icon

Nikdo mi s ničím nepomůže. Co si o tom myslíte?

4. říj 2020

Ahoj, ráda bych na tohle šlyšela vaše názor. Je toho na mě moc. Syn 12 měsíců je velmi náročný. Ja stihnu jen uvařit a něco málo poklidit. Moc bych ocenila, kdyby mi manžel doma s něčím pomohl. On si jen třeba vezme syna. Ale jinak mi s uklízením, nebo s domácími práci nepomůže. Moje matka je úplně hrozná, když jí volám aby mi přišla pomoct tak nemá čas. Kamarádky mi taky s ničím nepomůžou. Jsem na všechny naštvaná. Asi vám možná teď přijdu rozmazlena, ale myslím si že občas mi mohli všichni pomoct.

Strana
z4
autor
4. říj 2020

Už jsem si řekla že tady psát nebudu. Ale fakt nechci, aby tady sto ženskéch napsalo to samý. Pokud si vy samí staráte o děti a domácnost. A nikdo vám nepomůže. Tak v pohodě vaše věc. Ale já takhle fakt fungovat nechci a nebudu.

xxx3d
4. říj 2020

Hele, já tě chápu, si unavená. Pochopitelný, jasný jako facka. Napsala jsem ti mikrojesle, protože jak chceš donutit kámošky, nebo matku, aby ti pomohly, když nechtějí? Jako jak? Sama za sebe si myslím, že by ti tvoje máti pomoct mohla, ale je to tvoje matka a to, že já si něco myslím je úplně mimo její reál.

klokanka31
4. říj 2020

@barulina a kdo ti pohlídá mimčo když píšeš že si ho nikdo nevezme?

tulikiss
4. říj 2020

tak frkni decko do babyboxu, jako ja nevim co cekas ze ti tady nekdo poradi... ono je totiz nejak normalni ,ze kdyz mas dite, tak se o nej staras a kdyz mas svou domacnost, tak se o ni taky staras... vis to je tak nejak u nas dospelych normalni.

klokanka31
4. říj 2020

Jsi přetažená, a chápu to, ale tak si řekni že lepší teda jeden den neuklidit, než aby ses zhroutila...

autor
4. říj 2020

@xxx3d na ti mikrojesle se podívám, díky. Já ani nechci aby se mi někdo starál o domácnost nonstop. Ale občas za čas bych to moc ocenila. Chování matky mě hodně zklamalo. Kamarádky vem čert. Ale máma by tu pro mě měla být.

autor
4. říj 2020

@tulikiss normální je že ti rodina a přátelé pomůžou. Hodně jsem se v nich zklamala. I kdyby byli ve velkých srač.. tak já už pro ně ani nechnu prstem.

barulina
4. říj 2020

@klokanka31 jesle

barulina
4. říj 2020

Tak dej dite pryc

klokanka31
4. říj 2020

Spoléhat se na rodinu je blbost... Já potřebovala v 9.měsíci akutní pomoc, no musela jsem si pomoct sama, i když to bylo náročný.

autor
4. říj 2020

@barulina dítě ne. S manželem to budu řešit. Když se nezmění tak je konec. S matkou si promluvim, když se nezmění konec. Nepotřebuju mít ve svém životě falešné a sobecké lidé.

barulina
4. říj 2020

Pratele pomojou, ale uklid, postarani se o dite? Trosku prestrel ne

loylii
4. říj 2020

Už si to rok vydržela. Tak vydrz ještě rok a můžeš dat prcka do školky aspoň 8-12h. U nás berou deti do státní už od 2 let.

barulina
4. říj 2020

Ty jsi hloupa. Alendelej jak myslis. Kdyz je oodel tebe falesny manzel ktery sinditko bere, chodi do prace... Kdyz chces ukoncit vztah s matkou, ktera neni povinna a ma sve odchovane. Aby ses nedivila

autor
4. říj 2020

@barulina u falešných přáteléch asi jo. U pravých ne. Hold si začnu hledat nové. Ale bude to jako hledat nitku v křoví. V dnešní době je každý druhý člověk satan.

crejzy
4. říj 2020

Taky jsem měla náročný mimino, doma jsem nic nestíhala, byla jsem unavená, frustrovaná, hlídání 0.. to všechno je myslim normální, ale naštvat se za to na kamarádky a matku tak úplně normální není. Zkus se smířit s tím, že bude doma nepořádek ještě tak cca 2roky a pokud tě něco jooo štve tak zapoj manžela. A teď se klidně naštvi, ale člověk který si mysli, že by mu mama měla být v dospělosti k ruce je rozmazlený a mentálně nedospělý.

