Chodíte pravidelně každý den ven? Diskutujte o překážkách!
Zdravím, chci se zeptat, chodíte všichni pravidelně každý den ven.My Teda ano, ale občas nám to nevyjde, nebo se zadrbeme doma,a pak už je pozdě. A nebo je horko, jako třeba dnes. Dekuji
Snažím se už kvůli sobě, protože přes den sedím na zadku při práci. Ale občas se stane, že nejdu. Každopádně škola a školka nás většinou donutí.
Jo a nejlepší donucovací prostředek pro mě jsou hodinky s krokoměrem
U prvního jsem chodila poctivě každej den. Teďka jsem nějaká shnilá a nechodím skoro vůbec :/
Ano, aspoň chvíli, jen když je fakt nějaký extrémní počasí (velký mráz, silný déšť, super tropy), tak nejdeme nikam daleko, případně v horku jdeme brzo ráno nebo později k večeru. Každopádně minimálně během školního roku musíme absolvovat aspoň cestu do školy 2x za den a odpoledne většinou ještě odvádíme syna na tréninky, takže co je škola tak většinou v každém počasí to dohromady dá aspoň 2 hodinky denně :D
Když jsem se synem celý den doma, tak chodíme, den je pak hrozně dlouhý. Ale v zimě se mi moc nechtělo, to bylo jiné. Teď je pro mě sice náročnější na hřiště dojít (36tt), ale tam si trochu odpočinu🙂
Snažím se každý den, ale ne vždycky to vyjde. V těchhle vedrech chodíme spíš ráno. Pokud se v podvečer aspoň trochu ochladí, tak jdeme ještě ven. Ale tady široko daleko není skoro žádný stín, takže při teplotách kolem třicítky se držím spíš doma. Pokud leje jako z konve nebo hodně fouká tak, jsme taky doma. Jeden, dva dny neřeším, ale když jsme byli kvůli nemoci zavření doma skoro tři týdny, tak už jsem z toho byla na budku 🙈
S miminama a batolatama denne 2x. Starsi mi spala jen v kocaru, tak jsem se aspon prosla a vycistila hlavu v lese. S vetsima chodicima detma se zas doma nedalo vydrzet, takze take vetsinou ven 2x denne. Se skolkovejma uz jen cesta do skolky a domu...ta ovsem nekdy byla i na 2h🤣
Ne, chodíme jak se nám chce a taky podle počasí... Někdy se jde i dvakrát za den, někdy třeba jeden dva dny nic
Ne, možná kdysi s první. Teď mám dětí pět a pravidelně nezvládám chodit ani na záchod 🤣. Ale děti jsou venku téměř stále, minimálně na dvoře, na zahradě.
Nechodila jsem - když se mi chtělo, šlo se, když ne, tak je - nemám ráda vedro, tak max k večeru na zahradu.. je pravdou, že zas bylo při výletech méně bordelu doma, ale to byl asi jediný důvod k tomu chodit ven.
Ne. Jedinou výjimkou byla doba, kdy mi prvorozeny usínám jedine v šátku při rychlé chůzi - to bylo opravdu snazší skoro za jakéhokoliv počasí "obehnou blok " než razovat na 25 m čtverečních do kolečka...
Ale jinak jsme některé dny venku komplet, jiné celé doma, jak se nám chce a jak to vyjde.
@denca92 My chodíme, i kdyby jen na chvilku...
Za každého počasí aspoň na chvíli. Pokud teda fakt nebyl venku konec světa, co se počasí týče.
Dvakrát denně. Celej den doma by mi hráblo, odkládat děti k TV odmítám 😃
Chodime dopoledne i odpoledne, uplne jinak ten den utece.

Se staršími se doma žít nedá, takže žijeme venku 😀 S nejmladší ale občas zůstanu doma, třeba i kvůli horku