Přítel je na seznamce. Co mám dělat?

monyscerna
21. únor 2021

Ahoj,nevím jak se mám zachovat a co mám dělat. S přítelem máme skoro dvouletého syna a nyní čekáme druhy v dubnu. Je mu 32 a me 29. Úplnou náhodou jsem zjistila,ze přítel si založil několik profilu na seznamkach..hledala jsem v historii na PC věci pro miminko které jsem předtím hledala ze objednán a bum všechno to tam na me vyskocilo...badoo,nějaká společnice.cz nebo co..no a moje otázka co mám dělat? Jak se zachovat? Když mu to řeknu nebo se ho zeptat bude si myslet ze mu lezu do soukromí...jinak nás vztah je skvelej,je skvely táta udělal by pro nás cokoliv,všechen čas tráví s nama,nikami ke me se chová hezky,vůbec by člověk neřekl ze by si hledlal někoho jiného....přišla jsem nato dneska teda...a moje otázka je co ted? Nemám to řešit nebo se ho mám prostě na rovinu zeptat proč nebo co...me to nejde do hlavy protože všechno klapek tak jak ma..mám to brát jako ze si potřebuje posílit své ego a zapomenout chvilku na rodinný život nebo já to prostě nechali...strašně me to šeré abstve..to jako plánuje me podvést nebo co...

nazka
21. únor 2021

@monyscerna záleží dost, co na těch seznamka h píše, shání..? Kamarádka teď shání chlapa a ozývají se jí sami ženatí, co chtějí pozdvižení..
Osobně bych to nevydržela a zeptala se ho. Neudělala jsi nic špatného, řekni mu i jak jsi na to přišla. Jen teď už si bude dávat větší bacha a bude to po sobě mazat. Ale za sebe bych to nedokázala tutlat a trápit se.
Mrzí mě, že tímhle procházíš v těhotenství 😔

jjasmina
21. únor 2021

Narovinu se ho zeptat a hotovo

monyscerna
autor
21. únor 2021

@jjasmina když se ho zeptam tak me asi neřekne nic je to chlap a nakonec se bude vyptavat me co mu letu do soukromí a ze mu věřím atd atd...takže já prostě nevím jestli třeba počkat a bude se chovat jinak tak se ho zeptat...nejhorší na tom je ze me to prostě strašně vrta hlavou a nechci delat třeba zbytečně hysterku nebo aby si myslel ze mu nevěřím...chlapi jsou v tomhle prostě hrozny :(

jjasmina
21. únor 2021

@monyscerna jinak než s ním to nevyresis bohužel.No já bych mu to vytmavila,v sobě bych to určitě netutlala

hejluc
21. únor 2021

Rozmysli si, co chceš. Nic mu nerekneš, budeš dál potají pátrat a zjistíš, ze ti zahýbá. Co potom?
Nebo mu to řekni, sice bude dusno, ale myslím, že tobě bude lépe, když to v sobě nebudeš držet. A on si dá větší pozor nebo úplně přestane...

1eso1
21. únor 2021

@monyscerna Ahoj. Já už bych nevěřila, že je na seznamce jen proto, aby mu nějaká řekla, že je ještě kus. Navíc proč si potřebuje něco dokazovat? A že je doma všechno v pořádku nemusí ještě znamenat nic. Chlapi se umí krásně přetvařovat. A je mi jasna jeho reakce. Moc to hrotis a jen si chtěl zaflirtovat. Pravdu se nejspíš stejně nedozvíš.

nazka
21. únor 2021

@monyscerna jenže ta nejistota tě sežere.. Věřím, že ani o nic kit nemusí, prostě chce být "obdivovat", ale zeptej se ho. Do soukromí jsi mu nelezla. Jsi krásná ženská (navíc těhotná), tohle trápení nemáš zapotřebí.
Na svoji povahu bych ho vzbudila už v ty 3 v noci, kdy bych na to přišla. Ale to taky není něj řešení 😄

marti89
21. únor 2021

Založ si tam falešný profil a zkus ten jeho dohledat a piš mu jako jiná žena, jak bude reagovat. Kdyžsi bude chtít jen poflirtovat přes net, nechala bych to být a on by nezjistil, žes to byla ty, aspoň by doma nebylo případně zbytečné dusno.

nazka
21. únor 2021

@marti89 to je taky varianta..

barumrallyebum
21. únor 2021

Neresila bych. Porno je uz nudi tak si chteji s nekym psat live.

lencza1210
21. únor 2021

@monyscerna jak už bylo napsáno, zkuste založit si i Vy profil a zkuste s ním komunikovat, podle toho uvidíte, co dál. Držím pěsti, ať se vše vysvětlí,obrátí k lepšímu a Vy se nemusíte trápit kor teď, když máte být v klidu díky požehnanému stavu. ❤️

levandule_k
21. únor 2021

@marti89 Přesně to mě napadlo, založit si profil, zkusit ho najít a domluvit si s ním rande.
@nazka Hledání na seznamce je mravenčí práce, když jsem tohle řešila, tak to na neplacené bylo strašný, samý týpci, co hledali jen povyražení. Na placené to bylo úplně v pohodě, byli tam lidi, co se chtěli skutečně seznámit. I když teď je to možná jinak, kvůli covidu je vše zavřené, tak někteří se možná nudí a hledají "zábavu" na seznamce.

