Nevěra a lži. Poradíte, prosím, jak dál?

katysekocurova
13. srp 2023

dobrý den, chceme se zeptat bývalá přítelkyně tvrdí neustále že syn kterého mají spolu že je jeho, ale přítel si to nemyslí (není mu vůbec podobní). dokonce padlo že chce navíšit alimenty.
je rozhodnutý si udělat testy otcoství. chceme se zeptat co bude dál když se potvrdí že není jeho může jí udělit soud vrácení zpětné alimentů ?nějaký trest za popření otcoství?
hlavně početí nesedí malý se měl narodit na konci září a je narozený 10 září matka tvrdí že ho počali na silvestra. skoro vůbec spolu nespali.
my s partnerem čekáme male a trvalo nám to dlouho než jsem otěhotila a byla jsem v pořádku a partner taky . už i z toho důvodu je nám to divné. že tak rychle byla jeho bývalá přítelkyně těhotná.

co máme dělat jak to máme řešit dál

jaja01k
Autor odpověď smazal
Zobraz
lv
13. srp 2023

Ať si podá žádost na soud o určení otcovství. Pokud bude jeho, náklady na soud a testy uhradí. Pokud ne, může se soudit s ex o ty alimenty, co už platil, ale s největší pravděpodobností marně, protože by musel prokázat úmysl, když ex řekne, že ho brala za otce, nedomůže se ničeho.

barulina
13. srp 2023

@katysekocurova to za jak dlouho člověk otěhotní to je individuální. Za další konec září a 10 září mi teda nepřijde nějaký špatný termín. A alimenty jsou nevratné.

veroniqess
13. srp 2023

Já otěhotněla dvakrát napoprvé a oba synové nejsou muži vůbec podobní 😃😃😃 Termín je také ok. Test otcovství je samozřejmě v pořádku, aspoň bude vše jasné.

ivkasolavova
13. srp 2023

Termíny jsou v pohodě ,může se mimčo narodit dřív na tom nic není divného ,i z jednoho styku může být ,nemusí spolu spát denně x měsiců . Jinak alimenty jsou nevratné

katysekocurova
autor
13. srp 2023

no zapoměla jsem dodoat maminka měla někoho náká nevěra tam byla to je taky důvod že mu tvrdí stále že je jeho že nikoho neměla ale neustále přítelovi psal někdo že ho podvádí ...

sinicka
13. srp 2023

Je otec v rodném listu?
A na chlapečka bude kašlat, když teď zakládá po roce novou rodinu, protože ho stojí peníze?
Ja si musím sednout na prsty, abych nepsala dál 🙏🏻🙄

gruyerre
13. srp 2023

@katysekocurova všechno, co jsi napsala jako důvody toho, že by dítě nemělo být jeho, jsou absolutní bláboly. To jste vážně oba tak hloupí, že si myslíte, že dítě musí být otci podobný, že se nemůže narodit o pár týdnů dřív, než je termín, že je divný, aby se jim povedlo hned, když vy jste se museli dlouho snažit...to snad nemyslíš vážně. No tak zkuste ty testy otcovství, ale jestli je to jen nějakej rozmar tvýho přítele, kterej už nemá zájem o své předchozí díte, když má teď nový, tak počítej s tím, že si to celé zaplatí.

klokanka31
13. srp 2023

@katysekocurova Tohle mi přijde jako byste se chtěli jen toho malého zbavit. Já nemohla otěhotnět 12 let a pak během jednoho roku najednou 3x, plus malá je celá moje kopie a manžel taky z toho nevyvozuje že není otec 😄 Ale ať si ten tvůj udělá testy otcovství, kdyžtak to bude on kdo bude za hlupáka...

mimi1004
13. srp 2023

A je fuč, už se výsledek nedovíme 🤦🏻‍♀️😆

klokanka31
13. srp 2023

Že by zas troll?😕

sinicka
13. srp 2023

@klokanka31 doufám.. :( ale ani bych se nedivila, kdyby to byl real. Uplně jsem si podle stylu psaní dokázala vybavit konkrétní vzhled všech zúčastněných 😀

hanaalb
13. srp 2023

@katysekocurova nic, kopni ho do prdele komota.
Prijde dalsi.

irmamala
14. srp 2023

A to ho jako napadlo, že dítě není jeho, až ve chvíli, kdy chce bývala zvýšit alimenty? 😀