti, zlato, dluhopisy, akcie fondy, umělecké obrazy, kryptoměny, firma - i když ve firmě už není, firma je obvykle součástí společného jmění manželů, pokud to nemají upraveno v manželské smlouvě. Má nárok na alimenty, protože děti mají nárok na životní úroveň svých rodičů.

Rozvodem nekončí péče o děti, někdy by je měl mít také on, otec bude pořád.

Hlavně pokud chce více uklizenou domácnost, ruce mu narostly 2 a má je předpokládám zdravé, tak se může být aktivnější on. Paní na úklid může klidně domluvit on, aby uklízela podle jeho představ. Tazatelka tady nesedí na zadku doma, ale pracuje a věnuje se dětem a i o tu domácnost se stará, ale není to její priorita, tedy to není tak, že ona si houpe doma nohama a chodí po fitkách, kosmetickách a kafíčkách, když odveze děti do školky/školy a na kroužky.

Je dost rozdíl, když partner řekne, potřebuji ke své spokojenosti víc uklizený dům, protože provozní nepořádek mě vytáčí, frustruje a jsem protivnej. Co se s tím dá dělat? Než když řekne, je tady bordel, chci, abys byla doma a víc uklízela. U té první varianty, se hledá řešení lépe. Ona klidně řekne, já jsem s tímhle stavem v pohodě a prostě mám své limity, co se týká domácnosti. Jestli chceš víc věci tipťop, zauč si paní na úklid dle svých představ. Uděláme generální úklid a zjistíme, jestli neskladujeme někde zbytečně bordel takové to, to se bude jednou hodit a 5 let jsme to nepoužili. Trochu se inspirujeme minimalismem, aby to bylo vzdušné a dobře se nám dýchalo.

levandule_k
4. čer 2025

Autorko Za mě je naprosto v pořádku, že tě práce baví a domácnost, úklid je na vedlejší koleji. Život přece není o dokonalém úklidu. Mě to také nebaví a není to moje hobby.

Připravovat se na druhou část života, to zní jak kdyby šel vybírat rakev.

Spartan zní dobře.

Podle mě je partner zralý na terapii, aby svou krizi ukočíroval se ctí a nedával zbytečně zabrat sobě i tobě.

ninive211
4. čer 2025
@levandule_k

Autorko Za mě je naprosto v pořádku, že tě práce baví a domácnost, úklid je na vedlejší koleji. Život přece není o dokonalém úklidu. Mě to také nebaví a není to moje hobby.

Připravovat se na druhou část života, to zní jak kdyby šel vybírat rakev.

Spartan zní dobře.

Podle mě je partner zralý na terapii, aby svou krizi ukočíroval se ctí a nedával zbytečně zabrat sobě i tobě.

@levandule_k Asi bych se taky měla začít připravovat na "druhou část života" 😀 Manžel je stejně starý, já na sobě pociťuju vliv asi perimenopauzy nebo co a jen se děsím, kdy nějaká krize středního věku sedne na něj. Kolem té pětačtyřicítky chlapi obyvykle nějak "blbnou", co tak mám vypozorováno...

swan42
4. čer 2025
@fire85

Jako prace chápu že tě baví nechceš to zahodit, ale co ta postava? Nešlo by zamakat aspoň tam? Máš deti, je fajn pro ně zůstat zdravá.

@fire85 🤣🤣🤣

swan42
4. čer 2025
@anonym_autor

Tak jsme si vcera jeste jednou sedli, ja ze cely den zkousavam co mi rekl predtim a ze s tim nejsem uplne v pohode, ze po me chce neco, co proste nedokazu
K zenam v domacnosti chovam uprimny respekt - potiz je, ze to proste nedokazu. Nekdo ma uklid jako i dusevni relax, ja jako nutny odpor, nevidm misto na zdi kam by se hodil hezky obrazek, proste ne - jak by rekli chlapi - nemam na to bunky. A strasne nerada delam veci, ve kterych nejsem dobra. Chodim do prace pro ten bezva pocit, ze to delam dobre, rychle, nedelam chyby a jsem v tom dobra..
Nikdy jsem ani nic jineho nepredstirala, asi tak od prvni navstevy u me doma v prvaku, ze dalo odhadnout, ze domacnost neni moje silna stranka :D Na druhou stranu, tu firmu ktera nas ted tak dobre zivi jsme vybudovali spolu s manzelem... (odesla jsem po prvnim porodu).
Mno, nejak jsme dosli k tomu, ze se neumi vyrovnat s tim, ze starne, nese to spatne a nevi co se sebou :// Ze to snad prejde, az se s tim srovna a zacne se pripravovat na dalsi cast zivota
Coz je teda dost blby zaver, protoze nevim jak mu s tim mam pomoct :( Jsem na jednu stranu rada, ze se to vlastne teda zas az tak netyka me, ze to byl fakt jen vylev a asi ockovani od okoli a ja jestli budu fakt spokojena si mam praci nabrat, ale... moc klidu a jistoty mi to nedava abych pravdu rekla. Moji rodice se po 25 letech rozvedli ze stejneho duvodu, ze tatovi v 50 siblo, totalne se zmenil a snazil se svetu namluvit, ze je mladik telem i dusi, nasel si mladou zenskou a odesel (po par letech ho to preslo a mlada zenska byla prekvapena). A ja mam pocit, ze ted doma koukam na to same v blede modrem, jen teda nastesti jeste nedosel tak daleko :/ Chapu to jako impulz, ze si mam ted davat na vztahu hodne zalezet :/ I na sobe. A prihlasim manzela na Spartan race nebo tak neco, aby mel pocit, ze jeste nestarne a realizuje se

@anonym tak az bude zas chtit na cely den na kolo, tak mu rekni, ze ma smulu, dej mu deti a oznam, ze odchazis delat neco pro sebe...

hadruska
4. čer 2025
@fire85

Jako prace chápu že tě baví nechceš to zahodit, ale co ta postava? Nešlo by zamakat aspoň tam? Máš deti, je fajn pro ně zůstat zdravá.

@fire85 Vopravdu?Vazne?

autor
4. čer 2025
@hadruska

@fire85 Vopravdu?Vazne?

@swan42 mozna ho ta krize pak prejde rychleji 😂
ja se snazim mu davat dostatek prostoru pro seberalizaci a vysledek mozna je, ze moc premysli.. Asi je to chyba, spis si "dupnu", ze na vylety chodime spolecne a proste kdyz si vic sedne do rodinneho fungovani tak bude klid. Asi jsem to udelala moc pohodlne

@hadruska tohle jsem celkem cilene presla ..

mentolka001
29. čer 2025

On je snad model???Pokud chce,abys tak vypadala,měl by se postarat o domácnost,děti a vše co děláš ty .Ty pak budeš mít čas na sebe a práci,která tě baví Tak mu to předlož jako plán výpis vše co má kdy udělat a je to.A pak by mu ještě řekla,že by měl se sebou něco dělat, protože bys ráda viděla poradny ,,pekáč buchet,,.Víc bych se s ním o tom nebavila.

Strana
z3