Úvěr bez dokazování příjmu. Kde ho seženu?

boobinka
1. bře 2010

Kupujem byt, tudiz budeme mit hypoteku na hranici nasi financni moznosti a nam nezbydou zadne penize na rekonstukci a vybaveni. V bance nam uver urcite nedaji kdyz uz budeme v registru s hypotekou. Tudiz bych rada nasla kde nam pujci max. 200tis bez dokazovani prijmu, nebot jsem na materske. Existuje takova pujcka bez lichvaru?

petruna110
2. čer 2011

Zkuste se podívat na http://nejlevnejsipujcka.cz/ . Vyřízení je ihned, zdarma a nebankovní půjčka je do 250 000,-.

valentovasasa
11. črc 2012

napište mi do IP, probereme to, zkusíme něco vymyslet.

diviska
11. črc 2012

@boobinka mě dala banka 150 000,- po internetu, mám u nich už dlouho účet a chodí mi tam pravidelně peníze. Tolik mi dali na základě rodičáku ( 7600,-) ani jsem nemusela na pobočku a úrok je docela slušný

boobinka
autor
11. črc 2012

@valentovasasa @diviska ... děkuji za příspěvky, ale dotaz už je nějaký ten rok starší a my už bydlíme ve svým 😉 nakonec jsme si půjčili ze stavebka a máme to v rámci hypotéky 😉

diviska
12. črc 2012

@boobinka no vidíš, nečumím :D :D :D, viděla jsem poslední příspěvek, tak jsem hned odepsala :D gratuluju k bydlení ( ikdyž teda opožděně :D )

sarkar
14. srp 2012

@boobinka Ahoj, teď na to koukám a říkám si - jasný, stavebko. Rozhodně ne žádný nebankovní půjčky, jak radila slečna výše 😠 To je ta největší blbost na světě.

misaskul
1. říj 2012

Ahoj holky, obnovuji téma, potřebuji radu ohledně úvěru a nevím kde jinde by mi někdo mohl poradit. Sháním info pro známou, kteří jsou teď v nějaké tísni. Mají hypotéku na dům, myslím, že splácí pravidelně a bez problémů. Potřebovali by ale ještě půjčku cca 50 - 70 tis. Kč.
Myslíte, že je v tom problém co se banky týče? Můžou jí půjčku dát když je hypotéka psaná na ni (nikoliv na manžela nebo na oba), nebo je lepší navštívit jinou banku či někoho úplně jiného, máte někdo podobnou zkušenost? Ocením každou radu, zkušenost. Jediné co netuším, je banka, u které si brali hypotéku. Díky moc všem.
@sarkar @diviska @boobinka @valentovasasa @petruna110

editah222
1. říj 2012

@misaskul nejdřív bych zkusila banku/banky a pak případně příbuzné nebo známé (ale vše pěkně podepsat u právníka nebo aspon mít řádnou smlovu). Hlavně at si nebere nebankovní půjčku, bohužel to dost často dopadné zle. V posledních měsících nedělám nic jiného než srážím lidem z výplat různé exekuce :( Nejdřív si člověk půjčí pár tisíc a pak má splácet milion. Je to nebezpečné a člověk nikdy neví jak na tom bude s penězma za pár týdnů natož měsíců.

misaskul
3. říj 2012

Nějaké další rady / zkušenosti... ?

swarovski
3. říj 2012

@misaskul ak splacaju pravidelne, maju dobru bonitu a banka urcite nebude mat problem. To, ze maju hypo nesuivsi s tym, ci im daju alebo nedaju pozicku. Dolezite je pravidelne splacanie...
Ja mam aj hypo, aj spotrebny uver. Ziadny problem nebol 🙂

ehis
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
carlwebb
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
ala1970
25. srp 2014
Uživatel ala1970 je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od ala1970.

Já řešila jak hypotéku i financování podnikaní přes VB leasing http://www.vbleasing.cz/forms-of-financing . Už v nějakém obdobném vláknu se řešili úvěry. Více méně řeší leasingy a úvěry. Hlavní + je, že je to velká firma. Já vůbec těm malým rádoby poskytovatelů půjček vůbec nevěřím. Těm jde jen o to, aby vás obrali. když se dostanete do dluhové pasti.