Čtyři v tom 3
Ahoj, je tu nekdo, kdo sleduje tento dokument? Ktera maminka je vam sympaticka a ktera ne? Ja nemusim moc pavlu, protoze kazdy extrem je podle me spatny, je to takova lesni zena. Asi alternativni mamky ji budou obdivovat. Veronika je v pohode, obdivuju, ze ma odvahu na ctvrte dite v podminkach, kde zije. Eva je taky sympaticka, jen ja jakozto pediatr nevim, proc tak specha s nedonosenymi detmi s nizkou PH domu . Jinak na me pusobi dobre. Kacenka je podle normalni prvorodicka, jako doktorka bude mit asi klasicky nemocnicni porod. Za me ok, zastankyne prirozenych porodu to asi zdrbou. Tak co vy?
@zuzana_ka mám pocit, že ne, že říkala, že se ani jednoho jména nechtěli vzdát, tak mu daly všechny 😀 😀
v závěrečných titulcích bylo napsáno Ankidu...takže to je asi jeho oficiální jméno nakonec
mimochodem účet... pavla to ma hodne vyholené, atd... ALE mamka od dvojčat má v podstate hodně podobný účes a nikdo na její účes neřekl ani ň
Ja bych se rada vratila k tomu bondingu. Kdo nevi, k c emu je, necht si o tom neco precte. Prvni dve hodiny v zivote ditete jsou opravdu hodne dulezite. Skoda, aby je dite stravilo na novorozeneckym, kdyz nemusi. A ohanet se tim, ze jsem to my prezili, neni argument. Clovek prezije ledacos, ale dulezita je prece i kvalita zivota. Zrovna lidi z nasi generace nejsou uplne vyrovnani, roste uzivani antidepresiv, trpime psychickymi potizemi. A za to muze svym dilem i casna separace ditete od matky.
@elu Presne, ja jsem nekdy na konci dne uplne zbita a volam muzovi, at uz prijede domu. A ona to takhle sama vsechno zvlada. Obdivuhodne je i to kojeni, ze ji na nich tolik zalezi. Sama nevim, jestli bych se na to nevyprdla, kdyz ma jeste Leonynku a Vitka, v noci se nevyspi. Jemu jeste vyhledava aktivity a vsude tahat vsechny deti, je uplne bez hlidani... Byla jsem z ni per plex.
jo a ještě muj poznatek ke Kačence, příjde mi, že po porodu se s blboučké Kačenky stala opravdová ženská, dost jí to prospělo ten porod

Abych se vyjádřila k tématu.. včerejší díl se mi moc líbil - jako všechny doposud. Vypadá to, že se to tu rozděluje na příznivce Kačenky/Pavly.. respektive nemocničního porodu/domoporodu a to je docela škoda.. těch věcí a témat je tam tolik.. Pavla se mi líbí čím dál tím více. Zrovna včera jsem si vzpomněla, jak tu některé v diskuzi pomlouvaly Pavly účes, Pavly styl mluvení, Pavly porod, Pavly nepořádek v bytě etc.. 😀 pak mi došlo, že problém bude Pavla samotná 🙂 jasně, není to klasický střední proud, který jde s davem, tak hrrrr na ní.. a pane bože ona si dovolila okřiknout PA při kontrakci? Co je to za namyšlenou blbku? Ona snědla trochu své placenty? Co je to za prase?? Ano, přirovnání lidské placenty k amputované noze mě i pobavila 😀 Fakt mě některé názory baví a některé jsou celkem smutné..ale nic překvapujícího.. sto lidí, sto chutí. Co ale pořád postrádám je kapka pochopení, respektu a nadhledu. Všechno jsou to maminky, které prošly porodem a mají doma díkybohu zdravé děti a všem jim přeji hlavně zdraví..