Mimino kouká do stropu a směje se. Co myslíte, že tam vidělo?

kelerub
29. pro 2020

Dneska při kojení. Naše osmitýdenní. Spokojeně se láduje, najednou se odtrhla, vytřeštila oči někam směrem ke stropu a smála se a natahovala ručky. Tak dobrých 5 minut, než jsem dostala regulerně strach a odnesla ji jinam🤣🤣🤣 Co myslíte, že tam viděla? Já jsem stará poseroutka 😱😀

zuzkasim
29. pro 2020

Co tam viděla nevím, toto běžně děti dělají a pokud se smála, tak ji nejspíš nic nepolekalo a tudíž se nemusíš bát ani ty, ne? 🙂

20190418
29. pro 2020

Jj, syn to taky dělal. Nebo se i najednou při pohledu stranou rozplakal. No, možná na tom něco bude, ze jsou ještě spojení s jiným světem. Mj. i proto bylo pro mě důležité, že je pořád u mě a mohu mu dát maximální pocit bezpečí. A mj. i proto bych nikdy nenechala syna z nějakých "výchovných" duvodu plakat o samotě.

neomenia
29. pro 2020

Mohla vidět ducha, dělá to i náš kocour. Čumí do kouta a mnouka😳

barmil
29. pro 2020

Říká se, že děti jsou přes otevřenou fontanelu spojeny s vesmírem a svým úplným vědomím, protože vnímají to, co ví všichni a přichází vlastně vedoucí. Po uzavření fontanely o ty schopnosti přijdou. Když takhle koukají a broukají, nebo se smějí, pláčou, komunikují s těmi, které vidí a vnímají, ale my už o ty schopnosti vnímání přišli.
Vím, že to zní šíleně, ale zažívám to s dětmi i zvířaty.

levandule_k
29. pro 2020

Mohla vidět nějakého zesnulého příbuzného, někoho, kdo se těšil na tvoje dítě a třeba se o nedožil.
Celkem nedávno tady byla zajímavá diskuze o duchařských zážitcích.

sahrazad1
29. pro 2020

@kelerub o tom pise Lorna Byrne ve svych knihach. Tvoje dite vidi andely, kteri si s ni hraji.

elencze
29. pro 2020

Malý to taky dělal, netuším co tam viděl, ale nebál se, to pro mě bylo hlavní. Víc psycho to měla známá, té malá (necelé 2 roky) asi ve dvě ráno udělala do prázdného rohu pokoje papa paní, no nespala už celý zbytek noci.

viki999
29. pro 2020

@elencze jen zbytek noci? Tam bych nespala už nikdy 🤦🏻‍♀️😱

verulevrtule
29. pro 2020

To je mazec, ale věřím tomu, že nadpřirozeno je. A děti jsou na to citlivé. Když mě bylo 9, zemřela prababicka, a všem se nám zjevila tu noc, co zemřela. A tenkrát jsem se nebála, pak zemřel nevlastní děda, kde vztahy byly špatne, už mě bylo 28 a celou noc stekal pes, neodvážila jsem se otevřít oči, jak jsem se bála. Teď před vánoci umřel vlastní děda, a toho jsem už neviděla, ač jsem na něj čekala a nebála se
A děda mého chlapa, co zemřel nečekaně v červnu ještě běžně chodí domu za babičkou, a vidívaji ho i vnuci

lennus
29. pro 2020

Syn se taky díval do kouta a usmíval jako miminko a napadlo mě, že tam mohl být duch

crejzy
29. pro 2020

Syn mi to udělal jen jednou, bylo mu asi 8mesíců. Koukal nad schody, smál se a ukazoval. Vůbec nic tam nebylo, taky jsem měla nahnáno.

cilkat
29. pro 2020

Holky, pokud věříte, že dítě dokáže vidět bytost, kterou dospělí nevidí, věřte jim i to, že naprosto spolehlivě poznají, jestli je to "kamarád", nebo není. Dítě je od malička závislé na tom, aby dokonale rozlišovalo "tenhle mi jde pomoct" a "tenhle mi jde ublížit, musím volat o pomoc". Protože musí volat včas. Takže jim věřte: pokud se smějí, není důvod se bát 😉 .

