Těhotná se ženatým
O vztahu se ženáčema a neplánovaných těhotenstvích se tu už něco napsalo..vím že si asi většina z vás pomyslí že jsem hloupá naivka..přesto bych se potřebovala vyžalovat a doufat že mě aspoň někdo neodsoudí...Stalo se mi to, že s kamarádem kterého znám už léta jsme si najednou "všimli" že si spolu hodně rozumíme. Začali jsme se scházet a s údivem zjišťovat jak moc si rozumíme docela v zásadních životních otázkách. Naše náklonnost přerostla v lásku a nešlo to zastavit. Já svobodná a 35 letá, bez dětí, on starší, ženatý s dospělými syny, manželkou která ale už jako manželka nefunguje dobrých 10 let..vím to protože se známe a vím že to tak je. nechtěl se rozvádět jen proto že to nějak vyřešil po svém...sport, práce, čas s dětmi...a manželka doma jako kus nábytku spokojící se stím že muž přinese peníze...ale nežijou spolu přátelsky, sexuálně, partnersky..no a naše zamilování zaskočilo nás oba..a o co víc když selhala antikoncepce..a já zjistila že jsem těhu..děs z odhalení a ostudy mi tlačil do hlavy jen jediné řešení a to jít na interupci. s tím se bil můj věk a to že bych s ním i to děťátko chtěla..navíc by se mi klidně mohlo stát že bych už otěhotnět nemusela..řekla jsem mu to a on reagoval stejně..chce nás oba..ale jako jse čas, vidím že ač má smysl pro odpovědnost, chce se postarat, ale obava z rozbití původní rodiny ho předce jen ochromuje..já ho do ničeho netlačím, ale předtsva že budu osamělá svobodná matka mě strašně děsí..a myslím že bych to sama nedala...moje rodina mě odepsala a stydí se za mě, jsou šíleně konzervativní..mám byt a práci, přesto pochybuju že sama to zvládnu...přítel mě nepochybně má rád, ale když čtu všechny ty příběhy jak to dopadlo v drtivé většině návratem nevěrníka domů i když to nemá doma uplně ok, mě straší že můj případ předce nebude tou zářící výjimkou...ach jo... ☹
@takarazestinusakur Přesně tak. Já jsem byla takovou podváděnou manželkou. A co o mě ex navyprávěl své milence, to byl román. Jak byl chudák nešťastný a blabla... Po rozchodu mu všichni říkali, jak jsem super ženská a myslím, že náš vztah byl pěkný. Ale on chtěl něco nového. Tak šel. Jeho přítelkyně je však přesvědčená, že jsem hrozná a náš vztah byl příšerný. Protože jí to tak podal. Takže ono je to o tom, jak se ta pohádka podá, že ano?!
@hromka35 v 1. trimestru nebo někdy i v celém prvním těhotenství jsou takové pocity docela běžné.. je to obrovská životní změna a navíc i velká změna v těle... takže chvíli trvá než se tomu člověk přizpůsobí... uvidíš jak se pomalu myšlenky budou měnit, většinou v půlce těhotenství se už těší každá...
já taky nejsem mega mateřský typ co by se rozplýval nad každým kočárkem... svoje děti ale miluju... a čím jsou starší, tím víc, ten vztah se postupně vyvíjí a člověka to mateřství promění 😉
@takarazestinusakur
@espada holky souhlas...a tez se vzdy modlim at my jsme doma v pohode...
problem je,ze holkam ve 20 ti je to jedno,protoze nedomysli co delaji....nevidi to jako neco strasneho, neumi si predstavit myslim doopravdy predstavit co zpusobuji....a pak tem kolem 35 a vic (ted nemyslim zakladatelku),ktery vidi,ze jim utekl cas a chteji dite a rodinu hned, ted vidi,ze ti vice schopni jsou zadani a ti co jsou svobodni vetsinou mamankove nebo jiny problem (ne samozrejme vsichni) a pokud jsou svobodni, nechteji casto deti hned ted....tak to udelaji tak,ze si vytipuji a pak za tim dotycnym jdou....ovsem neuvedomuji si, ze to zase takova vyhra neni....
