Spící dítě. Je to normální? Nebolí ho třeba něco?
Ahojky holky
Moc prosím o radu muj 10 měsíční kluk spí takhle.
Viz foto
Je to normální? Nebolí ho třeba něco?
Jak spali vaše děti v 10 měsících?
Děkuji za rady.

@kamoulinek Jo moje občas taky takhle spí 🤗
@kamoulinek brácha tak spí doteď 🤦🙂
Jé to je naší malý poloha 😅 taky prdku nahoře a ruce má ještě pod sebou 😂
Takhle mi dcera (11m)spí taky a starší kolikrát vidím že taky tak spí.. Neřeším to, když se jim tak chce spát tak ať si tak speji 😀
Spánek v kleče je úplně normální. Dokonce si intenzivně vzpomínám, že jsem tak spala taky. Buď v klidu a užívej si to, ty vystrčené prdelky jsi tak sladké!
@kamoulinek Můj drobek takto spal už v inkubátoru a od té doby skoro pořád.
Zrovna pred chvili jsem prisla do loznice a na tuty stejne spala moje skoro 3leta dcerka. Myslim ze ty spaci polohy jsou vselijaky jeste pomalu v puberte. Ja spala prej originalne jeste nekde v 13cti. 🤣
Nasi holcicce jsou skoro 2 roky a spi tak porad. Je to roztomile 😍
Myslím, že dcera tak spala snad do 4let. Je to normální, je to roztomile🙂
Fotku už asi nedohledám, ale sn spávál na zádech, ruce pod hlavou a nohy na žbrdlení od postýlky, takže nohy hore =D ale takto taky občas spával, pak ještě cestoval takže večer uložíš do postýlky a on během noci změnil všechny polohy ;)
Takhle spí i můj skoro sedmiletej. Ne nadarmo se podobné poloze v józe říká poloha dítěte 🙂. Často usíná třeba na zádech s nožkama do tureckého sedu, pak si sedne, chvilku se tak klátí ale stále spí a pak přepadne hlavou dopředu s rukama pod sebou a spí dál.
Děkuji za odpovědi. Jsem ráda že je to normální
Ano, naše malá tak nekdy spava (10m)

Jó, to byly kolikrát polohy, zadek nahoře celkem běžně. Ne, že by tak občas nespaly ve skoro 6 a 9 letech ještě teď. Neboj, kdyby ho něco bolelo, tak polohu změní.