alilali
29. pro 2020

To malý dělá do teď (8m), nevím jestli tam něco vidí, ale je to roztomilý 😃

sajul
29. pro 2020

Mě syn, když mu bylo lehce přes tři roky tvrdil, že u nás ve sklepě bydlí děda. Že ho viděl oknem. Tak jsem samozřejmě vyzvídala jakej děda. Odpověď byla : No děda, děda Mirek, ten co umřel. V tu dobu už byl děda půl roku po smrti, a doma jsme o něm od pohřbu nemluvili.

95newmommy2020
31. pro 2020

Astrální bytosti. Nejčastěji mezi půl noci a 3 ráno je jejich největší aktivita. Já do dvou let viděla taky divny věci. Něco si ještě dokážu vybavit něco ne. Pozor hlavně na zrcadla.

mimi1004
31. pro 2020

@95newmommy2020 Proč zrcadla?

95newmommy2020
31. pro 2020

@mimi1004 nevím úplně jak to vysvětlit, proto pošlu odkaz kde to celkem popsané je. Každopádně zrcadlo odrazuje to co se děje. Zrcadlo je plocha něco jako průchozí okno. Se zrcadlem by se nemělo spát, protože ve spanku jsme nejzeanitelnejsi. Do zrcadla bychom se nikdy neměli koukat nemocni, smutný, nebo když se špatně zhodnotime. Do zrcadla bychom se měli koukat šťastný a vysílat pozitivní vibrace. Jo a taky bychom nikdy neměli používat zrcadlo, které před námi používal někdo jiný. Protože nevíme co do něho vyslal. Nejhorší zrcadla jsou ty starožitnostná. http://blog.angelumlucis.cz/jak-je-to-se-zrcadly/

benjik
1. led 2021

U nás to dělala všechna děcka. Teď u nejmenšího si myslím, že za ním chodí prababička. Jako jediného se ho z mých dětí nedočkala.Když se dítě směje,je to v pořádku a nemám strach.
Starší syn míval však asi v 5.letech šílené záchvaty hysterického pláče a křiku,kdy s železnou pravidelností na minutu se vzbudil a díval se stejným směrem. To se klepal i můj muž, který na toto nevěří. Vysypala jsem rohy místnosti solí a byl klid.

colik
1. led 2021

Jo,zrcadla.Počula jsem i příbehy,že se doň človek v noci podíval a jeho odraz v zrcadle udelal neco co ten člověk neudelal.zamračil se,pohnul....Keď idem v noci z izby na záchod,musím prejsť popri velikému zrcadlu.Snažím se doň nedívať,bojím se .

marky027
1. led 2021

Myslím,že nejlepší vysvětlení nadprirozena je v knížce Chraň nás od zlého od Ralpha Sarchie a dává mi to podle ní vše smysl

kamino
1. led 2021

Toto dělal cca 6 měsíců syn, když byl malinký - cca od 3 měsíců... také jsem z toho měla husí kůži, dělal to pouze na jednom místě v bytě - navíc máme dům na místě Bitvy u Štěrbohol, kde zemřelo mnoho vojáků, nejsem moc duchovně založený člověk, spíš pragmatik, ale toto mě celkem vyděsilo.. kolem roku to najednou skončilo.

miroslavajanova
2. led 2021

@neomenia tak když vam to dela kocour určite tam ducha vy mate na 100pro.

miroslavajanova
2. led 2021

@kelerub to jsou andilci chráni ji.kdyz se smeje jsou andilci. Mne to rikala maminka 🙂

kelerub
autor
2. led 2021

Děkuji všem. Ty zrcadla mě vyděsily 😱 Vypozorovala jsem, že když kojím v ložnici, do strpu se směje. Když ale přijdem do obýváku, zadívá se do stropu a začne ječet. Je možné, že v každé místnosti to může být jinak?

levandule_k
2. led 2021

Bydlíte v nějakém starším domě respektive znáš historii toho místa?