@hromka35 🙂 mnohé z nás co tu jsou ti můžou závidět že máš někoho kdo tě doopravdy miluje 😉 to jestli je ženatý a v hlavě má jen to že se neženil aby se rozvedl to už je věc druhá
Jsem celkem čtivec a upřimně ať jsem četla co jsem četla tak všude na měl koukala věta že to co nám bráni dělat cokoli na světě je strach. A všichni pisatelé se shodli na tom že je zbytečný.
Neboj se a věř že maličké co teď čekáš si tě vybralo protože ví že ať budete kdekoli a s kýmkoli tak u tebe bude v bezpečí a ví že ty to zvládneš 🙂
Drž se a přeji ti aby se tatínek přestal bát toho co není , aby to mohlo být hlavně krásné pro vás všechny 🙂
Holky, při zjištění těhotenství jsem byla zoufalá, nejen z nečekaného jiného stavu, ale zejmena z toho že zasáhnu do života jeho rodiny. Děsilo mě to možná víc než to ostatní. A nijak mě netěší to, že se to děje. Ani nejsem na to hrdá. A manželku znám, vím že to manželství za moc nestálo, bylo na úrovni spolubydlících, a byla jsem jedna z x lidí co se mýmu příteli divili proč už dávno není pryč...to jsem ještě k němu nic necítila. I navzdory tomu je mi jí líto. A proto ani nijak nevyvíjím nátlak na něho, aby už odešel, aby už to řekl..když to neudělá, vím že o nás nestál. jestli to udělá, tak to budu brát že nás chtěl moc. to že to neudělal na povel hned první den, není nic k odsouzení. kteří z vás dělali v životě pouze správná rozhodnutí? a ke každému rozhodnutí musí člověk dozrát a přichystat se na následky. už se o tom nechci dál rozpisovat.
jediné na co zatím můžu být hrdá je to, že jsem přijala to dítě. protože jsem šíleně bojovala s rozhodnutím jít na interupci, nikomu nic neříct a zas by bylo vše jako předtim.. zdánlivě...ale chci mít jeho dítě a nebude to lehké to vím, ale já rozhodně nejsem ta, co ho tahá od rodiny. Udělali jsme chybu, která bude bolet lidi okolo, ale už to prostě nejde vzít zpět. Chyby se dělají, život jde dál, a nový život mě za to stál..
Budte rada, ze mate miminko a teste se na nej, ono vsechno nrjak dopadne a urcite si ho vypiplate😉 Pritele nemam pravo komentovat. Hodne stesti.
kamarádce se stalo totéž... Ale on zatím děti dospělé nemá... Miminko si nechala, taky už jí je 34, je s ním sama, nemá ani ten byt, žije v podnájmu... Zvládá to... On jí nějaké peníze dává, ale samozřejmě moc nemůže, aby to manželka nepoznala, musí se postarat ještě o své dvě děti doma, takže si zažádala o všechny možné sociální dávky, které jdou, dostala příspěvek na dítě i příspěvek na bydlení... Moc to dítě oba chtěli, ona s ním určitě, on to zezačátku nesl dost těžko, protože věděl, že jim nebude moct dát to, co by si zaloužili, ale nakonec to nějak funguje...
@jarod to jako vazne 😀 pardon ale spojeni kdovi jestli uvari kdyz nesexuje me vazne odrovnal....takze pokud zena z nejakyho duvodu nesexuje(nikdo nevi jak to ve skutecnosti je, zda proste vyprchala laska, nebo ma zdravotni problemy nebo proste nechce spavat a nevernym manzelem) tak je jinak jako manzelka taky k nicemu..
prijde mi ze se tu porad pise jak urcite by mel jit k zakladatelce protoze prece s ni ceka dite, ale nejak tu lidi zapominaji ze i se svou zenou ma deti, je jedno jestli dospele, proste ho k nemu vaze to ze je matkou jeho deti a prozil s ni nejspis vetsinu sveho zivota..takze uprimne bych se nedivila pokud by zustal a slecna byla pouze povyrazeni, ktere se vymklo kontrole...protoze co si budem povidat chlapum imponuje kdyz ho uhani mlada zenska a obcas proste zblbne.
