icon

Čtyři v tom 3

slunickova123
22. zář 2015

Ahoj, je tu nekdo, kdo sleduje tento dokument? Ktera maminka je vam sympaticka a ktera ne? Ja nemusim moc pavlu, protoze kazdy extrem je podle me spatny, je to takova lesni zena. Asi alternativni mamky ji budou obdivovat. Veronika je v pohode, obdivuju, ze ma odvahu na ctvrte dite v podminkach, kde zije. Eva je taky sympaticka, jen ja jakozto pediatr nevim, proc tak specha s nedonosenymi detmi s nizkou PH domu . Jinak na me pusobi dobre. Kacenka je podle normalni prvorodicka, jako doktorka bude mit asi klasicky nemocnicni porod. Za me ok, zastankyne prirozenych porodu to asi zdrbou. Tak co vy?

indy2
1. říj 2015

Abych se vyjádřila k tématu.. včerejší díl se mi moc líbil - jako všechny doposud. Vypadá to, že se to tu rozděluje na příznivce Kačenky/Pavly.. respektive nemocničního porodu/domoporodu a to je docela škoda.. těch věcí a témat je tam tolik.. Pavla se mi líbí čím dál tím více. Zrovna včera jsem si vzpomněla, jak tu některé v diskuzi pomlouvaly Pavly účes, Pavly styl mluvení, Pavly porod, Pavly nepořádek v bytě etc.. 😀 pak mi došlo, že problém bude Pavla samotná 🙂 jasně, není to klasický střední proud, který jde s davem, tak hrrrr na ní.. a pane bože ona si dovolila okřiknout PA při kontrakci? Co je to za namyšlenou blbku? Ona snědla trochu své placenty? Co je to za prase?? Ano, přirovnání lidské placenty k amputované noze mě i pobavila 😀 Fakt mě některé názory baví a některé jsou celkem smutné..ale nic překvapujícího.. sto lidí, sto chutí. Co ale pořád postrádám je kapka pochopení, respektu a nadhledu. Všechno jsou to maminky, které prošly porodem a mají doma díkybohu zdravé děti a všem jim přeji hlavně zdraví..

zuzana_ka
1. říj 2015

@andelka Já myslela, že to byly jen možné jména a vybrali toho Enkyho

hojda
1. říj 2015

@zuzana_ka Fakt jo? Já když to viděla, tak mě napadlo, že si pořidili hezkou ale nefukční věc🙂. Já bych po takovém schodišti chodit nechtěla, nebo děti.... 😖

zuzana_ka
1. říj 2015

@indy2 U mě má Pavla obdiv, že i když má tak černé myšlenky na tuto dobu, tak že se dokáže usmívat😀

roozenka
1. říj 2015

@indy2 Tak tak, taky to nehrotim a nikomu necpu svuj nazor, kdo je strasny, kdo je super. Spis to mirnim tim, ze kdo mi lahodi nejvic a kdo neni muj salek kavy svym postojem a tomu se budu vyhybat nebo si z neho treba neco vzit. 🙂

zuzana_ka
1. říj 2015

@hojda Je to hrozně nepraktické, ale mě se to moc líbí 😀

indy2
1. říj 2015

@zuzana_ka U mě má obdiv, že není ten typ, co by jen seděl doma na pr.... a nadával na všechno a na všechny a prostě s rodinou dělají věci tak, jak to vyhovuje jim a tím pádem mají důvod být spokojení a šťastní.. možná proto jsou tady v ČR za ty hrozně alternativní 😉

indy2
1. říj 2015

@roozenka vždycky budou odlišné názory a to je podle mě v pořádku 🙂 když by zde všechny souhlasily se všemi, byla by to vážně nuda a pravděpodobně by asi koník uhynul 😀 ale nedá mi to a občas se nestačím divit, co vše se tu (ne)vymyslí a nepomlouvá 🙂

roozenka
1. říj 2015

@indy2 Me spis vadi ty silny komentare a urazky. Proste budu si stat za svym a nic jineho neexistuje. S timhle se potykam i v realnem zivote. 😒

indy2
1. říj 2015

@roozenka tolerance nula ☹ přesně...

zuzana_ka
1. říj 2015

@roozenka je důležité stát si za svým ne?

