Psychická manipulace ve vztahu

evickapluto
4. bře 2022

Dobrý den
Dnes jsem konečně rozhodla se přihlásit a rozhodnout se napsat co se dokáže stát ženě která byla hrdá a sebevědomá ,která měla cíl a vzdá stala pevné na svých nohách .
Je mi 44let už od svých asi 24 let cestují po světě , kde se snažím najít práci , ubytování a poznávat co svět nám skrývá (krásu, tradice , jídlo atd) vydělával jsem si touto cestou abych se jednou vrátila do ČR a postavila si své hnizdecko a byla hrdá na to co mám . Vše tak se stalo jen jsem se vrátila k cestování které mě vždy uchvátilo (slyšet cizi jazyk a vidět lidi jací jsou ) je to nádhera .
Jen před 4 lety jsem narazila na něco co jsem nikdy nevěřila ze i mě to muže stát .
Jsem osubka se srdcem na právem místě ,rada komunikuji , objevují nové věci (to už jsem psala , já vím ) rad pomáhám když mohu . Jsem proste společenská . Děkuji mim rodičům . (Jsou bajecni)
Už asi přes 14 let žijí ve Francii a to na ostrově Korsika . Zde jsem poznala upouští zajímavých lidi a to také mého “bajecneho přítele” ze začátku našeho vztahu to proste byla pohádka , každý den jsme prožívalo život na plno , bylo toho hodně objevovat a procítíte každý okamžik .mela jsem práci , chodila jsem do školy a kde jsem se seznamovaly se zvyky tohoto puvabneho místa .jenže po asi 4 měsících jsem změnila práci a stim vse šlo jinam než mělo , přítel me začal tajné sledovat a strkal nos do mého telefonu ,četl me zprávy a hledal v nich nevěru a vse k tomu možné . Nevěděla jsem o tom . A tak za mými zády si našel přes inter.sítě novou známost a potají se stouto slečnou stýkal ,je jasné ze jsem o tom nevěděla . A to pro něho byla neuvěřitelná pecka . Tak začalo se projevovat lhaní ze strany mého přítele . Ze začátku jsem na to nekoukala , pro me bylo důležité ze v práci získám smlouvu která byla branou pro lepší život . Byla jsem zaměstnání a šťastná mu ukázat ze vse co je pro me důležité je on , Kolektiv v praví byl dobra , jen pro nej nebyl super protože kolektiv byl jen mužské obsazenstvo . A to mu nevyhovovalo . A tak jak stále hledal v mem telefonu nějaké možnosti jak me ublížit . A tak se stalo ,se svoji novou známosti se setkávali a já jsem to zjistila , on me přesvědčoval ze je to jen osoba z práce (nedávalo me to rozum, tato osoba volala az 20 x za den a jeden večer jsem slyšela jejich rozhovor a vse mi došlo . Našla jsem si na ni kontakt a stalo se jak mělo stát aby věděla ze není sama ze jsem tady i já . Odstěhovala jsem se od nej abych mohla být v klidu .
Začal jiný život , pronásledoval me , tajné me sledoval v práci , ta slečna o me věděla plno věci a nebylo me to příjemný a tak jsem ji řekla ať se stará o něho a me nechá na pokoji a to stejný jsem řekla i jemu . Po nějakém času me začal kontaktovat a tak začal další báječný čas . On se od slečny odpoutal a zůstal semnou. Naštěvovala jsem se zprátky a tak začala manipulace ve vztahu . A to bylo něco pro me
Nikdy jsem to nezažila . Nikdy u nás v rodině jsem toto neviděla a nevěděla jsem co to je . Dala jsem mu vse , ukončila jsem práci , ubytování co jsem mela jsem taky opustila. Do teď toho Mrzim , sliboval ze se budeme mít dobře ,ze se o me postará . Ze slibu mám jen slzy v očích .
Začalo o fyzické násilí a vyhrožování ,
Seznámil se s místní prostitutkou která mu asi vyloučila mozek z hlavy .
Začalo vse na novo .
Vse co slečna řekla on ji věřil
, jezdili jsme na výlety na kontinent Francie , prvně vse bylo dobrý , jen postupem času jsem trávila čas na hotelu sama, když on byl zaměstnán slečny které poskytují erotické služby a on si v tom liboval ,sama jsem se mu rekla ze jestli má opravdu velké sexuální libido a musí vyhledávat tyto služby , dobře není problém . Jen nechci aby me vyčítal něco co není pravdou .
