icon

Co říkáte na jméno Elena, líbí se Vám?

jarai
3. kvě 2015

Uvažuji nad jménem, které není tak obvyklé a zvažuji nad Emou a Elenkou, co myslíte?

Strana
z3
bobulka_216
4. kvě 2015

Obě jsou krásné ... a v mém okolo je pouze jedna Ema ... 🙂 takže ať se rozhodnete jak chcete musí se to líbit vám ... a ne se rozhodovat, že jich je hodně ... my máme vybranou Eleonor ( v tomto tvaru) 🙂 v našem okolí to moc úspěch nemělo, ale rodiny už si zvykly a hlavně je to naše volba 🙂

victress
4. kvě 2015

mně se taky moc líbí Elisa, ale nedala jsem manža byl proti, že buď Elišku nebo nic, že nechce cizí jména no a dcera se nakonec jmenuje po jednom hlavním městě 😀

hancazivocich
4. kvě 2015

Kamarádka má dvojčátka - Elenku a Sofii...

ana_stazie
4. kvě 2015

@victress po jakem? 🙂

victress
4. kvě 2015

@ana_stazie Sofie

junkka
4. kvě 2015

@hancazivocich a já kdybych mela 3 holky tak je to Elena, Sofie a Viktorie 🙂

brendamonique
4. kvě 2015

znám jednu Elenku, vypadá jako blonďatá princezna 🙂

iluss
4. kvě 2015

Elena je nádherné jméno. Má dcerka se původně měla jmenovat Elen, těsně před porodem jsme to ale změnili na Lucinku. Už jen pro to, že teď je to všude samá Ema, bych volila Elenku 🙂

jarai
autor
5. kvě 2015

a co říkáte na jméno Eva? Vím, že teď už se nedává jako kdysi.

bajana
5. kvě 2015

@jarai je krásne, normálne a teraz dosť vzácne, práve preto by som ho z týchto troch volila...my máme Zuzanku 😊

paulia
5. kvě 2015

Elena-vítězné jméno,osobnost,v životě velké sny,které většinou uskuteční.Neptun potvrzuje stálost,Slunce a Jupiter štěstí.Vhodné pro všechna znamení.Elena mívá i hezkou tvář a postavu.Většinou má mnoho zájmů,je zvědavá a veselá.Je to velmi šťastná vibrace,zajistí intelekt.

Ema-problémy citového rázu ukazuje obrácené Slunce.Jinak inteligence,štěstí,osobnost.Brzdí Pluto,a to těsně před cílem.Jupiter bojuje a dává štěstí.Taktéž Slunce.Je možná kariéra,ale potíže s rodinným životem.Je zvláštní,že Ema dokáže poradit druhým,ale odmítá pomoci sama sobě.Je to fatalistka.Doporučuje se ve Vodnáři.

Z knihy Jméno je Váš osud.
P.S.Nepotvrdím pravdivost,sama někdy koukám na některá jména pro zajímavost 🙂

zevina
5. kvě 2015

Elenku mame doma 🙂 pred temer sesti lety, kdy jsme ho davali, nebylo az tak bezne, napr detska dr. pri prvni navsteve po prijezdu z porodky byla uplne nadsena, jaka je to prijemna zmena po vsech Natalkach a Nikolkach, ted uz je, rekla bych, docela casto davane 😉
Jinak kolikrat jsme museli celkem trpelive vysvetlovat, ze holcicka neni ani Helenka, Alenka nebo dokonce Lenicka 😀
Na Slovensku je to bezne jmeno, stejne tak treba v Recku 😉

misar91
5. kvě 2015

Elenka je krásné jméno,určitě lepší než Eliška.přijde mi že poslední dobou je přeeliškováno a tadyto je zajimavé neobvyklé jméno 😉

pavlapastekova
5. kvě 2015

Krásné jméno 🙂 Doma máme Elenku 🙂 U nás v obci je jediná s tímhle jménem 🙂 A je to takové to klasické, ale svým způsobem " ojedinělé " jméno 🙂

vercaafilip
5. kvě 2015

Elena super 🙂

svoba
5. kvě 2015

moc se mi líbí

baya66
5. kvě 2015

Elena je za mě moc krásné jméno 🙂

evule1982
5. kvě 2015

Taky máme Elenku a líbí se mi proto, že je hodně variabilní (Elen,Ela, Elinka, Eli,...) V našem nejbližším okolí není žádná, ale je fakt, že je to poslední dobou populární jméno. My jsme hlavně chtěli, aby jméno mělo českou podobu (Elena), ale aby bylo používané i v zahraničí (Ellen) a lehce se vyslovovalo i v cizině.

limlim
5. kvě 2015

Elenu ma sousedka ... kdybych si musela vybrat mezi Emou a Elenou tak Ema... 😵

girl86clarres
7. kvě 2015

hlasuji pro elenku

petond
30. lis 2015

Už to tu padlo, ale přesto bych se chtěla zeptat vás, co máte doma Elenku nebo nějakou znáte, jestli se vám (případně jí samotné) stává často, že jí někdo místo Elenka rozumí Helenka nebo Alenka nebo nebo třeba ještě nějak jinak. Jsme s manželem v podstatě rozhodnutí pro Elenu, ale občas nám někdo zkomolí příjmení, tak mi jde o to, aby jí navíc ještě nepletli křestní jméno. Díky.

victress
30. lis 2015

@petond jestli se vám Elena líbí, tak ji dejte, lidi jsou schopni zkomolit i Josef Novák 😝 😝 😝 😝

aja123
30. lis 2015

@petond Elenku mám doma už 7 let a vše OK. Nevzpomínám si, že by se nám to přihodilo 😉

ilona87
30. lis 2015

Pokud budeme mít holcinu, tak se nám líbí Ellen. ☺

merilinka
11. pro 2015

Máme 5 měsíční Elenku a moc se nám to líbí 😉 U nás z legrace doma děti říkají Elísek...Elinečka a Eloušek 😀 😀 ....když se mazlíčkujou..

elena2907
12. pro 2015

@merilinka máme 4 měsíční Elenku.Je to nejkrásnější jméno,jaké jsme mohli vybrat.V našem okolí není žádná.Spíše Terezky,Elišky. Říkáme jí Elísku,Eluško,Elinko,Eliášku a když mě naštve tak i Eleno !!! 🙂

merilinka
13. pro 2015

@elena2907 😀

merilinka
13. pro 2015

@elena2907 tak to jste taky červencové,že jo ? Měla jsem termín 29.7,,ale malá musela na svět dřív,takže jsme 9.7. 🙂

elena2907
13. pro 2015

@merilinka Malá se narodila 29.7. 🙂 Ale měla jsem termín 21.7., chvilku jsem přenášela.To je hezká náhoda !!! 🙂

nataska_ka
14. pro 2015
Uživatel nataska_ka je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od nataska_ka.

Nechceš obvyklé jméno a vybrala sis ty nejvíc používáne :D ale jinak to jsou moc krásná jména a dala bych Elenku 🙂

Strana
z3