roozenka
1. říj 2015

@zuzana_ka Urcite, z hlavy mi nikdo muj nazor nevezme, ale nemusim to nekomu opakovat jak ohrana deska. 😉

hojda
1. říj 2015

@zuzana_ka Tohle bych doma fakt nechtěla , ani za nic.

izzybickerstaff
1. říj 2015

@zuzana_ka mám pocit, že ne, že říkala, že se ani jednoho jména nechtěli vzdát, tak mu daly všechny 😀 😀

elu
1. říj 2015

v závěrečných titulcích bylo napsáno Ankidu...takže to je asi jeho oficiální jméno nakonec

ilonne
1. říj 2015

@indy2 Tak mě třeba Pavla vůbec sympatická není, což je ovšem pouze můj problém 😉 . Prostě tisíc lidi=tisíc chutí.

zuzana_ka
1. říj 2015

@ilonne mě také není, je na mě až moc green🙂

chris_n
1. říj 2015

@zuzana_ka to mě nepřekvapuje 😀

roozenka
1. říj 2015

@zuzana_ka Na me taky. 😀

chris_n
1. říj 2015

@zuzana_ka
@roozenka ona zas až tak zelená není... to jsou i tady na MK větší adeptky 😉

chris_n
1. říj 2015

mimochodem účet... pavla to ma hodne vyholené, atd... ALE mamka od dvojčat má v podstate hodně podobný účes a nikdo na její účes neřekl ani ň

jaya
1. říj 2015

Ja bych se rada vratila k tomu bondingu. Kdo nevi, k c emu je, necht si o tom neco precte. Prvni dve hodiny v zivote ditete jsou opravdu hodne dulezite. Skoda, aby je dite stravilo na novorozeneckym, kdyz nemusi. A ohanet se tim, ze jsem to my prezili, neni argument. Clovek prezije ledacos, ale dulezita je prece i kvalita zivota. Zrovna lidi z nasi generace nejsou uplne vyrovnani, roste uzivani antidepresiv, trpime psychickymi potizemi. A za to muze svym dilem i casna separace ditete od matky.

jaya
1. říj 2015

@chris_n Tak to je hodne trefne! 😀 😀
Jinak teda Evu obdivuju. Byla uzasna. Premyslela jsem, co je za chovanim jejiho syna a prijde mi, jestli se treba nedovedel, ze Evin manzel neni jeho biologicky otec. A tak se tim trapi a jim to nerekl...

roozenka
1. říj 2015

@chris_n Fakt? Ja nemam prehled. 🙂 A kdyz se uz resi i uces, pak tady asi nemam co delat, to je nad me chapani. 🙂 Ja myslela, ze ucel dokumentu je o necem jinem a nedrbat uces. 😀

chris_n
1. říj 2015

@roozenka to jsem jen tady reagovala na nejaky komentář, že pavla vypada silene, atd..

elu
1. říj 2015

@jaya tak, když se dívám na Evu, tak se stydím sama za sebe, že jsem taková cukrová panenka...já jen čumím, co ta ženská zvládne a v takových šílených podmínkách, klobouk dolu včetně tupé před ní 🙂

roozenka
1. říj 2015

@chris_n Tak to me minulo, no jo, holt nekde na cloveku nekdo nenecha nit suchou, vid? 🙂

jaya
1. říj 2015

@elu Presne, ja jsem nekdy na konci dne uplne zbita a volam muzovi, at uz prijede domu. A ona to takhle sama vsechno zvlada. Obdivuhodne je i to kojeni, ze ji na nich tolik zalezi. Sama nevim, jestli bych se na to nevyprdla, kdyz ma jeste Leonynku a Vitka, v noci se nevyspi. Jemu jeste vyhledava aktivity a vsude tahat vsechny deti, je uplne bez hlidani... Byla jsem z ni per plex.

elu
1. říj 2015

@jaya já taky, znám maminky, co s druhým dítětem přestaly vycházet z domu, protože bez manžela prostě dvě děti neuhlídají....já si teda plánuju jak budu činorodá, ale uvidíme na skutečnost

elu
1. říj 2015

jo a ještě muj poznatek ke Kačence, příjde mi, že po porodu se s blboučké Kačenky stala opravdová ženská, dost jí to prospělo ten porod

Strana