loylii
21. únor 2021

@monyscerna tak když mate společný PC a nelezes mu na jeho natajno, tak je proste normální, ze člověk často hleda něco v historii. Normálně to na nej vybal, co by na to říkal on, kdybys z nudy na mateřský oblejzala seznamky. Normální to teda není.

marcicek84
21. únor 2021

@monyscerna jedine stesti je,ze ted se ani nema kde s kym sejit,myslim,ze pise holkam cunacinky,chce si tam vymenovat fotky a tak...no asi bych se zeptala na co ma stale 3 profily na seznamkach,kdyz ma doma tehotnou zenu,ze jestli mu to neni blbe,ze tebe to urazi,uvidis co rekne..

loylii
21. únor 2021

@marti89 tak na to bych neměla koule... to je teda extrém. A už vůbec si nedokážu predstavit, ze by to nějak prasklo, ze jsem to já. Protože když už by skočil na lep, domluvil si se mnou schůzku, poslal třeba nahý fotky? Tak bych mu to určitě vpalila a nedokážu si predstavit další soužití s člověkem, který si domlouva “fyzicky rande někde na parkovišti u drivu v Mekáči” s někým cizím. Kort když jsem těhotná! Je to tenký led a vůbec bych se do toho nepoustela. Je to děsně pod úroveň.

tensorflow
21. únor 2021

Zeptej se ho. Proste presne jak jsi to napsala jsem - hledala jsem v historii to a to a narazila jsem na tyto stranky. Neni v tom zadny lezeni do soukromi. Je pochopitelny, ze kdyz na neco takovyho narazis, tak te to znepokoji a chces vedet, jak na tom tedy jste.
Hrat si na agenta provokatera a flirtovat s nim pod cizi identitou - to je lezeni do soukromi a jeste dost zoufaly. Nechapu, ze nekdo voli takoveto komplikovane schemata pred prostou konverzaci...

orisek56
21. únor 2021

Teda občas zírám co tady čtu za příspěvky.
Jinak k tobě. Já myslím, že máš snad dostatek vlaatni důstojnosti, aby jsi se schylovala k něčemu, jako je zakládání vlastního falešného profilu a saskovala někde na seznamce. Ve vztahu má být upřímnost, takze jedince a nejlepší řešení je prostě upřímně se ho zeptat a chtít úplně vyjádření. Sdělit mu, že ač mu to nedochází, tak jde o hodně... Ona ztracena důvěra je velká daň za tohle. Správně tohle chlapa nemá vůbec napadnout, surfovat po se známkách. To že někomu to přijde v pořádku je aliby dnešní doby, ale v pořádku to není, když si nalijeme čistého vína.

katkati
21. únor 2021

Nesmies mat strach z toho, že ti bude vyčítať narušenie jeho súkromia. Pretože to, čo robi on, je oveľa oveľa horšie. Buď silná, úrčite mu to povedz, boli to, ale teraz je rad na neho, čo on s tým urobí a ako sa k tomu postaví. Či ako chlap, ktorý uprace tú špinu, alebo sa zníži k ďalším klamstvám.

emamaira
21. únor 2021

Řekni mu to, budeš se tím akorát uzirat a on bude v pohodě. To by nebylo fér, on udělal něco co se nemá. Klidně může být doma všechno v pohodě, jen hledá vzrušení, zábavu. Máme také malé dítě a druhé čekáme a ruku na srdce - stereotyp je to velkej.

lalolita
21. únor 2021

@monyscerna narovinu se ho zeptej. Uz jen kvůli Tobě, dětem a i vašemu vztahu. Prošla jsem si kdysi stejnou situací při prvním těhotenství a vyvrcholilo to jeho nevěrou. Prostě, ze to chtěl zkusit jinde. Přišla jsem na to úplně stejně, jako Ty. Vydržela jsem to v sobe dusit den,pak už jsem bouchla. Profily si nezakladej, "snizis" se na jeho úroveň a to nedělej.

marti89
21. únor 2021

@loylii Pokud nemá koule se zeptat přímo, takby to zjistila takto oklikou. Třeba by si chtěl jen poflirtovat, pak by si kvůli tomu dělala doma zbytečně dusno a mohla to nechat být. Kdyby se chtěl slejzat s cizíma ženskýma, pak nemá smysl takový vztah dál udržovat.

