icon

Dárky pro maminky a manželky k Vánocům. Máte tip?

13. lis 2025

Holky,jak už říká název,o co si letos ,, píšete Ježíškovi,,?🤪 manžel na mě dnes vybalil,co si letos přeji.A já, po pravdě, jsem mu řekla, že vůbec nic,ze jsem ráda, že jsme relativně zdraví a máme se všichni rádi(pro někoho možná klišé)A on, že ať si řeknu aspoň o maličkost.A já prostě nevím,tak třeba mě zaujmou nějaké tipy,co si přejete vy.Nechci tu ale rozhodně vyvolat nějakou nevrazivou diskuzi, že někdo si přeje za tisíce a jiný na to nemá apod....jde mi jen o inspiraci.Resi se tu vetsinou jen děti a manželé,tak si pojďme popovídat i o nás, matkách a manželkách 😀

Strana
z2
cherie24
13. lis 2025

@anonym_autor kávovar. Ke 3 dětem je to celkem vhodný dárek. 😆 Ale když jsme vybírali náušnice pro dceru, hrozně moc se mi líbil zlatý přívěsek složený ze 3 srdíček. To by se mi líbilo taky, 3 děti, 3 srdíčka na krku. Zatím jsem se nerozhodla. 😊 Předloni jsem si třeba objednala batůžek a peněžku. Loni kosmetiku. 🙂

mishka87
13. lis 2025

Já chtěla výlet do Osvětimi, ale to mi chlap zavrhnul. Tak jsem si řekla o masážní podložku. Něco jako Pranamatku, ale levnější verzi. Jinak už jsem nevěděla, co bych ráda

bramarfi
13. lis 2025

Já si asi napíšu o společný víkend jen s manželem, třeba prodloužený někde pryč, to by se mi líbilo... Jen už vidím v živých barvách, jak ho nedostanu 🙂

lauriak
13. lis 2025

Tento rok budi chtit sperk. Po minule roky jsem si prala treba kufr nebo obleceni na sport.

miryp
13. lis 2025

Já si přeji věci pro svůj relax - knihu, sadu masážních pomůcek a sadu pro přípravu kávy (dripper, filtry, kávu, napěňovač mléka).

anonym_91508d
13. lis 2025

@anonym_autor 3 polstare 😅, jako uz nekolikrat, ale vzdycky dostanu max jeden a ten mi stejne "ukradnou" deti.
Knizky. A chtela bych merino deky a muselinove bavlnene deky, ale jsou priserne drahe, tak to jeste rozmyslim, mozna jednu nebo dve. A nejakou hru nebo stavebnici jakoze pro deti 😅, ale takovou, aby se libila mne. A asi nejake "zbytecne" obleceni na batole, na ktere se mi bude dobre koukat. Vetsinu z toho koupim a zabalim sama. Od muze bude nejspis jedno prekvapeni, asi deskovka nebo kniha, od deti asi zatim nic, rodice hlasili, ze uz pro me neco maji, nejspis sperk 🙄. Od sirsi rodiny dostanu bud marmeladu a ponozky, to bude fajn 🤩 , nebo sirup a kosmetiku 🫤 (to snad vcas swapnu, at to zas nevyhazuju 😩).
Dokazala bych si prat i jiny veci, ale nema cenu prat si veci na nejake konicky nebo kurzy, jelikoz na to ted nemam cas a ten mi aktualne nikdo dat nemuze.

kakamila12
13. lis 2025

Knihy, knihy, knihy 😀 A případně nehmotné dárky typu - poukaz na společnou večeři, kino, kafe,,, pro mne je fajn dárek společný čas 🙂

lv
13. lis 2025

Nějakou kosmetiku (poukaz, vybrat si potřebuju sama), možná jeansovou bundu, potěšily by vstupenky, nějaká knihovna/policový regal do ložnice, niccextra nepotřebuju

zmrzlinka
13. lis 2025

Knihy,kosmetiku.Hodne kosmetiky 😄🎄🎄🎄

somalicats
13. lis 2025

svatej klid a mír 😀 😀 😀

evajal55
13. lis 2025

Já si letos přeju jen chvilku klidu pro sebe 😄 a možná nějakou dobrou knížku.

kiitaa
13. lis 2025

Loni jsem chtela slehac mleka, Lego kytici, kucharku... letos bych chtela nejakou stanici, kde zaroven dobiju iPhone, iWatch a AirPody, uz me nebavi furt nekde zapojovat a stridat kabely 🙂 Pravidelne dostavam kredit na ebooky od tchyne. Potesila by me i nejaka kosmetika, ale snazim se dodelat, co mam, takze to spis rikat nebudu.

me_druhe_ja
13. lis 2025

Já už jsem si loni přála, abychom mohli byt spolu sami. Aspoň jeden víkend, jednu noc. Nevyšlo to. Letos si to přeju zase, ale zase to těžko vyjde. Takže smůla. Nejvíc bych si přála právě tyhle zážitky. Nebo aspoň půl dne wellness a večeře. Ale ani nejde skrz děti. :(:(

Takže si přeju novej mobil, protože ten starej už dosluhuje.

autor
13. lis 2025
@me_druhe_ja

Já už jsem si loni přála, abychom mohli byt spolu sami. Aspoň jeden víkend, jednu noc. Nevyšlo to. Letos si to přeju zase, ale zase to těžko vyjde. Takže smůla. Nejvíc bych si přála právě tyhle zážitky. Nebo aspoň půl dne wellness a večeře. Ale ani nejde skrz děti. :(:(

Takže si přeju novej mobil, protože ten starej už dosluhuje.