a taky vždycky v podobných diskuzích nadskakuji nad slovem přítel. Já bych přítele, který lže a podvádí nejen, že nechtěla, ale přítelem nenazývala. Je mi líto, že jsi tak málo sebevědomá, že jsi sáhla po někom kdo Ti nemůže a ani nechce dát co bys mohla dostat od svobodného. Jedno z nejkrásnějších období prožíváš v pochybách a trápení, kterému není konec, protože kde je psáno, že až se objeví jiná pětatřicítka, která si s ním bude rozumět o trochu víc než ty....tak nevezme znovu roha...
Pro me pani ve veku 35 = žena toužící po dítěti, kterou nezajímá, zda rozbije rodinu, jde si za svým, ujíždí mi vlak, hledám dárce spermatu. Ve svém okolí mam takových kolegyň několik!!! Kecy typu, ze rodina nefunguje mi přijdou totalne mimo. Zažila jsem ve svém okolí stejný případ jako tvůj a slečnu, ktera rozbila super rodinu nenazvu jinak, nez Špínou!!!
Nebojte ono to nejako dopadne. Já osobně bych nemela odvahu vychovávat mimi sama.
@bride2011 Btw, špínou bych nenazvala ani největšího nepřítele. ale ženská lovkyně spermatu za jakoukoliv cenu protože jí tikají biologické hodiny...to je opravdu dost ujetý, bezohledný a podle mě totálně mimo.. To ale není můj případ ani náhodou, takže asi to víc komentovat nebudu.
mi tyhle pohádky o nerozumících manželech moc nevoní, když dojde na lámání chleba, tak je vše jinak, podle mne, kdyby chtěl, byl by s tebou, ale pohodlnost zvítězila, pokud potkáš lásku, jdeš za ní, tím víc, když žije jakože deset let v mrtvým vztahu, ostatní jsou výmluvy...a pokud žiješ na malém město, okolí o tom stejně ví, potažmo asi i manželka a možná dost trpí..
@hromka35 najdi si tu diskuze typu Manzel odesel za jinou. Tam si prectes, jak zalaskovani manzele odchazi od manzelek a mozna uvidis rozdil. Jak dlouho vi, ze jsi tehotna? Za pul roku mas rodit. Kdyby chtel fakt byt s vami, tak bude delat vse proto, at co nejrychleji budujete rodinu.
Fakt bys na nej nemela spolehat a spis planovat, jak budes sama zvladat dite a podle toho se zaridit. A jak jsem psala, prijmeni dej po sobe. Pro tebe to je lepsi a praktictejsi.
Když jsem viděla nadpis, musela jsem nakouknout.. Zrovna teď od nás odchází manžel za jinou holkou. Máme spolu pětiletého syna a zrovna dnes pětiměsíčního synka.. A odchází za svobodnou holkou.. Nesnášim ty ženský, co rozvrací rodinu.. u nás to teda bylo tak, že jsme jako rodina fungovala.. I milostně. prostě normálně.. A přitom má už pár měsíců milenku.. Ze slovenska, takže se vídají maximálně dvakrát do měsíce.. Nechápu to. Tahá tátu od rodiny a ještě vybírá mikiny pro mého syna.. Nesnášim ženský, co se zapletou se ženatým chlapem... Jak se tu psalo, jako kdyby nebylo dost svobodných chlapů.. A u tvého případu-kdyby byl tak nespokojený, už by dávno odešel a netvrdnul by tam dalších 10let navíc.
