Arleťačky
Tak šupky jedeme pokračovat 😉 😉 😉
😵 sept...pisu si to 17hod....19.2 super jsi zlaticko...jsem myslela,potom zajit i s Michalem a Vratou nekam na jidlo co ty na to 😉
jsem byla na poste a tak tam vuni vitr a prsi jako blazen.......hrozny poco...... 😵
tak ja domluvim hlidani a mohly bychom vsichni Michal bude mit radost jsem mu rikala ze chces videt jenom me 😀
sept..to se jeste ale domluvime...a Michala bych teda nechala doma za to jak je drzej,ale vem ho sebou 😀 😀
leny....ja to potrebuju uz jako prase....mam odrostle melirky a vypadam jak cikan,tak to porad nosim ted v culiku,at to neni tak videt....jsem byla naposledy v cervenci.....tak jsem rada,ze me sept sehnala v HK jinak bych musela az do Dvora a to uz se me do meho kratkeho planu nevejde 😀
Všichni odpočíváte? Já průběžně nakukuji, sedla jsem k tomu šití, tak už mám něco opravené.
leny to je fakt,dnes mam super depkovej den,tak jsem rada,ze si povidam s holkama a s rodinou 😀
Ahoj těhulky tak pokec se konal dneska,
ale už jsem doma. 🙂
Stalo se vám někdy že test neukázal ani jednu čárku?
Já tu měla rodiče,přijeli vyzkoušet sedačku....odpoledne jsem měla nějaký habrovací tlak,tak jsem se jen tak tak chytala kuchyňské linky...brrrrr a tak pak jsem hodinu spinkala....
Jéé holky jdou ke kadeřnici?? Se máte....já bych to potřebovala sestříhat,nosím to teď pořád sepnuté...jinak barvičku si dělám sama,ale nějaké oživení střihu by to chtělo ☹
Tak jste asi všechny už zmizely k telce...užijte si krásný večer 😉
Coko takže jsi byla jen na poště a po městě na postýlky juknout asi ne viď,když bylo takový hnuuuuuuusný počásko 😉
marhul ja varila a mam hotovo na zitra to udelam jen knedlik a je to....ano byla jsem jen na poste a domu,protoze tam je opravdu hnus....a courat se me nechtelo v tom desti 😵
taky se tesim az me ostriha a hlavne udela neco na hlave,premyslim jestli jit do melirku a nebo uplne neco jineho
Taky mám navařeno 😉 🙂 To je pohodička 🙂
Něco jiného?? Že by do hola 😀 😀 😀
to jo,zitra muzu dele spat a pak vstanu knedlik je za chvilku a pak chci jet s Vratou do mesta jde tam masirovat jednoho pana a tak toho vyuziji a pujdu na tu kukandu 😀 😀
do hola?No to bych sla klidne,ale asi by to neproslo 😀 😀 na zakladce jsem mela ulne na milimetr vlasky a nebylo to spatny,ale to jsem taky mela o 50kg mene 😀 😀

copak delate ze jsme az na treti strance, cokous ke Karlovi pujdeme v patek na 17.00 pak dame nejakou dobrou mnaku 😉