@me_druhe_ja jj,to bych si taky přála,ale bohužel přesně skrz děti nejde 🙁

krtcice
13. lis 2025

Já nikdy neříkám. Mám totiž ráda překvapení. Když vím, co je v dárku zabalené, není to pro mě ono. A kdo mě zná, tak přece alespoň přibližně ví 🙂

neomenia
13. lis 2025

Nové lyže, sjezdovky, a lyžáky, po 24 letech. Zřejmě mi už vydrzi dalších 20 let a pak už budu babička 😛 A pár drobností k tomu.

rnika
13. lis 2025
@krtcice

Já nikdy neříkám. Mám totiž ráda překvapení. Když vím, co je v dárku zabalené, není to pro mě ono. A kdo mě zná, tak přece alespoň přibližně ví 🙂

@krtcice Mám to stejně. Největší radost mám z toho samotneho překvapení ☺️

drep
13. lis 2025

Každoročně doufám, že dostanu lístky na koncerty v jeskyních moravského krasu a společný víkend k tomu. Pak bych si přála novou čtečku, té mojí po deseti letech popraskává displej. Pak bych si přála puzzle. A taky nějakou deskovku, ale to zakamufluju a koupím ji dceři a bude to takový náš společný dárek. Pak bych si přála dvě německý knihy, ale nevím, jestli je ježíšek dokáže sehnat. A pak bych si přála manžestráky, ale tam ježíšek čeká, jestli si hudu schopná nějaký vybrat

reeeza
14. lis 2025

Sadu biokosmetiky a parfém 🥰.. a novou ledničku 😅🤣

cachima
14. lis 2025

@anonym_autor můj Ježíšek už konečně letos pochopil, že robotický vysavač s mopem potřebuji, a proto se rozhodl, že mi ho přinese, tak se už teď těším😀🙂

biciklissie
14. lis 2025

Chci k vánocům vánoční servis🙂. To už asi bude všechno, je dost drahý a je to takový nadstandart. Ae kdyby náhodou, tak bych si přála další náušnice od Jasnosvit (miluju), poukázku do Intimisimi a velkou solnou lampu.

misha31
14. lis 2025

Manzel to ze me taky doluje, ale ja nic nechci, jsem stastna. Mozna ponozky by se hodily 😁

dashyyy
14. lis 2025

Já si přeju pánev, ta už je snad objednaná, dále novou výbavu na box (rukavice, chrániče na nohy), vybrala jsem si kašmírový zimní kabát a ještě mám v hlavě hodinky a oblíbený parfém, který dochází, oblečení si nadělím sama dle svého výběru .. musím si to rozložit mám 4 dny před svátky svátek 😀

palomitacheca
14. lis 2025

Já si k Vánocům a k narozeninám rodině řekla o příspěvek na vyhlídkový let nad Usedomem, až tam v létě pojedeme na další dovolenou 😎

maciceksta
14. lis 2025

Lásku a porozumění. To si přeju každé narozeniny a každé Vánoce. Prej už je to fakt trapný, ale nikdy to nedostanu v plné palbě, tak si to přeju opakovaně 😀 K tomu teda chci od Ježíška ještě parfém a asi nějákou malou kabelku, možná ještě nějaké lístky za kulturou.

moundi
14. lis 2025

Já jsem narazila už dávno na jeden přívěsek, tak ten jsem mu posílala, a potom co používám kosmetiku, tak tu bych chtěla celou sadu, abych měla zase klid na delší dobu. Takže něco pro potěšení i něco praktického.

palja
14. lis 2025

Já si dám sama dárky 😄😄🤦 minulý rok jsem si koupila IPL epilatora, letos si zaplatím zákrok na plastice, potrebuju odstranit znaménka z obličeje a pak si koupím mobil 😄😄

glimmer
14. lis 2025
@mishka87

Já chtěla výlet do Osvětimi, ale to mi chlap zavrhnul. Tak jsem si řekla o masážní podložku. Něco jako Pranamatku, ale levnější verzi. Jinak už jsem nevěděla, co bych ráda

@mishka87 já koupila pod stromeček výlet do Osvětimi, uznávám, není to nejvhodnější vánoční dárek, ale celá rodina tam chceme jet ... tak věřím, že "potěší" všechny ...

mishka87
14. lis 2025
@glimmer

@mishka87 já koupila pod stromeček výlet do Osvětimi, uznávám, není to nejvhodnější vánoční dárek, ale celá rodina tam chceme jet ... tak věřím, že "potěší" všechny ...

@glimmer no já slyšela vyprávění a viděla fotky od kolegyně a dalších lidí a ráda bych si tam zajela. Buď s mamkou nebo kamarádkou. Já myslím, že když to ten dotyčný chce, je to vhodný dárek. Čerpala bych z něho ještě dlouho a určitě by mi to pomohlo i se svým způsobem odreagovat. Teď je toho na mě moc a bohužel se to dost podepisuje na paměti. Obzvlášť v práci dost zapomínám na důležité věci.
Taky jsem muži řekla, že nejlepší dárek by byl, kdyby zase na jarní prázdniny někam odletěli aspoň na týden a já si od nich odpočinula. No taky smůla.

fire85
14. lis 2025

Jako každý rok dostanu parfem a diar.

Strana
z2