icon

Přítel se chová špatně k mému synovi. Nějaké rady?

15. říj 2020

Ahoj,Moc prosím o nějaké rády, jiné než rozchod. Mám syna z předešlýcho vztahu, jeho otec se o něj nijak nezajímá, jen platí výživné. Jsem teď s přítelem se kterým mám ročního chlapečka. Přítel je ke mě milý, pozorný, každý den mi říká že mě miluje, k druhému synovi se taky chová skvěle. Dříve se choval hezký i k mému synovi, když jsem ale otěhotněla obrátil o sto osmdesát stupňů. Když k němu syn přijde že si chce hrát, přítel na něho vyjede ať neotravuje. Když syn zlobí přítel na něho začne řvát, párkrát ho i zbil 😔. Kvůli tomu se s přítelem hádám, on mi slibuje že kvůli mě a našemu společnému synovi, nebude na mého syna takový. Ale je pořád stejný. Nechci se s přítelem rozházet, protože spolu máme syna a přítel teď chce další a to je úžasný vždy jsem chtěla velkou rodinu.

Strana
z8
autor
Autor odpověď smazal
crejzy
15. říj 2020

Prosím ať jsi troll, protože jinak mě úplně mrazí z toho, jak sobecká matka by jsi mohla být. Šlo by ti jen sebe, zamilované brýle a kluk ať klidně trpí. Psycholog je posluchač, nelze na nikoho hodit takové rozhodnutí a tím se zbavit možná poslední části svědomí. A to “zbil ho jen pětkrát” mě nutí poprosit admina ať vám tam podle Ip adresy pošle OSPOD.

krista25
15. říj 2020

Tohle co si tu čtu je něco neskutečného, jako matka máte mi mít na první místě děti. Selhala jste, o tom nemusíme vůbec diskutovat! Jednou by mi partner vztahnul ruku na dítě a byl by rád kdybych ho neumlatila kovovou trubkou, nebo ho v noci neudusila polštářem.... 🤦‍♀️🤷‍♀️Pro ty děti jste celý svět, dala bych to do pořádku co nejdřív, chlapeček si ponese celoživotní následky. Sám se bránit nemůže, nemluvě o tom že co mu to dá do života?Že toho chování je v pořádku a zcela na místě? Mám také nevlastní dceru, takže vím že je to občas těžké. Ale v životě jsem ji za ty roky nedala ani pohlavek. Ale aby někdo říkal kolik komu budu kupovat dárků, no tak to by určitě nepochodil. 🤷‍♀️🤦‍♀️Jednou je to moje dítě, takže i když jich budu chtit koupit 50 tak jich tam prostě bude 50. 🤷‍♀️😁

orisek56
15. říj 2020

Hele už to začíná 😁😄😆 vidíte? Stačí ju nasr.at a už jste doma

rnika
15. říj 2020

Poprvé někam píšu větu... Doufám, že jsi blbej Troll !!! Tohle není normální a jako aby ti chlap nařizoval kolik dárků máš koupit synovi??? Proboha probuď se! Kdyby sem šlo hodit nějaký silnější znamínko než vykřičník tak ho sem napíšu. Jestli troll nejsi, tak nechápu jak můžeš dovolit ubližovat svému dítěti, matka má dítě především chránit a zajistit mu hezké dětství a nebo ho obětovat, aby se mělo dobře aspoň druhé dítě. Mmxh řeči o ANT. a holčičce, jako matka 4 krásných synů bych tě ráda vyvedla z omylu, může se nakrásně stát, že budeš mít dalšího chlapečka... to by mě zajímalo co bys dělal pak, zas by tě ukecal na další, abyste měli holčičku? Pokud se tvůj přítel nechce změnit, běž od něj i s dětma, však tomu svému synovi může nadále dál dělat milujícího rodiče, ale nebude prznit život děťátku, které za to nemůže. Přece do toho toho vztahu s teboou šel s vědomím, že už dítě máš a že se o něj bude starat, pokud toho není schopný... PRYČ!!!