barulina
4. říj 2020

Boze muj. Tebe bych v blizkosti mit nechtela. Zla a vysavas energii na dalku

loylii
4. říj 2020

Pravý pratele se hledají tezko, ty jaksi musí vyplynout, zůstat. A asi bych je nezatezovala s tím, ze chci pomáhat.... musíš taky něco dávat, nabízet😇

jjasmina
4. říj 2020

Chceš srovnávat velky srač.. s tím, že ti nechcou pomoct s dítětem? Vy ste se rozhodli založit rodinu a nikdo není povinen vám pomáhat. Hlavně by ti měl tedy pomoct chlap, nikdo jiný.Já bych o pomoc ani nikoho nezadala, i kdyz kolikrát nespim celé noci a když mi malá usne jdu taky, všechno ostatní počká.

autor
4. říj 2020

@barulina místo blbých rád co tady píšeš. Se vrat do školy a nauč se psát. Kam ten svět spěje, když tady policajt neumí ani pořádně psát. To se pak nedivím, že je tady taková kriminalita.

jjasmina
4. říj 2020

@crejzy přesně tak, já bych ani svou mámu nezatezovala povinnostmi a starostmi o malou, má už věk.Jen ať se dojede pomazlit.

miba10
4. říj 2020

No ty kráso tak teď jsem se pobavila. Říct mamce aby přijela mi pomoct uklidit,tak mě pošle akorát tak do prdele 😂😂😂😂 a ani bych si to nedovolila. Mám 200m2 barák k tomu 2deti a 2 psy. Chlap dělá na 3 směny. Doma něco pomůže,ale jsem radši když si vede děti a můžu si vše udělat podle svého.
Tebe bych fakt chtěla za kamarádku. Ono přinést jídlo,vynést koš nebo pohlídat není to samé jako pomoct uklidit. Navíc pochybuji,že ty si pro někoho něco takového udělala,když sama svou práci doma nezvladas

lv
4. říj 2020

Máš nějaké vážné zdravotní problémy? Jsi bezmocná? To bych byla vděčná za pomoc, at rodidy, nebo blizkych přátel.. Pokud jsi ok, tak je na miste se zamyslet, vzit si malicko i z toho, co tu piseme..

moominkaa
4. říj 2020

Ty jsi totálně zapskla a negativní... Jako taky umím bejt protivná jak 🍑, obzvlášť když jsem unavená, ale tohle mi přijde dost přehnaný. Nauč se fungovat sama, zorganizuj si lépe úklid, procházky, když manžel hlídá tak si sedni taky, užij si co máš a budeš spokojenější...

A takový moudro, kterým se řídím a vlastně mi přijde jako vyjádření totální svobody "pomož si sám, stejně ti nikdo jiný nepomůže"

barulina
4. říj 2020

😆 Na tebe nehodlam plytvat jakoukoliv opravou. Misto blbychnkecu tady bez uklizet.

moominkaa
4. říj 2020

Btw kdybych se takhle zapskle chovala když přijde chlap z práce tak ho to otravi a vykasle se na jakoukoliv pomoc a jde radši z cesty 😂

orisek56
4. říj 2020

Buď jsi troll a nebo se tu chceš všechny nas*at. Protože sorry, ale chtěla bych tě vidět na mém místě s dvěma malými detmi, kde já to mám ještě trochu specifictejsi než běžné mámy a řeším i složitější veci. Mimochodem krásné si protiřečí s. Když si tvůj muž make vezme na chvíli k sobě, tak tu chvíli můžeš využít k odpočinku...

hani1234
4. říj 2020

A proč se kamarádek rovnou nezeptáš, jestli Ti nepomůžou?

michaela666
4. říj 2020

Nas*at a vykašlat se na přátele, protože ti nechtějí pomáhat uklízet vaše bydlení? Pomáhat s dítětem? 👏👏 Mít takovou kamarádku, tak jsem teda ráda že se na mě kvůli takové kravině vyprdla, než do ní investovat svůj čas a přátelství... Ono to bude asi tím, že mají svoje rodiny a dost práce a času jim zabere jejich vlastní domácnost. Takže si rády odpočinou a věnují se sobě, než lítat šůrovat k tobě. Každá schopná ženská si za ten rok doma s dítětem čas zvládne nějak zorganizovat, aby stihla co potřebuje.

miba10
4. říj 2020

@tulikiss jsem na tom stejně. Malá taky zítra jde po týdnu a půl 😁

Strana
z4