Dvouměsíční miminko odmítá jíst

evorka
4. led 2019

Ahoj holky,
Jaké máte zkušenosti s bojkotem krmení u kojence? Mám doma dvouměsíční dceru, kombinuji kojení s příkrmem HIPP Combiotik PRE, no je to děs a hrůza. Kojení byl boj od začátku, dokrmuju už od porodnice. Rodila jsem v Německuu, v mé porodnici byl příkrm standard. Pak jsem se rozkojila a tak týden dva to šlo, už jsem se radovala, že dcera bude plně kojená. Náš nejlepší výkon byl příkrm jen večer jednou 90 ml, jinak kojení nebo odstrikané mlíko. Teď před týdnem nastal boj. Malá odmítá každé kojení se strašným řevem, jak vidí prsa, vřeští jak tygr úplně do modra. Chvíli jsem bojovala, že se prostě hladem vzdá, ale houby, přestala víceméně čůrat... Takže flaška s odstříkaným mlíkem... Znovu řev. Vypije 30 ml a hotovo, usne. Má 9 týdnů, skoro 5 kg, těžko jí bude stačit 200 ml denně dlouhodobě.
Měla jsem doma i laktační poradkyni, ta tenkrát pomohla jen tím, že každé mimino je jiné, což vím taky.
Nehledám cestu k plnému kojení, klidně přejdu na umělé, tohle nijak neřeším. Řeším, kde může být problém, že dítě odmítá jak prsa, tak láhev.
Nemá moučnivku, ani prdíky, ani rýmu. Pěkně spí, má dobrou náladu a dokud nevidí prsa, směje se.
Je to fakt frustrující, každé krmení strašný řev.
Měl by někdo radu nebo zkušenosti??

miba10
4. led 2019

@evorka mě se rozkojit nepodařilo, ale měla jsem u malé problem s mlickem. Hipp Prostě nechtěla. Jak viděla láhev tak řev a nedostala jsem to do ní. Zkus jinou značku. Držím palce

kackakastanka
4. led 2019

Nepoužívas nějaký nový parfém, není to normální, něco ji vadí asi na tobě, co když ji dá tu flašku někdo jinéj

18moniik
17. únor 2019

@evorka ahoj, my máme s jídlem obrovský problém. Malé je 6 týdnu a prakticky od začátku nechce vůbec jist. Jsem z toho nešťastná a zoufalá. O mléko jsem bohužel přišla už v nemocnici, takže ji krmime UM. Jakmile ji sám flašku, začne se kroutit, řvát a plivat mléko. 😔
Je to obrovský boj....
Vyzkoušeli jsme i jiná mléka (Nutrilon, Beba, Hipp) a vše stejné, takže mlékem to asi nebude. Dokonce jsem ji udělala větší dírku do savicky, aby ji to líp teklo. Vyplive co může. Nevím, jak to mám do ní dostat bez mučení. Je to trápení pro nás obě.