Přítel lhal o nemoci: Mohu mu ještě věřit?
Holky co by jste si myslely o téhle situaci? Mate vztah, kdy je společný čas tak trochu vzácnosti, protože málo času a protože oba ukončujeme svá manželství. Když se tedy vidíme, jsme oba šťastní, že jsme čas našli a jsme chvíli spolu. Nyní jsme měli mít naplánovanou společnou akci, těšila jsem a on mi to hodinu předem zrušil s tím, ze mu není dobre. Chvíli na to jsme si tedy ještě zavolali, abych ho ja ujistila o tom, ze nejsem naštvaná, ze to chápu atd atd, načež po chvíli necitlivé (pro me) ukončuje hovor, ze už chce končit, protože mu není době.
A ted to podstatne. Na tu akci jsem jela sama, abych si udělala radost a co myslíte? Ja ho tam potkám! Byl tam sám, to ano, ale byl tam. Strašně me to zranilo, zklamalo, naštvalo. Hned za mnou přišel, chtěl se mnou mluvit, ja nebyla schopna, venku me pak ještě chtěl dobehnout, snažil se mi volat (asi 20x), pak nakonec napsal zprávy.
Vysvětlil, ze mu zle bylo, ale chtěl si odpočinout, být sám s ze mi tím nechtěl ublížit, tak řekl co řekl, ale protože nechtěl abych byla smutná atd, ze ví ze byla chyba lhát.
Jde o to, jak mu mám ted dal věřit? Vždyť i v tom hovoru mi lhal jak kdyby nic. Navíc par dni zpět sám tvrdil, jak si přeje, abychom si vzájemně věřili. Navíc, sám se semnou jednou rozešel kvůli tomu, ze jsem měla pochyby jestli mi říká pravdu a to byly jen me pochyby, ne vyloženě narknuti ze lži a ted on sám lze?
@prostenika85 dekuju za mile povzbuzení…
@aarriel víš jak funguje sauna v Holicích?? Schází se tam lidé za účelem sexu, naprosto vážně.. rozlišuje se to různýma náramkama podle toho, co/koho hledáš.. my jsme jezdili do Holic často a já to vůbec netušila, říkal mi to až kolega, co má své zkušenosti 😀 my si nakonec udělali parádní saunu doma a už jsme dva a půl roků nikde venku nebyli, to je paráda
@dashyyy no vim 🤭🤣 nebo spis jako slysela jsem to. Ja jezdim s manzelem, takze tak 🤷 jinak bych neverila vsemu, co slysis 😉 nase nemocnice NPK dostala jako covid odmeny lazne a mohli jsme si to vybrat v poukazu prave do Holic, takze tam jezdi spoustu zdravotniku a rozhodne ne za ucelem sexu 😉
Jinak soukromou vyrivku maji super 🤭🤭
@dashyyy A to ty lidi tam mají sex jako přímo v sauně? 😮
@dashyyy jako jaky poptavky? Jako hledam zenu, ktera se se mnou sejde v Holicich a zap.ca si tam se mnou? 🙈
My taky nic takoveho nezaregistrovali, ani zadny naramky. Ale je fakt, ze jsme nic takoveho nevyhledavali 😉 jezdili jsme hlavne na masaze, 2x jsme byli v ty jejich soukrome vyrivce a pak sauna. A je fakt, ze taky kolikrat jsme zvlast, manzel byl v ty ledovy koupeli a v ty nejteplejsi a ja bych z toho padla. Takze ja byla v bylinkovy treba.
A zadnyho sexu jsem si tam nevsimla, ale co si budeme povidat, je to tam na to jak delany 🤭
Kazdopadne jak jsem psala, NPK to mohli vyuzit jako covid odmeny.
@klokanka31 sauna, vířivka, je tam soukromá odpočívárna, soukromá vířivka.. tak asi se najde možnost no, když se nad tím člověk zamyslí 😀 já v sauně zásadně vypínám mozek 😀
@aarriel ano přesně tak nějak ty poptávky vypadaly 😀 muž-žena, opačně, muž-muž, páry, atd... fakt jsem zírala a ano souhlasím, to prostředí tomu nahrává 😀 tím ale nechci říct, že všichni, co tam jdou, jsou zvrhlíci.. to určitě ne 😉 my máme doma parní bylinnou kabinu a ideál pro mě kolem 60stupňů s troškou páry
Nesnáším milosrdné lži. Copak máte vztah stavět na tom, že se bojí partner říct, že chce být sám?
Upřímně bych po nepovedeném manželství chtěla mít klid a vědět, že se na partnera můžu spolehnout.
@zelenaesmolda k sauně jsem se dočetla až později, teď už jsem v obraze
Vůbec bych s ním neřešila už nic. Ty by jsi měla přestat být tak naivní a po rozvodu řešit sebe, ne jít z bláta do louže.
@lilian2111 jsme spolu už déle a tohle bylo vlastně poprvé… problémy v manželství jsem vnimala léta, ale bojovala jsem, bohužel když se snaží jen jedna strana, pak dojde i k vyhoření. Pak jsem poznala jeho… ale ja sama sebe řeším. Chodím k terapeutovi a snažím se být hlavne šťastná sama za sebe, ne díky chlapovi
Vyresila jsi to nejak?
@zelenaesmolda setkali jsme se, dala mu prostor k tomu rict co potřeboval. Jen…. Nějak to ve me zklamáním tak nějak “zhaslo”. Nevím jestli se to ve me zase otočí nebo ne. Nechci na sebe v tomhle spěchat, ale zatím to mám tak, jak mám..
A co ti k tomu rekl?
@zelenaesmolda předně se omlouval, mrzelo ho to, to šlo vidět a pak to vysvětloval tak, ze byl ze všeho tak pretlakovany a unavený, ze potřeboval proste jen zavřít oči, odpočívat, vypnout… me to takhle prvně neuměl rict, protože nechtěl, abych to brala jako nezájem ze se mnou nechce být (věděl jak se těším) a nechtěl abych byla smutná atd. A jak mu nebylo dobre, nechtěl nic řešit, salodlouze vysvětlovat a tak to udělal jak udělal ale ze ví, ze to bylo blbě a špatně..
S timhle bych taky mela priblem a obhoveni duvery by slo hodne pomalu....nespechala bych,at se snazi a zehli...
Bacha na to, ani ten pocit jestli mi nelže bych nebrala na lehkou váhu. Podobný pocit jsem měla u tatínka mojí dcery a pak jsem se už jen nestačila divit co jsem se dozvidala. A přitom taky někdy vypadal že upřímně lituje.
Tak tenhle možná taky neumí vztahy a není dostatečně dospělý? 🤔
Nebýt tam ten pocit předtím, řekla bych, že je to těžké z jedné situace soudit (ale Red flag jak za SSSR) ale na tohle bych dost dala.
Víš vlastně proč se rozvádí, proč mu to neklaplo? To taky může něco napovědět.
S návratem bych určitě nespěchala 🙂
@klokanka31 moji rodiče žili ještě téměř 5!!!!! let po rozvodu v jednom domě, každý jsme měli svůj pokoj, každá "půlka" rodiny svoji koupelnu a WC, kuchyň a obývák společné - dodnes nechapu, jak jsme to vůbec mohli zvládnout.
Ne vždy je to možné odejít ihned.

Občas potřebuji být sama a občas se vymluvím na něco "serioznějšího". Nevím zda za tím u vás nevězí další problémy, ale já bych se z takové situace nehroutila.