codal
21. únor 2021

@monyscerna řekni mu to, pokud možno fakt sebejistě, bez nějakých omluv, že jsi mu narušila soukromí (ve finále nenarušila, když jsi na to přišla náhodou). Musí z tebe cítit sílu a ne zoufalství. Dej mu jasně najevo, že je tohle nepřijatelné, že tím absolutně nalomil tvoji důvěru a že jsi připravená odejít, pokud by se to opakovalo. Jako on musí dostat strach, že o vás opravdu může přijít, jinak v tom bude dál pokračovat, jen bude opatrnější a ty na to možná už nikdy nepřijdeš. Když jsem byla na seznamce, tak tam bylo tolik chlapů, co dělali to samé, jsou to ubožáci jeden vedle druhého. Tohle prostě normlani, sebevědomí, milující chlap neudělá!!! A srovnávat to třeba s pornem je úplně zcestné, není to to samé. Jako každý tohle bere jinak, ale pro mě by to byla v podstatě nevěra a jsem přesvědčená, že chlap, který tohle dělá, tak je ochotný při první příležitosti zajít i dál. Tohle je prostě jen začátek. Nejste spolu tak dlouho, máte malé dítě, ty jsi těhotná, tohle není uklouznutí po 20letech z nějakého stereotypu nebo krize středního věku. Tohle je prostě fakt podraz. Dej mu to pořádně sežrat!!!

loylii
21. únor 2021

@marti89 já bych si se svým frajerem nechtela ani zaflirtovat🤮 To se ho radši na rovinu zeptám. Ruku na srdce, pokud má špatný svědomí - stejne to nepřizná jak to je.

tinaprofi
21. únor 2021

přemýšlím, jak velkej musíš bejt idiot, abys na společným kompu hledal štětky a flirt, když víš, že tam chodí i ženská 🙂))) buď je tak blbej a nebo ještě blbější

klokanka31
21. únor 2021

@monyscerna Tohle by můj chlap udělal jednou a nestačil by si sbalit kufry. A ještě když jsi těhotná 😠

95newmommy2020
21. únor 2021

Udělala bCh si tam profil, a napsala mu. 😄 A trochu ho vyprankovala. Třeba se něco dozvíš, co ti jako ženě neřekne.

mamio
21. únor 2021

@monyscerna nechci ti brát iluze,ale zaprvé když mu to řekneš bude zapírat a bude tvrdit nějakej výmysl,že chce jebat jinde to asi do obličeje neřekne žádnej chlap... tohle dělá většina chlapů,jen doma nikdo na to zatím nepřišel,buď shání devky přes privát,kde je vyjde půl hodina pichu v polední přestávce na 1000....nebo to zkouší na seznamkach...doma se chovají právě nenápadně naopak spíš mile.Takze za mě bych hrála jeho hru a zaregistrovala se...a podívala se chlapcovi na zoubek...ale příprav se na to, že zjistíš to co nechceš vědět a budeš jen nešťastná...

twins_sovovi
21. únor 2021

Přesně tak zaloz si tam účet a piš si s ním uvidíš jestli se chytne. Naopak bych pěkně vyčkávala a pak mu to pěkně hodila na hubu.. Pokud by se chytl a podle míry jeho kroku bych pak konala já. Ale jak by si dohodnul schůzku tak bych ho tam pěkně nechala jít a až by se vrátil domů tak bych mu vyčistila žaludek bez zadnyho slitování a i kdybych měla zůstat sama tak bych radši byla sama než s hovadkem co si chodí vysypat pytel jinam a pak si lehne ke mě to bych nedala a zabil by všechny city ať by fungoval jak chce.... Ta co mu má porodit a vychovávat dítě by nemela dělat rohozku nebo aspoň já bych jí nedělala... Znám jeden případ kdy to dělal celý její těhotenství a celou dobu jejich vztahu pak šly od sebe a měly miminko takže těmhle chlapům prostě nevěřím ani nos mezi očima... Udělá to jednou a pak to bude dělat pořád.. Muj názor, ale sama musíš vědět jak se k tomu postavit. Můžeme ti jen fakt říct jak to cítíme, ale konat už musíš jen a pouze ty. Držím ti palce, aby to byla jen blbá shoda náhod a vyřeší se to ❤️

twins_sovovi
21. únor 2021

@mamio jsem za jedno! Pak se ženská dozví takovy věci který by do něj neřekla. Pak to povětšinou ten vztah a city k nemu pohřbi tak hluboko ze i kdyby se pak tahal po zemi a trhal si vlasy tak už s ženskou nepohne. Nebo aspoň se mnou by nehl.

bartunci2012
23. únor 2021

Necim podobným jsem si prošla předloni. Manžel si neodhlásil mail na počítači, a vyskočily na mě konverzace a intimnimi fotkami. Táhl to takhle cca 2 roky. S některými z žen, se kterými si psal si plánoval i schůzky. Strašně mě to ranilo. Měli jsme v té době spolu dva syny, čekali vysněnou holčičku. Zeptala jsem se ho, proč to dělá. Odpověď; prý se cítil málo chlap. Samé povinnosti, práce, doma pomoc s dětmi, občas uvařil, uklidil když mi nebylo ok, prostě jsme se odcizili, tak to řešil po svém. Zůstali jsme spolu, ale je tam pořád taková bariéra. Z mé strany nedůvěra. On se snaží, smazal všechny ty maily, i Facebook, ale i tak ve mně pořád hlodá červík nedůvěry... A je to škoda. Měli jsme, podle mého názoru, krásný manželství