orisek56
15. říj 2020

Prosím o smazání lživé diskuze vzniklé za účelem hadek

leneee
15. říj 2020

Vam na vasem starsim synovi nezalezi? Nevadi vam, co to s nim muze udelat psychicky? Jake Z toho muze mit obrovske problemy dusevni? At uz komplexy, patologicke chovani a deprese? A ani co si z takoveho rodinneho prostredi odnese do sveho zivota? Budete na nej pysna az bude v dospelosti takto tyrat sve dite, protoze jiny vzor nez ten od vaseho “pritele” mit nebude?

miba10
15. říj 2020

🤮🤮🤮🤮je mi z tebe zle a je mi líto dětí

shaun40
15. říj 2020

Objednej se k psychiatrovi nejsi v pořádku.Díte si tohle sebou potáhne celej život.Necháš cizího chlapa ničit život vlastnímu synovi.Jak se stím ďetskà duše vypořáda.Je to degen.

shaun40
15. říj 2020

Dokázala bych nyni být pekne sprostá ale říkám si holka klid.Né každému vzhúry dáno.To jsou informace které me zaručene nas---u.Nedivím se nekterým chlapúm že maji ženské za zvířatko z kurníku.

barulina
15. říj 2020

Tohle beztak neni pravda. Chudera chlapecek. Prosim te, rozejdi se s nim

gwenty
15. říj 2020

Bohuzel nici to zivot tvemu starsimu synovi. Je mi ho lito. Take bych zasahla,takto se k nemu chovat..

priefi
15. říj 2020

Anonymní, co znamená, že zbil syna? Co si máme pod tím představit? Dal mu na zadek, anebo nějak brutálně? Pod pojmem zbít lze si představit cokoli

klokanka31
15. říj 2020

Tak jsem pročetla celou diskuzi a chce se mi zvracet. Něco neuvěřitelného, a když vím, že i takové matky jsou. Viz moje tchýně. Ony prostě nemají mozek, jsou posr*né z chlapa,a je jim úplně jedno, že jim mlátí vlastní dítě, raději ho nechají na ulici, aby byl doma klid. Co to udělá s psychikou dítěte, si asi umíte představit. A táhne se to s nimi i do dospělosti.

bassetlady
15. říj 2020

Buď jsi troll ( doufám) a nebo totální pizda, která myslí rozkrokem a týrá svoje děti.

kristyn.g
15. říj 2020

Tak já ti tedy poradím něco jiného než rozchod. Musíš se za syna postavit. Jak že můžeš koupit jeden dárek??? Prostě oba budou mít stejně, jsou ti obě tvoje děti ne snad ? A že bude mít rodinu "alespoň jedno" ??? Tak dej staršího do dětského domova nebo rovnou babičce. A založ si velikou rodinu s tímhle ideálním tatínkem co ti určitě udělá holčičku.

ptacatko01
15. říj 2020

Jestli nejsi troll tak jsi sobecká krá.a co na své dítě se.e. takový ženský by neměly mít děti vůbec, natož uvažovat nad dalším. Zmlátil 5x?!!! Jako fakt? V životě by mě už neviděl, pokud by přežil to čóro, co bych mu udělala. Děti jsou všechno za dceru bych položila život a kdyby jí někdo ublížil, tak by si to pěkně slízl vztah nevztah rodina nerodina. Vzpamatuj se.

alla007
16. říj 2020

Jsi nána! Nic jiného říct nejde. Kluk je chudák.

moominkaa
16. říj 2020

Taky jsem si se čtyřletou holčičkou našla přítele se kterým mám teď syna. Ale klíčové pro mě bylo, jak si s dcerou rozumí. Hrál si s ní na hřišti, chodili jsme na procházky a když jsem viděla, že si ji oblíbil a ona jeho, teprve pak jsem byla ochotná do vztahu vůbec jít. To by si zkusil určovat mi, kolik dostane dárků. Sám ji první Vánoce běhal po odpolední do Tesca a plnil skříň sminkama a jinejma darkama, který bych ani já sama nekoupila. Když odněkud přijdu, leží s obemi dětmi přituleny na gauči a žádné rozhodně není odstrčené. Říkal mi, že ji má jako vlastní a kdyby neměly nebudu s ním. občas na ni vychovne houkne a pokud houkne víc, hned si ho srovnám a přijme to. Psychické týrání je horší než fyzické! Sama jsem měla přítele co mě týral a prosila jsem ho o facky než aby mě deptal!