Ženské, místo aby jste podržely žena ženu, Hromku35, tak do ní většina šijete, jak je nezodpovědná a jak nutně sháněla díky věku sperma, přitom popisuje, že to tak nebylo a já ji věřím, nakonec samotnou jí to zaskočilo, vůbec nevíte, jak to bylo, samo to nikdy nepřichází, na to musí být dva a tady byli, dva lidé, kteří si rozumí, současný vztah "otce" , jak popisuje, nefungoval a nefunguje, dospělé děti to musí vidět také, když jsou dospělé, tak je lepší jej ukončit a být s dítětem a maminkou. A děti přece neopuští ! Ty mají své životy a otec zůstane stále otcem. Zase to nedramatizujte, něco jiného by bylo, kdyby byly malé. Odsoudily jste Hromku35, že je nezodpovědná, takže Vy by jste včechny raději zůstaly doma u chlapa, se kterým si nemáte co říct a "žijete" spolu jen kvůli společnému bydlišti na matrice? Tak to vám grartuluji 🙂 Hromko35 nedej se a běž si za srdcem ! 😉
Nic už nenapíši, nemá to cenu. Vždy se najde názor pro a proti. Přeji všem to nejlepší. 🙂
@jarod Jak jako neopouští děti??? Až se do takové situace dostaneš, budeš mluvit jinak. Děti tím trpí a basta. Se jich zeptej. A pak ty otázky dětí, na které nedokážeš odpovědět... A že jí to zaskočilo?? Oooo, ono je opravdu zaskočení, že když s někým spíš, můžeš otěhotnět. A kdyby s ním jen spala a neotěhotněla, tak by to bylo všechno ok? Vzpamatuj se, život není červená knihovna!
@jarod romantika z jedné strany, své štěstí si budovat na tom, že udělám nešťastné jiné se nevyplácí a pak, za jakým štěstím má jít, když ten její si spokojeně rochní u své rodiny a žádný další krok neplánuje, já podržím člověka, který si to zaslouží, tenhle popis cizí rodiny podle tebe je pravdivý? popis z jedné strany a účelový? prober se...
@bride2011 Taky mi odesel byvaly manzel za jinou (bez ditete). Ale na obhajobu teto pani chci rict, ze pokud by snad ten chlap nechtel, tak za jinou neodejde i kdyby se ta milenka na "hlavu stavela". Hlasky typu: "tahat chlapa od rodiny" mi prijdou uuuplne zcestne. Proste ten chlap nekoho chce a verte tomu, ze kdyz prvni milenka jej chtit nebude, bude ho bude chtit jina...ono vzdycky k tomu je treba dvou lidi, ze? Kdyz me pak byvaly manzel chtel zpatky, taky jsem rekla ne a i kdyz se hodne snazil a stavel se na hlavu, odmitla jsem, tak jako muze odmitnout i ten chlap tu milenku.
@lucynka46 jo tak milenka ze Slovenska vám rozvrací rodinu? ... a tvůj chlap jako co? on nic, on muzikant? chudáček bezbrannej, určitě ho uhranula 😀 ... holka vzpamatuj se, když se dva lidé seznámí, tak o sobě z počátku vědí jen to, co si vzájemně řeknou ... třeba si manželova milenka vyslechla, jak jsi nemožná, hašteřivá, neschopná, že je s tebou jen kvůli dětem, že už dávno spolu nespíte, že mimčo nebylo plánované a kdoví co ještě ... promiň že to píšu tak tvrdě, ale tohle chlapi většinou milenkám říkají ... a ty milenky ne vždy mají možnost zkontrolovat, jestli tomu tak je ... když se tvůj chlap s milenkou seznámil, asi neměl na čele napsané že je ženatej ... on věděl, že má rodinu, ženu, dvě děti, že za vás má zodpovědnost a že co dělá není správné ... a přesto to udělal ... takže hlavní vinu na tom všem opravdu nenese milenka, ale tvůj chlap
mmch mít milenku je jedna věc, ale odejít kvůli ní je věc druhá ... ty máš esa v ruce e nedokázalas je využít a udržet si chlapa doma ... takže něco mezi vámi asi opravdu není v pořádku 🙄
Poslední věta tvého příspěvku: "A u tvého případu-kdyby byl tak nespokojený, už by dávno odešel a netvrdnul by tam dalších 10let navíc." ... přesně tohle tvůj muž udělal - odešel 🙄

@marketa233 já zase pokaždé, když vidím takový nápis u diskuze si říkám: " Je to vážně nutné, to fakt není dost svobodných a nezadaných chlapů?!" ( to není kritika zakladatelky diskuze, jen můj osobní pocit a nechtěla bych tohle zažít z pozice manželky toho "super chlapa"...)