Rodina vs. rozchod

18. únor 2021

Ahoj. Tak i já se potřebuju vypovídat a vyslechnout si nestranné názory. Pokusím se ve zkratce.
Jsme s partnerem 10 let. Během té doby jsem mu 2x prisla na flirtování s ženami... přes fb, maily... vždy jsem udelala halo, ale časem odpustila...po 7 letech jsme přišli o miminko. Velmi náročné a bolavé obdobi. Po skoro roce jsem znova otěhotněla a mame ted rok a pul stareho synka. Nas zivot byl dost ted takovy stereotypní...a ja si na md prisla najednou odstrcena...moc si me doma nevsimal..rad travil dny na gauci. Ani v sexu nam to moc neklapalo, moc nechtel ..ale to uz delsi dobu... respektive par let zpět mam ja vetsi potrebu nez on...ale vzdy jsem to tolerovala... snažila si to nebrat osobne. Pak mi ale do života prisel nekdo, kdo mi vynahradil vse, co doma chybelo...zkratka...slo o pozornost, krasny pocit se nekomu libit, zazit zase ze po mne nekdo touzi. Ale porad jsem vedela, ze partnera nechci nikdy opustit. To jsem rekla i dotycnymu, ze od rodiny neodejdu. Ze ho neopustim .pak ale prisla rana...jedna zena po dvou letech na partnera vytahla, ze v dobe meho druhýho těhotenství ji partner poslal sve intimní fotky a ja se z toho ,,sesypala,,. On sam se bránil se přiznat, pak rekl, ze ani mevi proc to udělal..ze od ni nic necekal...zadny navrhy na sex apod tam nebyly, to potvrdila i dotycna. A ted co s tim.. nedokážu se z toho vzpamatovat. Mel uz sance...a udelal to zas. Ted se z toho hrouti, prtz ja trvam na rozestehovani se a na partnerske poradne... Nezaviram uplne dvere před možnosti se k sobe vratit,. Ale tentokrát to nemůžu jen tak prejit. Chci mu to dat popravde dost sezrat. Ale vim, ze mi na nem,na nas a nasi rodine zalezi... Jsem z te situace dost zoufala. Dat sanci nebo ne? Porad tapu a dost se to ve mne pere.

marcicek84
18. únor 2021

Holka,ty bys ma resit toho sveho milence,ne nejake muzovo posilani fotek a psani si nekym.Poradnu potrebujete,hlavne ty...

klokanka31
18. únor 2021

S takovým chlapem bych nebyla.

maaaadlaaaaa
18. únor 2021

Tak otázka jestli ten dotyčný, co tě teď dělá šťastnější je tvůj milenec nebo je to zatím jen na přátelské úrovni, protože pak bych si v sobě spíš vyřešila jeden vztah a až potom otevírala druhý. Ani jeden si pak nemáte co vyčítat.

jjasmina
18. únor 2021

Jestli ty mu.máš dát šanci? To si děláš srandu ne. Ty ho podvedes a ještě si budeš hrát na nejvíc ublíženou?

autor
18. únor 2021

Bylo to na ,,pratelske urovni,,

jjasmina
18. únor 2021

Tak to bys měla být k manželovi taky upřímná

marcicek84
18. únor 2021

Anonymni dva stejni a jeden z nich, co musel nekomu rict,ze od muze neodejde,takze v tom spise bylo neco vice,jinak bys neco takoveho nemusela nikdy kamaradovi rikat...

westie
18. únor 2021

A nebylo by lepší spíš teď myslet na rodinu. Pokud to správně chápu, tak jste si oba rovni v tom, co děláte za zády toho druhého. A oba byste si měli přiznat, že se nedokážete chovat dospěle. Myslete hlavně na vašeho syna zkuste být spolu jako rodina. Jestli to dobře chápu, ty jsi měla známost na "kamarádské úrovni", tvůj partner zase posílá své intimní fotky. Upřímně, když si představím, že by kvůli tomu mělo vaše dítě přijít o svou rodinu, tak mi to taková hrůza zase nepřijde.
A už vůbec nechápu tvůj postoj, že mu to zkusíš dát sežrat - jako co? Vždyť ty taky zrovna vzorná nejsi. Jasně, u tebe se to asi obešlo bez odhalování těla, ale manžela jsi prostě upozadila a hledala emoční uspokojení někde jinde.

lv
19. únor 2021

Poradna, pomuze

slavkaperla
19. únor 2021

Nechapu co tady resite. Myslim ty svatouskovsky komenty.
Autorku plne chapu.
Vztahy zacinaj a konci,kdyz se nekdo vali na gauci a nema zajem,tak je to na poradnu. Protoze pak zakonite prijde driv nebo pozdeji i reakce od zeny. To,ze zena,ktera citove strada a je 10 let ve vztahu,co neni uplne naplnujici, si najde nekoho bokem na doplneni toho,co ji chybi je uplne v poradku. Co tak asi ma delat?
Mely by tady radit ty co maji zkusenost a ne svaty matky od rodin. Ona nepotrebovala moralizovat.
Pokud neumite napsat neco hezkyho,tak by bylo hezky,kdybyste radsi nepsaly nic 🤔

marcicek84
19. únor 2021

@slavkaperla tak ono jde o princip ve vztahu jsou dva a oba to nemaji uplne ciste...jen jeden to ututlal a druhy je na pranyri,tak to mi prijde fakt usmevne...