odula
16. říj 2020

Já byla v rodině, kde otčím syna nepřijal. Choval se jako idiot (otčím). Máma se nakonec rozešla, protože pochopila kde jsou její priority. A teď poslouchej. Kluk tím, jak se k němu otčím chová, strašně trpí. Nejenom že ho vlastní otec nechce (už to samo o sobě je trauma na celej život, se kterým by měl šanci se vyrovnat, jenom kdyby vyrůstal ve stoprocentně milujícím prostředí), dokonce další chlap v jeho životě se k němu chová jako ke kusu hadru. Případně ještě hůř, protože kus hadru psychicky netyras, že jo.a víš co navíc? Jeho milovaná maminka to dovolí. Co to s tím malým udělá - ani nechci radši vědět. A teď poslouchej - kluk nebude vždycky malej. Začne chodit do školy. Už to je občas velká výzva i v rodinách, který fungujou zdravě. Jak myslíš že tvůj přítel bude reagovat na to když bude mít kluk kázeňský a prospěchový problémy? Myslíš že si sedne a řekne si - hm, když byl malej, choval jsem se k němu ošklivě, asi si tím říká o pozornost - Sednu si s ním, budu se s ním učit, ukážu mu že ho mám rád a spolu to zvládneme?hm. A nebo až bude tvůj syn v pubertě? To je masakr skoro s každým dítětem - myslíš že si tvůj přítel s klukem, až přijde opilej že se chytil party, sedne, budou si povídat aby syn věděl kde jsou priority a nechtěl si zkazit život? A i kdyby to přítel udělal- myslíš, že ho syn bude poslouchat a bude pro něj autoritou, když se k němu přítel choval celou dobu jako idiot? Pokud nechceš rozchod a nechceš zničit svoje dítě, tak je jediná možnost a sice párová -rodinna terapie. Zjevně ji potřebujete všichni - dokonce i ty, že jsi ochotná zůstávat s takovým člověkem, protože tě "miluje". Tvoje hodnota je v tobě samy a ne v tom, jestli tě nějakej chlap zrovna ",miluje". V opačným případě , pokud s tím nebudeš/nebudete nic dělat, tak dejte kluka radši do klokanka. Bude to sice pro něj hrozny, uvědomit si že ho matka vyměnila za chlapa, ale bude mít aspoň šanci potkat lidí, pro který bude důležitej. Jo a ještě jedna věc -myslíš že tě chlap miluje? Protože když chlap ženu miluje, opravdu miluje, tak miluje i její děti, protože jsou z ní. Ten tvůj se chová jako sebestrednej idiot, kterýho těší, že může s ženskou tak moc manipulovat, že bude zanedbávat i svoje dítě. 👎.

acrobaleno
16. říj 2020

Ak toto nie je fake, tak si pekná ....píp. Neznášam takéto "matky".

amelia000
16. říj 2020

Ty si taka 🔶️

ivybee
16. říj 2020

Nikdy na nic podobnyho nereaguju a jen doufám, ze tohle je nejakej zvracenej pokus o “vtip”. Svírá se mi srdce jen to čtu, protože vím, ze takový případy existují a já nikdy nepochopím, jak takový lidi můžou vůbec počít! Chudáci všichni ti malí drobečci.. 🥺
Moje sestřenice byla obětí domácího násilí a já nikdy nepochopím, jak tohle mohla dovolit. Jak mohla upřednostnit svoje potřeby před dítětem a nechat ho tomuhle přihlížet. Hrůza! Neplodnost na ně! 😔

herkules6969
16. říj 2020

Ženský jste normální???? Jako já neřeknu, když by byla zakladatelka sama se synem a potkala tohoto partnera a on neměl rád jejího syna...dobře, tak to je samozřejmě na rozchod, nebudete přeci s někým, kdo nemá rád vaše dítě, to je jasné, ale zakladatelka psala, že se k němu dříve choval hezky a otočil až po narození vlastního dítěte....
Situace je to hrozná, určitě se musí řešit, dětská psychika je hodně zranitelná a určitě mysli na to, že to dítě musí vyrůstat jako chtěné..... Na druhou stranu, ale pakliže se k ní partner chová hezky a chová se i hezky k jejich nynějšímu synovy, tak je důležité řešit konkrétní problém a ne hned radit rozchod a rozvrat rodiny.... když by se tady měl každý řídit radami vás komentujících, tak by tu byly jen samé svobodné matky :-/ prosím , tě , jen vysvětli co to znamená zbil???? :-O Jako pro někoho to je , že dostal pár na zadek, pro někoho to jsou podlitiny, modřiny atd. můžeš to lépe specifikovat??? Nadává mu sprostě? Říká mu něco konkrétního? Typu, nemám tě rád, nejsi můj vlastní nebo prostě něco co dokáže opravdu ublížit?

