Arleťačky
Tak šupky jedeme pokračovat 😉 😉 😉
Janýsku, přesně tak, jedna se mi pokakala když jsem jí chovala, tak jsem jí přebalila, vůbec jsem se toho nebála, tohle se nezapomíná a krásně jsem si to užila. Fakt bych si tam jednu nechala, nebo třeba i obě, je to makačka, ale dá se to zvládnout, zvládají to jiné mamči, tak proč ne i my. 🙂
Ještě kdybych měla tolik mlíčka jako jejich maminka, tak to je paráda. Říkala, že v porodnici musela odstříkavat a oni tím krmili ještě dalších 5 dětí.
Kdepak jste kočky? Tahám nás ze třetí stránečky. Já mám vyžehleno, ušito, poklizeno a koukám tady mrtvo.
Holčinky dneska jsem se dozvěděla zase jednu špatnou zprávu...............další........bože kdy už se to obrátí????????????????
Život je někdy vážně jako to bydýlko do kurníku-krátký a posraný!!!!!!!!!!! 😠 ☹ 😢
Hojte kočky 😉 , jedu i dnes do práce, alespoň mi ten čas trošku utíká a nemám roupy 😉 . Chtěla jsem se už pustit postupně do oken, ale to počasí je hnus, tak to posouvám......
Dobré ránko všem,
Marhulinko, někdy je ten život hodně těžký, ale musíme se s tím poprat. Přeji hodně sil a už jen samé dobré zprávičky.
Janýsku, s oknama ještě vydrž, prý na víkend hlásí už líp, taky jsem na to nachystaná a dneska tady chumelí jako blázen.
Ať ti to v robotě rychle utíká. Já tu budu dnes jen dopoledne, tak to hezky uteče.
Nee, nikdo mi nevolal a odpolko jsem poslala mail a nyní ráno mi přišlo potvrzení o přečtení......
Dobre rano,
marhul to je trapeni holka jedna....at uz je ti lepe 😉
janysku ja jsem okna pucovala v tydnu a vcera tu byl takovej dest,ze me malem kleplo 🙂 muzu je znova delat ☹ ted tu na me kouka slunicko a doufam,ze to vydrzi cely den 😎
leny 2 u vas zase chumeli to je blaznive poco hrozny
jinak me prislo z Arletky,ze me to poslou,tak jsem rada,ze to klaplo 🙂
dneska se u nas hraje dalsi zapas a vypada to,ze postoupi do dalsiho kola,takze tu jeste budu strasit 😝
Ahojky všem....přeji hezký den!!!
Nám pracujícím ať to hezky utiká!!!!! A těm co se válí doma taky!!! 😀
Ahojky kočky,
janysku- sleduju co a jak a koukám, že to u nich nefunguje jako v Arletě, ale neboj brzy se dozvíš co a jak dál 😉
coko- je dobře, že jsi se takhlepostarala, protože v Arletě to je občas třeba, ještě by jsem si to před návratem nechala potvrdit, že je vše odeslané, at máš jistotu 😉
marhul- to je mi líto, že máš samé trápeníčka 😒,ale neboj vše se v dobré obrátí a ty budeš zase štastná 🙂
leny- copak jsi ušila?
Jinak holky se mi zdá, že se vrací doba ledová 🙂ani ven do lesa se mi se psem nechce, když venku zas sněží.
Kéž bych tomu počasí mohla poručit 😀
Ahoj Leni,
zrovna jsem si všimla jak ti ty týdny za jménem krásně přibývají. Jak se cítíš? Já jsem jen na stroji opravovala různé věci.
leny2- Já myslela, že si na sebe šiješ. Cítím se o 100% lépe a už jsem si koupila i nějaké těhu oblečení, protože mi vše začíná škrtit 😀 Bříško nemám, jenom takový špek, který nelze zatáhnout 😀
leny16 ty mas uz spicek 😀 to se mas....ja ho mam taky,ale ja ho mam od neceho jineho 😝
ja jsem vcera byla s kamoskou v jednou obchode tady pro male deti a byla jsem uplne hotova jaky maji kocarky a pro ty dvojky to je normalne tank 🙂 stim se clovek nikam snad ani nevejde 😵 ale byl tam i pro trojky a to je vubec hotovo.....
Holky ted jsem nasla fotku z Brna kolik jsem dostala tech prasku a injekci to je teda narez 😀 se tomu musim smat tolik hormonu do sebe
coko-to víš, že tech léků je hafo 😉 Já když jsem vše dostala, tak to byl taky nářez 🙂 hlavně když to pomůže 🙂
leny16 me to teda akorad pridalo na vaze a cely muj spicek jedna velka modrina 😀 😀
ted vymyslim nasim darek maji v lete 40 let spolu a vubec nevim co......ja budu mit na stejny den uz 2 roky s V.to utika 😉
dneska jdes do prace leny16..ucit.....
coko- dnes nepracuji, mám volno 😉
Tak jim s celou rodinou vymyslete pobyt v lázních nebo třeba dovolenou 😉 stačí někde v chatce, to oni mají rádi 😉
je leny a nebo holky nemate nektera skusenost s kartou na notas misto internetu vim,ze neco je v Cr,ale nevim nic vic a tak treba vite vy....premyslela jsem,ze bych si tu koupila notas je malicky jen do kabelky a k tomu v Cr tu kartu a mohla bych bejt i v lete na prijmu 😝
no to je dobrej napad,ale oni bydli s babickou,ktera uz je na tom spatne a tak to asi nedopadne to bych ji pak musela hlidat ja 😀 ale neco podobneho vymyslim....
však hlídání se vymyslí, víš jakou by jim to udělalo radost, být někde pryč a o nic se nestarat 😉 počkej já ti sem něco hodím 😉
jo to me teda svrbi jako prase jsem hotova,ze budu bez notase tak dlouho a porad nekoho otravovat,to se me nechce a kavarna je super,ale taky tam nemuzu porad sedet 🙂 doma je to super sednes a jedes 😅
ted prisel V.tak jdem jist musi za chvilku zase na zapas...odpolko mrknu
http://www.llb.cz/
toto je u Pardubic, je tam pěkně a ceny jsou myslím přijatelné 🙂

JANYSKU-tak co už něco víš???
COKO-užij si to a večer se ukaž 😉