Zahušťujete UM?

dendamom
3. čer 2022

Ahoj holky,
menili jsme mleko z Beba Sensitive na Kendamil, protoze po Bebe ridka zelena stolice, bolesti briska, atd..
Beba byla dost husta, ale ten Kendamil je ridky jako voda, kakani se zlepsilo, coz je super, ale maly toho ani tolik nevypije jako te Beby, a tak si rikam, jestli ho to dost zasyti? Mozna je to blbost, jen me napadlo zahustit a zkusit, tak se ptam, jestli s tim mate nekdo zkusenost a popripade cim zahustit? V noci treba prospi celou noc, tak hladny asi nebude, to spis ja srovnavam kolik snedl te Beby, a ze byla husta a kolik Kendamilu, ktery neni husty..
Nebo jak pripada Kendamil vam?
Dekuji za odpovedi 🍀

lv
3. čer 2022

Nehustit, je to nastaveno tak, jak má.

l01991
3. čer 2022

Ne,je v tom vše co je třeba

leniczka23
3. čer 2022

Rozhodně nehustit.

fouskovi
3. čer 2022

Rozhodně nezahustovat je tam vše jak má být

juliemichal
3. čer 2022

zahušťovala bych jedině,kdyby maličký blinkal.
taky zahušťuji Anetce,ale kvůli toho,že mi hodně blinkala skoro ze všech sunarů.takže po domluvě s doktorkou jsme začali zahušťovat a zahušťujeme už 3 měsíce.

n_ikola
6. čer 2022

My máme Kendamil kozi. Předtim kravsky a struktura skvělá a chuť také. To mliko je tak kvalitní, ze bych ho ničím neničila určitě. Hlavně ne vyvar z vloček, to mi přijde prasárna 😀

jako_mala_holka
6. čer 2022

Měli jsme kendamil a žádný problém, určitě bych nijak neupravovala žádné UM, pokud to není nezbytné nutné a domluvené s dr (dá se pak koupit Nutriton)

eliskaeliska77
12. čer 2022

@dendamom UM už se daji koupit i zahuštěná. Jak od Sunaru tak Nutrilonu hledejte označení AR a uvidíte, že budete spokojená jak Vy tak i dítko 🙂