icon

Jak kupovat dárky pro sebe? Zvolit překvapení nebo výběr?

13. pro 2023

Jak to máte s dárky pro sebe? Říkáte co chcete, kupujete si je samy, máte překvápko?? 🤔

Strana
z2
margaritta1987
13. pro 2023

Voňavou atd.si kupuji(resp.objednam a vyzvedne manzel) a pak má pro mě ještě překvapení. Pod stromečkem musí být nějaké překvápko

ondul
13. pro 2023

Já nikdy nevim co si přát, ostatním dokážu vymyslet doufám že skvělé věci, ale sama sobě prt. Vždycky to ztroskotá na to, že sice by se mi něco líbilo, ale vlastně to nutně nepotřebuju. Tak budu ráda za inspiraci :D Manžel něco vymyslí, ale vždy po mě chce i nějaké přání.

klokanka31
13. pro 2023

My jsme hodně let jeli na překvápka, pak jsem si řekla + překvápko, letos už bez překvápka.

malytlustyhroch
13. pro 2023

Manzel porizuje jedno prekvapeni + vetsinou si sama porizuju 1-2 darky, protoze by me stvalo mit doma jen jeden darek 😁 Od taty bude taky nejake prekvapko, nejspis uplne mimo, ale on dela rad prekvapeni. S mamou se dohodnem, obvykle na knize. Od manzelovych rodicu to bude taky prekvapeni, ale nejspis stejne jako loni a predloni 😁 Vesmes si ale vsichni davame "male darky" zadne telefony, televize, poukazy a vytiraci roboty, takze kdyz se nekdo netrefi, tak se tvarim tri minuty zaujate a v lednu to odnesu nekam na swap. Osobne bych se obesla i bez prekvapeni. Jen ve vztahu s manzelem me to cekani bavi, ale kdybych vedela, ze to je jeho slaba stranka a rok za rokem budu dostavat cokoladu a mejdlo, tak bych mu napovidala durazneji.

gdpr
13. pro 2023

Kupujem si sama

rebe
13. pro 2023

Jak kdy, někdy pošllu odkaz, co přesně chci, někdy řeknu obecně, třeba letos čirou vázu, něco dostanu jako překvápko.

tereza_hru
13. pro 2023

řeknu si co chci sama a nějakou drobnost mi vybere manžel jako překvápko..letos jsme se rozhodli ivestovat do zdraví a kupujem si H2 Immunity doplňky, protože jsme byli dost nemocní a oblečení a všeho máme až až..a ještě nějaký společný zážitek 🙂

misicka1988
13. pro 2023

Dostávám překvápka, mám to ráda. V tomhle jsem trošku dítě 😃 A je fakt že se muž vždy trefí, už mě zná 😊

eviicka
13. pro 2023

My s manželem od každého něco, něco řekneme obecně, něco menšího je překvapení a něco si dokonce koupíme sami a necháme druhému jen zabalit 🙂.

Ségře říkám obecně (tričko, deštník, knížku) a obvykle k tomu menší překvapení také je.

miryp
13. pro 2023

Jelikož mám muže, kterému se člověk většinou ničím nezavděčí a loni mi jeho reakce komplet zkazila večer, řekla jsem mu, že si má dárky kupovat sám a já mu je alespoň zabalím. Takže už mi hlásil, že dárek má. Já mu k tomu přeci jen přikoupila kosmetiku, u které vím, že ji využije. Mě se zeptal, zda si koupím něco sama, nebo mu dám tipy, tak jsem si objednala věci sama a on je zabalí. Překvápko nepotřebuji...

rnika
13. pro 2023

Miluju překvapení, pro mě je to...co je na tom nejhezčí. Ani nemám potřebu honem rozbalovat. Letos snad poprvé v životě o jednom dárku vím (ne od manžela, ale mojí mámy)jako těším se na nej, ale už to zkrátka není ono.

odula
13. pro 2023

Mno. . Ja dam tipy , a co najdu je překvápko. Idealni. Jenže ja gamuju, tak je to lehký. Třeba - tip - potrebovala bych herní myš. Překvápko- Dostanu razer. Tip - Potrebovala bych keyboard. Překvápko - Dostanu razer. ... 😀 a furt čekám kdy tam přistane ta rtx 4090 pac tu bych samozřejmě
taky nutně potřebovala... :D ne ale fakt. Davam tipy a jak si s tím dotycny poradi je jeho věc. Většinou vybere něco opravdu skvelyho co bych si sama nikdy nekoupila - takže Dostanu co chci, a jsem překvapená kvalitou. Win win ;)

hanka_12345
14. pro 2023

No,my si davame jen malickost. Podle me jsou vanoce o detech . Nektery lidi ktery sili ze nemeli dostatecnej mega darek pod stromkem a jsou dotceni, moc nechapu.
Me staci balicek z Dm.
Sampon,krem

nikolite
14. pro 2023

Pokud mám nějaké konkrétní přání řeknu mu to co nejvíc přesně, hlavně žádné naznačování. To by taky nemuselo dopadnout 😁. Letos chci chytré hodinky samsung. Nakonec se mě stejně přišel zeptat který model. Není to překvápko , ale zas pak nejsem zklamaná. Vetšinou k tomu ještě dostanu nějakou drobnost o které nevím.

marketa1218
14. pro 2023

Od té doby, co manžel byl schopný vybírat, tak si raději něco koupim fakt sama 😄. Ale u nás jsou vánoce hlavně o dětech, samozřejmě fusekle a trenky nesmí chybět 😄. Já si většinou udělám nějakou objednávku na parfém, kosmetiku a manžel vyzvedne. Překvapení nečekám, tohle mu moc nejde.