Bylo to čím dam víc za hranici lidského rozumu
Začal me obviňovat o z toho ze v jednom baru jsem mela pohlavní styk s minimálně 15 muži za jeho zády a ze me vydel . Proste si začal vymyslet historky ale na nechutně velkém scénáři
Když me napsal fyzicky tak me predhazoval na stůl tyto nesmyslu které jsem nikdy neudělá , byla to strašná doba . Do toho svoji drogy . Nevěděl jsem co se děje . Kazdy den me pri otevření dveří uhodil ,jako pozdrav . Byla jsem totálně v prdeli , neměla jsem práci , kontakt s přáteli byl znemožněn, hledala jsem pomoc u sousedů a taky negativní . Noví byly dlouhé a bolavé. Kazdy dotyk , každý pohled Bolel . Každou noc jsem si přála aby už bylo ráno a on šel do práce . Zamykání me abych nikam nemohla . Hodně času jsem strávila v garáži . Napadal me a sexuálně me ponižování ,nebyly to žádné sexuální hrátky ale znásilňování .
Až za dobře chování jsem mohla mýt přístup k telefonu . Mohla jsem komunikovat jen s rodinou a to i nedokázal prekousnout. Stále hledal něco abych neměla kontakt s nikým .
Nahrával si telefonáty a pak si vse překládal do francouzštiny aby věděl čínské děje .
Neměla jsem odvahu říct rodičům ze nejsem v pořádku , nechtěla jsem jim dělat starosti a na věk mých rodičů . Až přišel jeden den a rekla jsem jim čínské děje , neumely me poradit nebo me něco rict . Protože to niky nepoznali , chápala jsem je a jen me řekli ať kontaktují moji sestru ze ta me pořadí . Mela jsem jít na policii , já to neudělala .neměla jsem odvahu .není v tom zbabělost , jen jsem si denne myslela ze se změní . To vse trvalo 2roky. Do toho těhotenství a potrat .
Teď už není v fyzické násilí ale psychické a to je síla .
Nemám tady žádný kontakt na přátele , ti kteří me se snažili pomoci se obrátili zády protože jsem se vrátila k němu zpátky ,někdy srdci neporucite .
Stále me vykládá ze jsem k….. a ze mám sex všude na počkání a zadarmo .
Ze jeho kamarádka se kterou se sexuální a za účelem drog stýkaly , která o me hlásí nesmysli ji věří vse . Přitom zde nikde není pravda .
Je to šílený , jsem zde sama a nemám ani auto abych si mohla najít práci a žít nový život . A být zase normální . Cítit se šťastné a nebýt pocit ze něco dělám špatně . Nebýt souzena . Nebýt stále k někomu přirovnána . Být já . Mít se rada a žít .
Mít práci . Nebrecet . Smát se !!!!
Ted je období kdy me psychicky týrá. Nekomunikuje , a kdyz amoniak me řekne ze není žárlivec a přitom návštěva obchodu je horor , sleduje vse co dělám .
A pak cely večer me to dává na talíř . A ze na záchodě který jsem navštívila jsem provozovala fast sex.
Nevím co si mám myslet ,
Kde bydlíme jde vse daleko a tak najít si paraci osvobodit se je těžké , velice těžké , a jak člověk nemá známost tak práci si jen tak rychle nenajde .
Je me líto to čínské stalo a výměně ze nejsem já vinná . Jen to bolí kdyz vidím rodinka nebo lidi kolem šťastný a usměvavý , večer kdyz mohu tak se jdu projít a vyšším páry jak jsou k sobě tak nádherni až jim závidím .
Když je jeden normálně a je ke me pozitivní tak nevím jestli tomu mám věřit nebo ne .
Rozhovor co vede semou je arogantní a stupidní .
Lidičky dekujibza to ze zde mohu napsat příběh který není moc veselý ale je to muj kousek života ,který nikomu nepřejí .
Měj me se rádi ,buď me na sebe hodni a buď me rádi za lidi kteří stojí při nás a jsou zde a řeknou par hezkých slov .
Za ty jsem vděčná
Děkuji vám moc
Mám vás rada

