Nerozumím situaci po rozchodu. Jak si to má vysvětlit?
Ahoj všichni. Mám na vás otázečku. Nejprve nastíním situaci. Měla jsem partnera, docela krátkou dobu, ale bylo to moc fajn. Ze dne na den vztah ukončil, že si našel jinou a zamiloval se do ní. Vzala jsem to v klidu (navenek). Po dvou týdnech mi psal, že jsem skvělá a má mě moc rád a ať mu odpustím. Po dalších dvou týdnech jsme si psali a prý ten nový vztah není tak super jak se zdál a že neví jestli neudělal chybu. A pak, že mě miluje (to mi nikdy neřekl!), že mu chybím, že na mě myslí atd. Ale zároveň se nějak nemá k návratu a stále je s ní. Jak si mám toto chování vysvětlit? Nikdy jsem takovou situaci nezažila. :D
Leona
Vykašli se na něj a najdi si normálního chlapa.Tohle není normální.
A zeptala jste se ho napřímo, jestli se chce vrátit?
Skvěle to napsala @odula 👍
Můžu dodat jen jedno: dvakrát do téže reky nevstoupia.
Rozesli jste se (opustil te, to.je fuk), nejaky duvod k tomu byl.
Nevracej se do toho vztahu.bze vaecj, který se rozešli, a pak se ta zena nechala ukecat to dopadlo blbe. Bud se pakn rozseli beztak, nebo spolu zijou anje to desnej vztaj - nevztah, strasnej způsob, jak se k sobě chovaj, jedna strana si druhe.nevazi a druha je šťastná, ze s ni ten partner(ka) je... V tom a těch psycho manipulacixh zit nechces. Navenek klidný slusny lidi, ale neda se 0ak s temaidma uz ani kamaradit, jak je to mezi nima pokriveny.
Zacni znovu na zeleny louce, tady uz jaou jen ruiny.
Odesel, nechyzm se za nos, to by byl zpatky davno. Je nerozhodný, nevi, co chxe (ve 40? 😲🙄), takovyho nechces, i kdyby jinej chlap nebyl. Nerozhodný muz je peklo. Ses dobrá jako back up, kdyz neni nejaka lepso... tak te bere, jinak klidně zdrhne k nejake jine? Takovyho pro rodinu? Necjces, nebus b..a ! 😉❤
@levandule_k kaktus 🤣👍
Kdyby tě tak miloval, tak už tě pěkně uhání, klečí na kolenou a je u tebe. Takto si můžeš jeho chování vysvětlit tak, že si nechává otevřená zadní vrátka, aby nebyl "chudáček, co má smůlu na ženský" sám. Tobě teď maže med kolem huby a říká ti to, co chceš slyšet. Tohle nemá budoucnost, zablokuj si ho, ať je to odmilování rychlejší. A hodnoť ho podle činů, ne podle keců 😉
Tak z nej to cisi na sto honu. Ma zadni vratka, ma to rozehrane klidne na 4 frontach a ty jsi bud jedna z nich, nebo jsi takova ta pojistka, co bude vzdy k ruce. Ani nahodou, posli ho do prdele, nenech se ponizovat a neponizuj se. Bud se ted na chlapy vyprdni a dej si pauzu, nebo zkus otevrit mysl tomu druhemu a uvidis, co z toho bude.
Nechala bych to být a nic a nic zpět nevracela. Rekla bych ze nevi co chce, soustřeď se na sebe a budoucnost a minulost nech spát
Zažila jsem něco podobného. Jen mně bylo 16 a jemu 17. Myslela jsem, že mě fakt miluje. Mno...chtěl si jen zapíchat, když ta nová nemohla....
Bezva typ na založení rodiny. Takový stálý, spolehlivý, vyzrálý. Vezmi rozum do hrsti jinak bys mohla dopadnout jako svobodná matka uhánějící chlapa o aspoň minimální zájem o dítě a alimenty.
Takoví Don Chuani jsou nejhorší, nalévání ženské, co chce slyšet, jen aby měli další zářez a není problém mít hned víc ženských najednou. S ohledem na věk, a to, jak se za zachoval, bych řekla, že chce zpestření. Takže získat, využít a zahodit. Pokud se chceš znovu spálit, směle do toho....
*nakecají
Souhlasím s holkama, vše podstatné bylo řečeno.
Pokud mu opravdu dáš novou šanci, hlavně si s ním hned neudělej dítě 🙏

Asi to nebudeš chtít slyšet, ale od takového ruce pryč.
Kdyby tě miloval, neodešel by po třech měsících, ve fázi největší zamilovanosti. I kdyby ano, protože se, dejme tomu zalekl, tak hned po tom co by si uvědomil, že tě opravdu miluje by dělal vše proto aby byl co nejdřív a tebou.
On neví co chce a patrně se bude ještě dlouho hledat.
Tobě přeju hodně štěstí, protože ten pravý čeká někde jinde, tomuto bych nabídka maximálně kamarádství.Ve svém věku už by měl vědět co chce a co ne.