Adriana, Veronika nebo Aneta?
Ahoj holky,
jaké by jste daly jméno holčičce?
Pokud máte doma, jak ji říkáte?
Vyhrává u nás Adrianka...
Děkuji za názor
Já jsem mela jako jednu z variant Veroniku. Takže za mě taky Verunka 👧
Děkuji za názory, přítelovi se ještě moc líbí Andrea ale to mne ne 🙂
Za mě Aneta🙂Doma mám ale holčičku Agátku,neboť já jsem Aneta🙂
Mě se líbí Veronika, přijde mi to i hodne tvárné jméno a to je podle me fajn. Ale ono záleží na tom, či chcete české nebo spíše cizí. Ted ty cizí dost frčej, Adrianky znám dvě , nejčastěji jim říkají Áďo. Já mám ale radši ta česká a malou Verunku ve svém okolí žádnou neznam. Anetka je taky ale pěkný, to má moje dobrá kamarádka
Aneta, Adriana
Já jsem Aneta a svoje jméno nenávidím :oD Za mně okoliv, jen je Anetu :oD
@anetka1701 proc?..krasny jmeno to je
@anniesfibis od malička prostě neeee... nelíbí se mi 🙂
Já hlasuju pro Verunku 🙂
Doma mám Jolanku a z uvedených tří bych vybrala Adrianku 😉
Mám doma Anetku a neměnila bych ve školce je sama,říkáme Aný a když zlobí Áňo,nejčastěji Anetko☺Verunka se mi taky líbí ,ale to jsem já
My máme od srpna Verunku 🙂 takže za mě asi tak. Jinak záleží taky na příjmení,aby se k němu jméno hodilo. Jak tady někdo psal je to jméno hodně tvárné zavoláte Verčo,Veru,Verunko,Věří,klidně krátce Niko. Další dvě jména se mi taky líbí,ale Anetce řeknete jen Anet nebo Áňo Adriance jen Adri nic jiného mě nenapadá. Ať se rozhodnete jakkoliv vždycky to bude Vaše rozhodnutí🙂 docela by mě zajímalo jak se nakonec rozhodnete. Dejte sem potom vědět 🙂
Mne se libi Veronika a Aneta 🙂
Jsem Adriena, francouzská varianta Adriany. Říkají mi Adi, Adinko, Aďo/Áďo, Adri, Aninko, Adrienko, Aduško. Mám svoje jméno moc ráda, i když musím dovysvětlovávat leckdy to E uprostřed. ;)
Adriana
Veronika. Krásné a tvárné jméno
Máme Adrianu a taky jsem přemýšlela nad variantami oslovení. 😉 Tady mix, co kdo v rodině vymyslel : klasika Adrianka, Adri, dále Adi, Aděnka, Aďounek, Aďoun 😀 , Adulka, Aduli....nesnáším Ada a Áďa..... 😠 .
doma mám Petru, kamarádka má Adrianu a říká jí Adi, což se mi moc nelíbí, ale jako dospělec je to pěkné jméno, Anet a Veronik mám kolem sebe hodně a vůbec mě nenapadlo něco z těchto vybírat, sestra má Adélu, to tak jde 😉 a jiná kamarádka Dianu, si vyber 😀
@kamino
Tak zní líp Adriano vytřela jsi tu chodbu pořádně.... 😀
Než PETRO vytřela jsi tu chodbu pořádně..... Já jsem Petra a jenom se oklepu, když to vidím jen napsané. Petro jak na psa - brrr, tvrdé, hnusné, obyčejné.
Adriana je prostě kus jméno. 😀 I když také uznávám, že zní tvrději.
Ale taky jsem koukala, že je v poslední době "moderní". My ho už měli vybrané téměř 4 roky, jen princezna na sebe nechala tak dlouho čekat. 😀
Adriana
No... mě se nelíbí jména s písmenem R, zdají se mi tvrdé. Takže Adrianu bych určitě nedala, jednu znám a říkají jí Adri. Za mě teda Anetku, je to něžné.
Adriana.... Aneta a Veronika je dost časté, znám jich plno. Já bych si vybrala Adrianku...

@jx Holčičku nemám, ale z těch tří jmen se mě nejvíc líbí Veronika. 🙂