zelenaesmolda
4. bře 2022

@evickapluto
Zablokovat telefonni cislo,svoje si zmenit a odstehovat se.Jestli umis francouzsky tak nejsi vazana jenom na Korsiku,muzes na kontinent nebo do Kanady.

evickapluto
autor
4. bře 2022

@zelenaesmolda
Děkuji vám za vaši odpověď , na všem se pracuje , už jsem rozhodnuta a to je důležitý . Musím vse dělat tak aby o on o tom nevěděl .

zelenaesmolda
4. bře 2022

@evickapluto
a vy spolu zijete nebo jsi na nem nejak zavisla?

evickapluto
autor
4. bře 2022

@zelenaesmolda
Ano ano žijeme spolu , přišla jsem kvůli své hlouposti (ze jsem se kmenu vrátila zpět ) o bydlení tady na Korsice a taky o práci jak jsem uváděla . Na čem jsem závislá ? jde o bydlení a finance . A přitom jsem byla finančně nezávislá než jsem se sním seznámila ,byla jsem svobodná . Vse bylo super .

zelenaesmolda
4. bře 2022

@evickapluto
Byt tebou tak se seberu a vratim se domu,kdyz budes v zahranici tak co on s tim udela?Nic.Das se dohromady a zase muzes nekam vyrazit.

amazonkajanik
5. bře 2022

@evickapluto beruško, nedočetla jsem do konce. Chápu, že jsi v cizině dlouho, ale místy to byla fakt křížovka. I tak jsem pochopila, že jsi fakt sakra v prdeli! Vrať se zpět do Čech, k rodině, tady nemá páku jako cizinec. Jestliže řešíš finance na návrat, tak tě rodina snad nenechá ve srabu. Jsi světaznalá, práci bys mohla najít snadno jako překladatelka a to bys rodině zaplatila během chvilky. Nebo pokud ti Francie přirostla k srdci a jsi schopna začít od nuly, jdi na druhý konec, odstřihni se od všech, které on sleduje a začni nový život! Mě přijde, že to je typ vymytého mozku styl " já můžu, ale ty ne!"

fandysek_1
5. bře 2022

@evickapluto sebrala bych se s kufrem a přes ambasádu bych se spojila s rodinou a jela domů. Na to vůbec nic nepotřebuješ. Jen odhodlání.

zelenaesmolda
6. bře 2022

@fandysek_1
ambasada v tomhle asi nepomuze

fandysek_1
6. bře 2022

@zelenaesmolda pokud je český občan minimálně jí pomůžou obstarat doklady pokud je nemá a pomůžou kontaktovat rodinu.

zelenaesmolda
7. bře 2022

@fandysek_1
nikde nepise,ze by nemela doklady.

evickapluto
autor
8. bře 2022

@fandysek_1 ano doklady mám , musím snížen můj mozek dat do pořádku a odstřihnout se . Od rána slyším jaká jsem p.. nebo k….
Vždy jsem spis myslela na druhé , a vse v dobrém aby nebylo ublizovano . Vždy jsem si říkala ze je někde cesta bez hádek a ponižování . Proč jsou na světě lidé kteří nechtějí rozumět .

evickapluto
autor
8. bře 2022

@zelenaesmolda doklady mám ,

evickapluto
autor
8. bře 2022

@amazonkajanik on sám o dobře říká jak je inteligentní a chápe vse , sama jsem ho donutila aby komunikovala lidmi pro řešení zásadního problému ,zpětné na to on sám me pořizuje ze jsem blba a za vse mohu já a stále já a ze jsem egoista , ze jsem egoista . Spis on tady nemá mozek a neumí si udělat pořádek v hlavě , vyhledává pomoc ne doma mezi mnou a nim ale nekde kde cizi osoba me nezná a tak pro jeho dobro me kritizují oba dva aby se cítil ze je on ten hrdina a má pravdu ve všem , doma je to velká hra stále něco schovává a tají a přitom já mám mít vse otevřené pro jeho snadnější přístup k míním věcem
On opravdu nemá rozum
Škoda

zelenaesmolda
8. bře 2022

@evickapluto
Tady nema smysl to uz dal rozpitvavat,jedina moznost je proste od nej odejit.

evickapluto
autor
8. bře 2022

@zelenaesmolda přesně tak ,odejít , už na tom pracuji , vse si dávám do pořádku a penízky taky abych mohla vyrazit za svými sny ,kde budu panem já ( nic s egem to nemá společného ) je to jen potřeba slyšet pozitivní věci abych mela tu kuraz.

zelenaesmolda
10. bře 2022

@evickapluto
a pokrocila jsi nejak?