icon

Vlastní fotografování dětí, úprava fotek, atd. Rady?

nebe
23. dub 2010

Už mě omrzelo focení dětí obyč digitálem, ale zaujalo mě focení zrcadlovkou. Jen nevím jakou si pořídit. Prosím o radu zkušnějších maminek,které už taky omrzely obyčejně napraskané fotky ale žádná ta nej.....🙂

ferinka
22. čer 2010

@pipiii ono ho škvařilo sluníčko 😅

pipiii
22. čer 2010

@ferinka musis jit vlize k tomu predmetu co fotis a zaostrit na nej a dej si tam treba F5 nebo jak to je 😀

ferinka
22. čer 2010

@pipiii á to zkoušela jakkoliv,ale stejně kulové ☹

soanpe
22. čer 2010

už jsem to posílala pipiii a musím to ukázat i vám 😀
jen tu s malou jsem přeflashovala.zapomněla jsem otočit blesk od zdi 😅

kdybch tu nereagovala na všecky fotky, tak to není nezájmem,ale jen nestíhám 😉

wwercaa
22. čer 2010

@ferinka tak snad to je ono, kontrast u mých fotek hrá velkou roli, líbí se mi ty barvičky 😉

pipiii
22. čer 2010

veru upravuji to uplne stejne , ty fotky mi ezou stejne jak tobe a pribarvuju

blanka.k
22. čer 2010

@ferinka já bych to "vytunila kldině ještě víc 😀
jinak objednáno, vychází mi ta sleva z 1181 na 945 (za těch 11ks celkem), to je slušný ne? Jen doufáím, že ji dá 😉

ferinka
22. čer 2010

@wwercaa to je dobrý rozdíl,no nic,budu muset vlítnout i na zbytek fotek 😀

wwercaa
22. čer 2010

@soanpe jéé, to je cool 😵 🙂 ty už fotíš externím, že jo??

ferinka
22. čer 2010

@blanka.k mě už to připadá až moc tmavé 😅 ale ty se vyznáš,tak je to asi ok 😀 😀 😀

soanpe
22. čer 2010

@ferinka takže kouni na čas, kolik ti to přiřadí. musíš dát nízkou clonu.já udržím v ruce ještě tak 1/10 sekundy ale to se musím soustředit 😀 takže pokud to máš pohybově rozmazaný, tak si zvyš citlivost,aby se ti zkrátil čas

blanka.k
22. čer 2010

jéé,, holky, to jsem ráda, že to i z těch vašich Canonů leze takový ne úplně barevný, já taky vše ještě dolaďuju v PC 😀

wwercaa
22. čer 2010

holky, tak ted se připravte!!!, aby jste viděli maniaka do kontrastu jo 😀

pipiii
22. čer 2010

@blanka.k to teda, me to leze ,,vyblity,, 😀😀😀

soanpe
22. čer 2010

holky, ty úpravy jsou fakt nutný. to byste museli fotit vše na manual a s expozimetrem atd. na tom školení mi říkali, že snad není foták,terý by dělal fotky, co nepotřebujou úpravy.dokonce ty profi dělaj ještě horší fotky,aby tam byla co největší možnost úprav a zásahů 🙂

@blanka.k jupíííí 😵

ferinka
22. čer 2010

No já jsem kravička 😅 tu zkouším ladit na foťáku a pořád mi tam něco bliká,skáčou čísla na černé ploše,tak měním funkce a pořád to samé,tak mě chytá panika a jak ho otočím k sobě,tak se dívám,že nemám sundaný kryt 😔 😅 😝 😀 😀 😀 No je čas jít asi spát 😀 😀 😀

wwercaa
22. čer 2010

tady to je, tak se mi to líbilo, tak to vyšlo 😀 🙂

ferinka
22. čer 2010

@soanpe Tak to jsem si měla nechat tu mini věc za 1500,- z Makra co jsem měla na focení do teď ne??? 😀 😀 😀

ferinka
22. čer 2010

@wwercaa to je jak ten muj hlemejžď a to se mi zdál tak nádherný 😀 😀 😀

soanpe
22. čer 2010

@ferinka 😀 😀 😀

pipiii
22. čer 2010

muj hlemyzd

wwercaa
22. čer 2010

@pipiii ten má ale bonus - pavouka 😀

pipiii
22. čer 2010

@wwercaa jo, jsme se ho silene bala!! 😀😀😀

jaa
22. čer 2010

@soanpe Ty fotky malé,jak je úplně z blízka a naštvaná...jedny z posledních přidaných,tak ty jsem vůbec neupravovala... 😉

wwercaa
22. čer 2010

@pipiii já mám z těch vícenohých normálně nejakou fobii, nemůžu je vidět a když je na mě tak spustím křik a je mi jedno že jsem na ulici 😀 a to jsi neumim předsavit, že brzy budu fotit čočkou, to bude pohled, že uvidím i jejich zuby 😀 😀 😀 blééé

jaa
22. čer 2010

A něco málo z dneška...Naše druhá cácora ostříhala malé vlasy..tak mě málem kleplo..takové se jí dělaly krásné krucánky a má po nich...jsem myslela,že ji zabiju..husu jednu... 😠

pipiii
22. čer 2010

@jaa pekny 🙂 ty fotis kompaktem, ze?

pipiii
22. čer 2010

@jaa tyy jo za to ostrihani bych ji urazila ruce 😀😀😀 jsme kadernice 😀

wwercaa
22. čer 2010

@pipiii ty brdo, to já už mam svoje háro tak pěkne dlouho po starym, už me to nudí, příjdu se k tobě ostřihat 😀 😉

pipiii
22. čer 2010

@wwercaa a odkud jsi? klidne te ostriham 🙂

Strana