Vyřešili jste společný odvoz k zubaři správně?
Ahoj holky, strašně pitomá otázka, ale jen mě zajímá názor ostatních jestli jsem fakt tak hrozná nebo ne.
V úterý jdeme s dcerkou k zubari, má jet i moje máti a sestra, mati měla mít od přítele auto, abychom tam jely všichni společně, ale nakonec ho mít nebude, protože by se neměl jak dopravit do práce - buď by ho tam máti musela hodit (prý tam ale netrefí) nebo ji nabídl, že tam prespi - to zase zavrhla. Takže mi napsala, ze jedou busem, ze auto mít nebude. Tak jsem řekla mému sousedovi, je to jako děda, udělá pro nás první poslední, řekl ze me a malou tam odveze a když bude chtít i mati se sestrou tak taky. Ok napsala jsem ji to a ona - ze potřebuje hodit sestru do školy .. chci upozornit vek 16 let - škola od zubařky 15 min pěšky, busem 5 min.. tak jsem ji napsala, ze muze jet pak od zubařky busem.. takže se totálně nasrala a já vůbec nevím co jsem udělala špatně? Já jsem takový hrotic.. a tohle mě štve, jestli jsem udělala něco špatně nebo nevím.. ona bude nasrana tak týden určitě a udělá ze mě hyenu, ze jsem ji ani nenabidla auto a ona si musí jet busem.. takto je to pokaždé když není po jejím, ale jako nevím co jsem udělala tak špatného..

Jasne….. znam ataku, prave ta 16 leta dcera ma panickou ataku…
Špatně je především to, že dospělá ženská vyfotí soukromou diskusi s jinou osobou a jde to vystavit a rozebírat veřejně na web, tohle bych očekávala od 16 holky v ,,bravíčlu”😅…
@l01991 Taky si to kolikrát říkám.. 😔
@eloana Je to hnus😔
@mimco Tak když te to nezajímá, proč reaguješ? Miluju tyhle ženský, co jen prudí nebo rejpají. Není tam tel číslo ani fotka, takže je to úplně v pohodě. Chtěla jsem znát názor, jestli jsem fakt tak špatná, když se pak nechce bavit.
Mě když něco nezajímá jdu dál a neresim to👍🏻
@evik19 Věř mi, že bylo.. když jsme se predtim nebavily, byl klid.. člověk musí skákat podle ní… třeba když já mám horečku a je mi zle, tak musím fungovat a ať nesimuluji, ze ji taky není dobře.. pak má rymicku a všichni ale všichni kolem ni musíme skákat.. a ona jediná má problémy - ona jediná z celé planety byla na operaci.. a ji jedinou bolí Hlava.. je to sobec..
@zelenaesmolda nerozumim, jako ze jsem psychopat? Podle čeho?
Jakoze ona je manipulator protoze pouziva tuhle techniku
@zelenaesmolda Tak to luxusne sedí!
Zvláštní téma diskuze na DEN MATEK 🙂
Neshody v rodinách jsou běžné, ale honit si vlastní ego na veřejném zesměšňování vlastní rodiny.. to značí spíš tvůj nulový charakter - ať už je ta rodina jakýmkoli způsobem šílená 👌
Tak z toho co píšeš, je jasné, že nemáš problém s konkrétní situací, ale s konkrétní osobou. Zkus psychologa, tady ti tvá traumata nevyřeší ani sto souhlasných komentářů, jaká jsi chudinka.
To je úplně stejné jako ty zase nevíš nic o mě a mé rodině a mém názoru na danou věc.(prožívat nějaké podobné strasti, tak řeším s psychologem) Takže těžko můžeš vědět zda bych dala či nedala za pravdu tobě, pokud bych byla opravdovým účastníkem takových scén. To nic nemění na faktu, že probírat takové intimnosti z rodiny s naprosto cizími lidmi za účelem zvýšení ega a přesvědčování sama sebe vlastní nějakou vnitřní pravdou je úplně mimo. Každý máme svůj život nějak krutý nebo nespravedlivý. Pokud ale zakladas diskuzi s tím, že pravda je jen jedna (ta tvoje) a ty ji dokonce znáš, proč ses vlastně v úvodu ptala na názor jiných lidí? 🤔
Oki 🙂
Řekla bych jim, že soused není taxi.
Jen pořád nechápu to 'my jdeme k zubaři, ony se přiidaly'
K zubaři se přece objednává. Těžko je vezme jen proto, že přijdou s tebou.
" Holky udělala jsem něco špatně?" Asi máš moc volného času když řešíš takové 💩. Jsi zodpovědná za sebe a dceru, matka a sestra jsou snad svéprávné a umí se postarat. Příště se na ně vyprdni, ať se objednají a dopraví samy. Hotovo.
@michaela666 pokud je jeji matka manipulatorka a chova se k ni takhle cely zivot, tak neni divu, ze tazatelka sama na sobe hleda, jestli pochybila nebo ne
To jako vážně? Řešit taková 💩💩💩. S tebou bych chtěla mít dvojdomek 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
@mendywendy vidis, ja bych zase urcite chtela mit jeji matku za sousedku 😀
@chris_n já pravděpodobně ani jednu. 🙏
@chris_n Děkuji moc za zastání..😊
@michaela666
hele ono to neni tak jednoduche,je to presne jak pise
@chris_n protoze manipulator te zblbne tak,ze hledas chybu jenom a jenom u sebe.

A co přerušit kontakt?Zni to možna blbě ale proboha tva matka se chova jak někdy muj 6 lety,ja chci,ja chci a když nebude po mojem tak se s tebou nebudu bavit.. až na to že ji už davno neni 6.... a ani synovi to netoleruji.. nenech se ji ovladat,pak to dopadne tak že ti bude ještě za 10/20/30 let řikat co maš a nemaš robit....