ivybee
16. říj 2020

@herkules6969 Myslim, ze už jen říct “Nemam te rad. Nejsi můj vlastní syn.” je něco, co dokáže ublížit opravdu dost.

moominkaa
16. říj 2020

@herkules6969 souhlasím. Ne vše se musí řešit hned rozchodem a rozvodem. A ruku na srdce, kdo nemá ve vztahu absolutně žádné problémy? Pro zakladatelku by bylo určitě nepřípustné něco jiného, co zase toleruje někdo jiný.

Proto píšu, že já si muze vždycky srovnám když mi přijde že to přežene. Aby malá měla pocit, že se za ní postavím. Ale když zlobí a fakt potřebuje trochu srovnat tak mu samozřejmě nemůžu bránit, protože bych podtrhavala jeho autoritu.

herkules6969
16. říj 2020

@ivybee Ano to souhlasím , proto jsem se na to ptala, zda něco takového říká jejímu synovy.... Spíše mě zajímalo , co si pod tím představit, jestli je to jen takové ,,odstrkování " a občas když zlobí dostane na zadek , nebo jestli je na něj vyloženě zlý, říká mu ošklivé věci nebo ho vyloženě mlátí.... To zakladatelka blíže nerozepsala a přijde mi, že to je právě ta nejdůležitější informace :-/

benkl
16. říj 2020

@herkules6969 no ty jsi teda hustá👍

priefi
16. říj 2020

Anonymní, už jsem se psala jednou, zda bys mohla definovat slovo "zbil". Teď jak tak přemýšlím, jak to je s těmi dárky. Ono je jedna věc napsat, starší dostane dle přítele jeden dárek, mladší už má 7. Poměrově to určitě správně není, ale taky je rozdíl, dát jeden hodnotný dárek a dát 7 dárečků za pár kaček. To vše je třeba upřesnit, než se začne dělat závěry. Skoro všechny, co to tady čtou, vidí vždy tu nejčernější alternativu. Ale za mě, než se dá rady (než některé dámy začnou urážet),je třeba upřesnit, oč jde skutečně. Vše je o úhlu pohledu. Ve skutečnosti to může být úplně, ale úplně jinak. Už to, že bylo řečeno, že před tím se choval k synovi hezky a po porodu přišla změna.

Varianta c.1, kterou tady většina vzala za své je, že se jedná o sebestredniho tyranského manipulátora

Varianta c.2, která také může být pravdivá, ale nikdo ji skoro za tím nevidí, je, že přišel mladší sourozenec, starší žárlí, chove se jinak, otčím má nervy na pochodu, dá třeba dítěti pár výchovných na zadek, sprdne ho, když dělá humbuk. O to je to pro něj těžší, že není vlastní, ač ho přijal, tak málokterý chlap přijme dítě úplně 100%. Žádná z Vás nezaznamenala příchodem mladšího sourozence změnu chování u staršího? Vážně? Opravdu nikdy nebyl na zabití a Vám neujely nervy? A jak jsem psala výš, je dárek a dárek. Třeba otčím řekl ok, můžeš mu koupit lego za 6 tis, ale bude mít jen ten jeden dárek.

A třetí alt.je někde mezi tím.

Ale dámy, nedělejte závěry, když nic nevíte! Jenom si domýšlite.

Takže anonymní, apeluji znovu, pokud chceš poradit (a nejsi troll), tak upřesni, co je z zbít a jak to je s tím dárkem. A samozřejmě i co znamená, že se k němu chove škaredě a zajatých okolnosti to je.

priefi
16. říj 2020

@herkules6969 přesně

Strana
z8