icon

Jména Max, Maxim a Maxmilián. Jaké přezdívky používáte?

rebeca321
7. pro 2021

Holky co máte jméno MAX, jak mu říkáte? Je kolem vás hodně těchto jmen?

martiniquest
•
7. pro 2021

Mame syna Maxe (5 let) a obcas nějakého potkame. Ve skolce s nim do tridy chodi Maxim a rozciluje me, ze se taky podepisuje Max a my rodicove pak nepozname, co je ci vyrobek/obrazek.
Synovi rikame Maxi, Maxiku, Maxislave (ze srandy), Maxulo.

madaki31
•
7. pro 2021

@rebeca321 kolem nás o žádném jiném nevím.
Ve třídě žádného nemá 😊
Chtěli jsme jen Max ale moc jich tehdy nebylo a chtěli platit... Máme Maxmiliána
Maxulo, Maxíku, Maxi v 99%
Maxmiliáne mu řeknu jen když mě štve a to ví, že je už zle 😂😂😂

rnika
•
7. pro 2021

Máme Maxmiliána... Líbí se mi, že je to jakoby plný tvar, který lze krátit. Nad Maximem jsem uvažovala, ale s druhým jménem to neznelo dobře. Používáme Max, Maxicek, Maxik, Maxmiliánek. Jineho v okolí nemáme.

bervidova
•
7. pro 2021

My máme Maxima a také ho tak oslovujeme - Maxime, Maximku (je mu 10, tak zdrobnělinu už moc nechce). Víc nezkracujeme, Maxe beru jako jiné jméno, ale ve třídě mu tak říkají a nemá s tím problém. U nás ve městě (cca 6tisíc) vím ještě o jednom Maxmiliánovi a jednom Maxovi.

95newmommy2020
•
7. pro 2021

Manžel chtěl Maximuse já Maxwella nakonec jsme se neshodli, takže sme zvolili jiný jméno. Ale kolem mě neznám žádného.

maxulekapcule
•
7. pro 2021

Maxi, Maxicku, Maxulko, Maxulinko, když zlobí, tak Maximálko 🤣

Ale jinak Maxmilián takhle vcelku je nádherný jméno, zkráceně už se mi tolik nelíbí

hawah
•
7. pro 2021

Máme Maxmiliána, v okolí žádného neznám. A říkáme Maxi, Maxíku, Maxuldo, Maxičku a když vysírá tak Maxmiliáne!!! 😁

hasara33
•
7. pro 2021

@rebeca321 mám bráchu Maxmiliána, ale s žádným jiným jsem se dosud nesetkala 🤷‍♀️ asi to není úplně časté jméno 🤷‍♀️

mmichaella
•
7. pro 2021

Máme Maxima. V okolí žádného nemáme. Oslovujeme Maxi, Maxiku, Maxicku, Maxime, Maxine, Maxouši, Minimax...

hojda
•
7. pro 2021

@rebeca321 Tady si můžeš ověřit, kolik je jich v okolí🙂 https://krestnijmeno.prijmeni.cz/Maxmilián

jaja01k
•
7. pro 2021

Můj brácha je Max. Když byl malý, rodiče a babička mu někdy říkali Maxíku, Maxíčku, ale nejčastěji prostě Maxi. Jiného Maxe neznám. S mými dětmi chodil do školky Maxmilián, ve škole mají dva Maximy.

rebeca321
autor
•
8. pro 2021

@hojda díky, kouknu 🤍🌺