maaaadlaaaaa
19. únor 2021

@slavkaperla Tak ja rozhodně nejsem svatá matka od rodiny, ale dobrý. 😁 Jen píšu, že bych si řešila jedno a pak druhý. Jenže já jsem ten typ, co by to řešil hned a vykecal na sebe, že nejsem spokojená a v mém okolí se objevil někdo jiný. Řekla bych chlapovi doma, že s tím buď něco uděláme oba a začneme se snažit nebo to balím a budu raději sama, ikdyz s prckem. Ten už teď stejně nemá moc dobrý vzor fungující rodiny, kde jsou oba přítomni i emočně a do hloubky.

gracinka7
19. únor 2021

Za mě by ses měla rozejít s oběma, udělat si pořádek v životě a uvidíš, koho potkáš potom.

martina8084
19. únor 2021

skoro samé světice jsou tady

drakenn
19. únor 2021

Ty fotky jsou skvělá příležitost, jak gaučáka kopnout do hader a být s tím druhým!
Jako nikde nevidím snahu vztah zlepšovat, co poradna, společně traveny čas, společně aktivity?
Máš poblaznenou hlavu, ale pamatuj, takhle poblaznenou jsi ji měla na začátku i s tím svým. Já být tebou, tak zabojuji a zapracuji na vztahů kvůli syna.

autor
19. únor 2021

@drakenn prave...zacatky jsou krasny vzdycky...a syn stoji za to, abysme jeste minimalne navstivili poradnu..

tulikiss
19. únor 2021

@slavkaperla tady nejde o zadny svetice.... jasne nevyhovuje mi chlap ok, bud to resim poradnou nebo se rozejdu. ale rict ze je naprosto vporadku, ze kdyz ji nevyhovuje chlap, tak si najde bokovku, to jako vazne.
tohle nikdy nepochopim, to vazne nema jedna nebo druha strana dostatek slusnosti, aby nejdriv ukoncila nevyhovujici vztah, nez zacne vztah jinej.
kdyby tu psal chlap, jak zenskou zajimaji jen deti a kasle na nej, tak si nasel kamaradku.... jeee to by byl ohen na strese, jak je kurevnik a jak ma okamzite se snazit zachranit vztah s partnerkou a jak si vubec dovoluje hledat jinou.

kristyneckaa27
21. únor 2021

Zkuste partnerskou poradnu. Také chodíme už 4mesice, a super. U nás se Teda nejednalo o nevěru nebo další osoby, ale hádky, a sživani se.. Otěhotněla jsem po měsíci. A je to lepší,pohlzd někoho nestraneho jeho názor.. Poradi vám určitě. Hlavně vám musí být dotyčný psycholog sympatický.

autor
22. únor 2021

@kristyneckaa27 děkuji. Dnes jsem nás objednala a za 14 dni máme první sezeni..navic s muzem psychologem, tak jsem zvědavá na jeho pohled

kristyneckaa27
22. únor 2021

Super, doufám že pomůže. ☺️

blondynka400
22. únor 2021

@slavkaperla za mne tedy nejde o svatoušovské komenty. Ale jako sorry, přijde mi to trošku zvláštní. Autorka je nevěrná a manžel poslal někomu možná fotky, někdy někomu něco psal a ona mu to "sežrat"? A nemůže to přejít? Jako sorry, ale kde to jsme. Takže ona může a on (ač to co popisuje tak za mne není nevěra) tak nemůže? Kde je nějaká rovnost a normální uvažování?
A nejde o to, zda má milence a měla k tomu důvody, to je každého věc a v životě bych za to nikoho neodsuzovala, vlastně se to mu ani nedivím. Ale tomu zbytku fakt ano.... Jako nasazovat parohy a sama se cítit ublížená kvůli fotkám, to chce hodně odvahy 😀 😀

blondynka400
22. únor 2021

Jinak za mne bych se na nějakou poradnu a psychologa vykašlala. Osobně v tom nevidím smysl. Buď ho máš ráda a chceš s ním být a nebo nechceš. Navzájem si nemáte co vyčítat, tedy možná spíš podle toho co píšeš tak on tobě, ale toto je vždy diskutabilní. Tím, že mu dáš něco sežrat, tak to nikdy nevyřešíš..... Pošli milence někam, s manželem to zkus probrat, co ti vadí a dej vám šanci. Když ne, tak si musíš rozhodnout zda půjdete od sebe a nebo najedete na volné manželství a občas zajdeš jinam a on též....

zuzangel
6. lis 2021

Ahoj, tak co jakpak vám to pomohlo,nebo jste šly od sebe?