icon

Chodíte pravidelně každý den ven? Diskutujte o překážkách!

denca92
16. srp 2022

Zdravím, chci se zeptat, chodíte všichni pravidelně každý den ven.My Teda ano, ale občas nám to nevyjde, nebo se zadrbeme doma,a pak už je pozdě. A nebo je horko, jako třeba dnes. Dekuji

martinka_33
16. srp 2022

Se staršími se doma žít nedá, takže žijeme venku 😀 S nejmladší ale občas zůstanu doma, třeba i kvůli horku

chris_n
16. srp 2022

Snažím se už kvůli sobě, protože přes den sedím na zadku při práci. Ale občas se stane, že nejdu. Každopádně škola a školka nás většinou donutí.

Jo a nejlepší donucovací prostředek pro mě jsou hodinky s krokoměrem

maxulekapcule
16. srp 2022

U prvního jsem chodila poctivě každej den. Teďka jsem nějaká shnilá a nechodím skoro vůbec :/

krisstina93
16. srp 2022

Ano, aspoň chvíli, jen když je fakt nějaký extrémní počasí (velký mráz, silný déšť, super tropy), tak nejdeme nikam daleko, případně v horku jdeme brzo ráno nebo později k večeru. Každopádně minimálně během školního roku musíme absolvovat aspoň cestu do školy 2x za den a odpoledne většinou ještě odvádíme syna na tréninky, takže co je škola tak většinou v každém počasí to dohromady dá aspoň 2 hodinky denně :D

tasimia
16. srp 2022

@denca92 chodíme každý den, podle počasí. Když prší a nebo je opravdu dusno, nejdeme. A taky se sem,tam stane, ze mam lenivý den ;).

jaja01k
16. srp 2022

@denca92 Když jsem byla na mateřské, tak ano, chodila jsem s dětmi ven každý den bez ohledu na počasí. Jak nastoupily děti do školky a já do práce, začala jsem to trochu flákat, děti byly vyvenčené ze školky a mně už se po práci kolikrát nikam nechtělo.

elesse
16. srp 2022

Když jsem se synem celý den doma, tak chodíme, den je pak hrozně dlouhý. Ale v zimě se mi moc nechtělo, to bylo jiné. Teď je pro mě sice náročnější na hřiště dojít (36tt), ale tam si trochu odpočinu🙂

emillyhk
16. srp 2022

Snažím se každý den, ale ne vždycky to vyjde. V těchhle vedrech chodíme spíš ráno. Pokud se v podvečer aspoň trochu ochladí, tak jdeme ještě ven. Ale tady široko daleko není skoro žádný stín, takže při teplotách kolem třicítky se držím spíš doma. Pokud leje jako z konve nebo hodně fouká tak, jsme taky doma. Jeden, dva dny neřeším, ale když jsme byli kvůli nemoci zavření doma skoro tři týdny, tak už jsem z toho byla na budku 🙈

konidana
16. srp 2022

S miminama a batolatama denne 2x. Starsi mi spala jen v kocaru, tak jsem se aspon prosla a vycistila hlavu v lese. S vetsima chodicima detma se zas doma nedalo vydrzet, takze take vetsinou ven 2x denne. Se skolkovejma uz jen cesta do skolky a domu...ta ovsem nekdy byla i na 2h🤣

jjasmina
16. srp 2022

@denca92 v urputnem vedru nechodíme, bavíme doma bazenek, cvicime oblikani, kreslíme apod. Já venku se nemůžu pořádně teď ani nadechnout a malá chce jít většinou stejně hned dom a do sprchy

jako_mala_holka
16. srp 2022

Ne, chodíme jak se nám chce a taky podle počasí... Někdy se jde i dvakrát za den, někdy třeba jeden dva dny nic

marimanta
16. srp 2022

Ne, možná kdysi s první. Teď mám dětí pět a pravidelně nezvládám chodit ani na záchod 🤣. Ale děti jsou venku téměř stále, minimálně na dvoře, na zahradě.

kamino
16. srp 2022

Nechodila jsem - když se mi chtělo, šlo se, když ne, tak je - nemám ráda vedro, tak max k večeru na zahradu.. je pravdou, že zas bylo při výletech méně bordelu doma, ale to byl asi jediný důvod k tomu chodit ven.

cilkat
16. srp 2022

Ne. Jedinou výjimkou byla doba, kdy mi prvorozeny usínám jedine v šátku při rychlé chůzi - to bylo opravdu snazší skoro za jakéhokoliv počasí "obehnou blok " než razovat na 25 m čtverečních do kolečka...
Ale jinak jsme některé dny venku komplet, jiné celé doma, jak se nám chce a jak to vyjde.

jirovapa
16. srp 2022

@denca92 chodíme každý den ven, i když prší nebo není nejlepší počasí. Doma jsme jen tehdy pokud jsou děti nemocné. Chodíme každý den se psem a plus třeba na hřiště, na piknik apod. 🙂

klokanka31
16. srp 2022

@denca92 My chodíme, i kdyby jen na chvilku...

gracinka7
16. srp 2022

@denca92 v podstatě chodíme domu jen spát 😀

te_reza
16. srp 2022

Za každého počasí aspoň na chvíli. Pokud teda fakt nebyl venku konec světa, co se počasí týče.

aarriel
16. srp 2022

@denca92 my chodime kazdy den, aspon na malou prochazku 😉 by me doma jeblo

veroniqess
16. srp 2022

Dvakrát denně. Celej den doma by mi hráblo, odkládat děti k TV odmítám 😃

lentilkah
16. srp 2022

Chodime dopoledne i odpoledne, uplne jinak ten den utece.