dashyyy
14. pro 2023

po sadě hrnců, pánví a nožů jsem si letos pořídila Vánoce sama 😀 😀 takhle jako mám super hrnce, extra pánve a luxusní nože, výbava fakt jakože boží, ale víte jak no 😀 takže letos telefon a sportovní vybavení dle svého výběru 😀 překvapení není třeba

michaela666
14. pro 2023

Letos poprvé obdržel manžel víc odkazů co se mi líbí a ať z toho něco vybere. Chci nový batůžek a peněženku, tam by se mi do vkusu asi netrefil.
Hlavní dárek jsem si vybrala a obstarala sama, manžel jen platil. Sice to není překvapení, ale těším se neskutečně. 😃

hasara33
14. pro 2023

My si s mužem nic nedáváme, protože nám to přijde zbytečný, Vánoce jsou hlavně pro děti 🤷‍♀️ když něco chceme, koupíme si to hned 🤷‍♀️ takže překvápko maximálně od rodičů či tchánovců, ale většinou jim řeknu, co chci nebo chceme 🙂

hasara33
14. pro 2023

@hanka_12345 jo tohle taky moc nechápu, a že to slýchám od hodně lidí každý Vánoce 🙄 horší než malé děti 😅

exbordelar
14. pro 2023

Ja jsem si letos koupila goracovou bundu 😀💪🏼 Muzi o hodne levnejsi mikinu 🤓 ale taky dobrou.
Mne to prijde super, kupovat si darky sama 😃

michaela666
14. pro 2023

@hasara33 My to měli dlouho stejně. Vždy jsme si na podzim koupili vybavení ke společnému koníčku a neřešili. Teď už z toho má mládě rozum, tak si první rok dárky dáváme. Máme domluvu 3 dárků z toho si každý ten hlavní vybral/ koupil už na podzim a čeká pod stromeček.

krisstina93
14. pro 2023

Nesnáším překvapení :D nikdo, fakt nikdy nikdo se mi nedokáže trefit do vkusu, velikosti, nebo nekoupi něco co ještě nemám :D takže já si konkrétně říkám co chci, hlavně manželovi sem letos doslova poslala odkazy na to co chci, protože on pak kupuje drahé blbosti :D od mamky sem dostala peníze předem, tak sem si dárek objednala sama aby byl pod stromek :D moje okolí teda vi, co by mě potěšilo (knížky, fantasy repliky apod), ale vzhledem k tomu, ze toho mám už tak strašně moc, je velká šance, ze někdo koupi něco co už mám, nebo neco co se mi zrovna nelíbí, tak si radši říkám :D

martulka88
14. pro 2023

Zavedli jsme s manželem, že máme do konce září napsat 5/6 věcí, co chceme a druhý se buďto inspiruje či nikoliv. My chceme mít Vánoce jako opravdu Vánoce, takže překvapení a né, že si něco sami koupíme. Známe se, víme, co se nám líbí a tak není problém cokoliv vymyslet. Loni dostal jako překvapen8 kávomlýnek a je nadšený, že má čerstvě namletou kávu. Rodičům říkáme o peníze, což byl problém u tchánovců - nechtěli dávat peníze. Ale my nechceme vymýšlet jen proto, aby nám tam něco dali. Moji rodiče jsou raději, ale i tak nám dají třeba ponožky nebo pyžama. A musim říct, že oba s manželem jsme takoví, že nechceme veledary - my jsme šťastní i za pyžamo a ponožky nebo knížku. On má skvělý vkus, s parfémem mne vždy překvapí, protože co voní mně, tak i jemu. Dárky pro rodiče vymýšlíme společně.

hanka_12345
14. pro 2023

@hasara33 clovek nevi co, protoze vse si koupi pres rok, takze me prijde na palici sedet pul dne u internetu a hledat a hledat jen aby tam neco poradnyho bylo, protoze sou vanoce, zejo :D

hanka_12345
14. pro 2023

ja sem si koupila hrneček v tchibu, moc se mi libil tak asi bude pod stromkem :D jinak nic nepotrebuju

autor
14. pro 2023

Děkuji za zkušenosti, jsou hodně rozdílné. Já včera balila dárky a zjistila jsem, ze mám dva a oba jsem si koupila sama. Pyzamo a knížku. Trosku mne to zamrzelo, ptz já hrozně rada vymyslim a nakupuji dárky, aby ostatním “sedly” a měli prekvapko. Rodina nám dává peníze a muž řekl, ze ať si ještě něco vyberu. A přitom já bych tak ráda někdy překvapeni. Jen takový povzdech….

lauriak
14. pro 2023

Tak mu skus povedat, ze by si rada nejake prekvapenie 😉 Ja si vacsinov poviem co chcem + manzel vymysli nejake prekvapko. On sam si povedat nevie takze ma len prekvapka ☺️

martulka88
14. pro 2023

Tak mu řekni, že chceš překvapení.... Já si ani neumím představit, že si balím dárky sama ...

lovemusicsun
14. pro 2023

Já nejsem schopná s nic vymyslet. Nic nepotřebuju, po ničem speciálním netoužím, max manželovi řeknu, že by se mi hodil nějaký náramek nebo něco podobného. Takže vždy mám pod stromečkem překvapení. Já co potřebuju, tak si koupím když to potřebuju, nečekám na Vánoce. Se štěstím se občas něco rozbije v listopadu, tak má manžel hned o něco lehčí situaci 🙂

uzivatelkapetra
14. pro 2023

Pošlu manželovi tipy a ať vybere a většinou ještě něco sám vymyslí.
Každoročně pošlu pár knižních titulů (a každý rok tam dávám odkazy z bazoše na Temnou věž první vydání, ale on bazarovky asi nechce kupovat...), letos jsem mu řekla nějakou lego kytici ať vybere, ať si taky jednou postavím něco já.

Strana
z2