icon

Adriana, Veronika nebo Aneta?

jx
31. říj 2016

Ahoj holky,
jaké by jste daly jméno holčičce?
Pokud máte doma, jak ji říkáte?
Vyhrává u nás Adrianka...
Děkuji za názor

Strana
z2
brnohrot
31. říj 2016

@jx Holčičku nemám, ale z těch tří jmen se mě nejvíc líbí Veronika. 🙂

handous
31. říj 2016

Já jsem mela jako jednu z variant Veroniku. Takže za mě taky Verunka 👧

shine2015
31. říj 2016

@jx za me adriana. 🙂) kdyz bude dospivat a pakni dospela,moc hezky to zni..pokud se netluce s prijmenim....Dobry den Adriano.... 😉 Adriana,tesi me 😉 Adriano,pojdte dal...

jx
autor
31. říj 2016

Děkuji za názory, přítelovi se ještě moc líbí Andrea ale to mne ne 🙂

ramounka
31. říj 2016

Za mě Aneta🙂Doma mám ale holčičku Agátku,neboť já jsem Aneta🙂

cizinkaa
31. říj 2016

Z vyberu Adriana. Zbylych je vsude kolem spousta. A jak psala @shine2015 nezni to hloupe ani v dospelosti. ☺️

leki
31. říj 2016

Mě se líbí Veronika, přijde mi to i hodne tvárné jméno a to je podle me fajn. Ale ono záleží na tom, či chcete české nebo spíše cizí. Ted ty cizí dost frčej, Adrianky znám dvě , nejčastěji jim říkají Áďo. Já mám ale radši ta česká a malou Verunku ve svém okolí žádnou neznam. Anetka je taky ale pěkný, to má moje dobrá kamarádka

lv
31. říj 2016

Aneta, Adriana

anetka1701
31. říj 2016

Já jsem Aneta a svoje jméno nenávidím :oD Za mně okoliv, jen je Anetu :oD

anniesfibis
31. říj 2016

@anetka1701 proc?..krasny jmeno to je

anetka1701
31. říj 2016

@anniesfibis od malička prostě neeee... nelíbí se mi 🙂

snehurka38
31. říj 2016

Já hlasuju pro Verunku 🙂

budilinka
31. říj 2016

Doma mám Jolanku a z uvedených tří bych vybrala Adrianku 😉

veru17
31. říj 2016

Mám doma Anetku a neměnila bych ve školce je sama,říkáme Aný a když zlobí Áňo,nejčastěji Anetko☺Verunka se mi taky líbí ,ale to jsem já

kasyma
31. říj 2016

My máme od srpna Verunku 🙂 takže za mě asi tak. Jinak záleží taky na příjmení,aby se k němu jméno hodilo. Jak tady někdo psal je to jméno hodně tvárné zavoláte Verčo,Veru,Verunko,Věří,klidně krátce Niko. Další dvě jména se mi taky líbí,ale Anetce řeknete jen Anet nebo Áňo Adriance jen Adri nic jiného mě nenapadá. Ať se rozhodnete jakkoliv vždycky to bude Vaše rozhodnutí🙂 docela by mě zajímalo jak se nakonec rozhodnete. Dejte sem potom vědět 🙂

jaja01k
31. říj 2016

Mne se libi Veronika a Aneta 🙂

adinka_k
31. říj 2016

Jsem Adriena, francouzská varianta Adriany. Říkají mi Adi, Adinko, Aďo/Áďo, Adri, Aninko, Adrienko, Aduško. Mám svoje jméno moc ráda, i když musím dovysvětlovávat leckdy to E uprostřed. ;)

kamino
31. říj 2016

@shine2015 nebo Adriano, vytrelas tu chodbu poradne ??? Omlouvam se, jen mne to napadlo 🙂 Adriana je krasne jmeno, jen je to risk, protoze Adriana Vomackova k sobe taky moc neladi a nikdy nevite, koho si vezme 🙂 🙂

dvamy
1. lis 2016

@ramounka taky jsem Aneta! Manžel chtěl dat Anetku, ale nechtěla jsem aby byla po me. Tak máme Adelku a prip. druhou holčičku chci Agatku 😍

veru17
1. lis 2016

@dvamy máme Anetku a Adámka,taky jsem hledala aby druhé začínalo na A nevím proč😆

evulinkab
1. lis 2016

Adriana

bureska
1. lis 2016

Veronika. Krásné a tvárné jméno

petule284
1. lis 2016

Máme Adrianu a taky jsem přemýšlela nad variantami oslovení. 😉 Tady mix, co kdo v rodině vymyslel : klasika Adrianka, Adri, dále Adi, Aděnka, Aďounek, Aďoun 😀 , Adulka, Aduli....nesnáším Ada a Áďa..... 😠 .

tahejhula
1. lis 2016

@kamino K prijmeni Vomackova je to jedno, furt to bude ta Vomackova. Takhle clovek premyslet nemuze.

tahejhula
1. lis 2016

@jx Za me Adriana.

svha
1. lis 2016

doma mám Petru, kamarádka má Adrianu a říká jí Adi, což se mi moc nelíbí, ale jako dospělec je to pěkné jméno, Anet a Veronik mám kolem sebe hodně a vůbec mě nenapadlo něco z těchto vybírat, sestra má Adélu, to tak jde 😉 a jiná kamarádka Dianu, si vyber 😀

petule284
1. lis 2016

@kamino
Tak zní líp Adriano vytřela jsi tu chodbu pořádně.... 😀
Než PETRO vytřela jsi tu chodbu pořádně..... Já jsem Petra a jenom se oklepu, když to vidím jen napsané. Petro jak na psa - brrr, tvrdé, hnusné, obyčejné.
Adriana je prostě kus jméno. 😀 I když také uznávám, že zní tvrději.
Ale taky jsem koukala, že je v poslední době "moderní". My ho už měli vybrané téměř 4 roky, jen princezna na sebe nechala tak dlouho čekat. 😀

lory303
1. lis 2016

Adriana

babanci
1. lis 2016

No... mě se nelíbí jména s písmenem R, zdají se mi tvrdé. Takže Adrianu bych určitě nedala, jednu znám a říkají jí Adri. Za mě teda Anetku, je to něžné.

kaculik007
1. lis 2016

Adriana.... Aneta a Veronika je dost časté, znám jich plno. Já bych si vybrala Adrianku...

Strana
z2