icon

Diskuse o kauze Kuchařová a Brzobohatý. Na čí jste straně?

23. kvě 2023

Holky! Omlouvam se za anonym, ale nechci, abyste vedely, ze jsem takova drbna 🙏🏻😅
Asi jste si vsimly kauzy kolem zverejneni te cirkevni zaloby. Ja chci vykricet svuj nazor!! Vsichni desne podporujou Ondreje a hejtujou Tanu, jaka je to svine, ze to zverejnila. Ale ja jsem presvedcena, ze to opravdu nezverejnila. To by musela byt vysinuty magor (a ja verim, ze neni, magora poznam). PROC by to proboha delala? Podle me to musela udelat naka kamoska, nebo blizky tech pravniku, ktery zneuzil situaci a prodal to Blesku.
Vubec nehodnotim, co mezi nima bylo a nebylo. Urcite to neni jednoduche a Tani se vlastne ani nedivim, kdyz v 35, kdy cekate, ze uz konecne zalozite s manzelem tu vytouzenou rodinu, tak najednou konec! To je strasna zrada v tomhle veku… a ja bych to asi taky nesla tezce…
Nicmene, ted mi prijde strasne ale opravdu strasne nespravedlive, ze se ji upalujou jako carodejnici, pritom ona sama za to zverejneni treba fakt nemuze…
A co vy? Jste tabor Tana nebo Ondrej? 😃

Strana
z5
levandule_k
23. kvě 2023

@treasurka Ondřej rád provozuje umění drag queen, někdo říká, že je to druh umění a zábavy, já bych se šla třeba bavit jinak než na umělce drag queen, pro mě je to kýč. Když se to někomu líbí, ať se tak klidně převléká, když se to někomu líbí z diváckého pohledu, je to ok. Dneska je tlak na toleranci všeho, ale mně by připadalo divné, kdyby můj muž měl jako koníček drag queen.

odula
23. kvě 2023

Ja si hlavně myslim, ze kdyby to zverejnila, ze ji to hodne poškodí u toho cirkevniho soudu. Podle me by si to vůbec nelajsla, pokud chce dosahnout anulace manželství . Ja bych se vůbec nedivila kdyby to zverejnil Brzobohatý. Mno. Jsem taky drbna no :😀

jana_a_jan
23. kvě 2023

Souhlasím ,on ji podváděl a všichni hejti ji,za takovou “blbost”
Beztak to vykecal sám aby se o mem mluvilo 😂

autor
23. kvě 2023

Ja si nemyslim, ze by to vykecal on 😄

Jinak jak tady od nekoho zaznelo, ze se potrebuje zviditelnit, ze nic nedela apod. Tak ackoliv nebyl posledni roky moc v mediich, tak makal docela dost, jen se o tom nijak zvlast nepsalo. Staci si cist titulky ruznych filmu a serialu za poslednich deset let. Sklada hodne filmovou i reklamni hudbu. Troufam si rict, ze uz i poznam jeho “rukopis”.

odula
23. kvě 2023

Ne, tak to je jenom paranoia. :D ale jsem si celkem dost jistá ze to nevypustila tatiana. Twe - v zadostech o anulaci manželství se perou dost intimni věci, musíš prokazat ze snatek vůbec nenastal protože byla nějaká objektvni chyba v udeleni manzelstvi, omyl v osobě nebo právě nezpusobilost k uzavření manželství. Na první dve to většinou nenavliknes, zbyva poslední a to nebyvaji pekny věci. Hlavně to je strašná svinarna tohle vynest. Kdokoliv to udělal je neskutecnej debil.

resare
23. kvě 2023

Já teda neřeším to kdo to vynesl, protože to nevím... ale nevím no, o Táně mám své mínění, jelikož tu žádost napsala a i to mi přijde hrozné. Vytáhla před církev všechnu rodinnou špínu, jen aby anulovala manželství. Vlastně vytáhla i jeho předešlé manželství. Trochu té pomstychtivosti v tom cítím

aktakd
23. kvě 2023

@ai30 Hlavne je to o tom statusu. Kdyz jsou cirkevne svoji, nemuze se znovu cirkevne vdat. Problematicke je pak souziti s novym partnerem (proste se bere ze je porad vdana a novy vztah je pak bran jako nevera nebo jak bych to rekla) a pak taky je omezen pristup ke svatostem a problem by pak mohl byt treba pokrtit dite (s novym partnerem). Ale zase tak detailne cirkevni pravo neznam, mozna by me nekdo opravil.

sinicka
23. kvě 2023

Brzobohaty mi extra symaticky nikdy nebyl, mozna prave kvuli tomu jak pusobil s Kucharovou. Ken a Barbie s domem snu. Pripadal mi jak nagelovany ko*ot. Po tom mega uprimnem rozhovoru v Blesku jsem leccos pochopila. Uz jen kvuli tomu, ze jeho mama Kucharku nesnasela, tak usuzuju, ze se nechovala ani dobre ani za zavrenymi dvermi a verim, ze je sociopatka, narcistka.

A nepustil to Brzobohaty 100%, jak tu nekdo psal. Ta žaloba i s fotkama dorazila do redakci udajne uz před 2 měsíci od nejakeho zdroje, který 100% nemá být nikdo od Brzoboháteho. Ale nikdo nechtel mit na rukach to bláto. Toto info bylo na Expresu už včera.

treasurka
23. kvě 2023

@levandule_k Mně asi taky. Ale vem si třeba Vémolu, co má za koníček, a nikdo to neřeší. Dneska je to fuk...

izz76
23. kvě 2023

Kdoví jestli to nezveřejnil Brzobohatý sám,aby se o něm mluvilo. Myslím,ze je neplodnej,proto si raději našel starší ženskou aby už nechtěla deti.

suzanna123
23. kvě 2023

tým Ondřej. Jednak znám podobnou megeru, kterou zhrzenost z toho, že se ji manžel opovážil opustit nepřešla ani po pěti letech (a evidentně hodlá být zhrzená i do budoucna) a taky je přesvědčená o tom, že se s ní ten hajzl rozvedl kvůli milence, zatímco veškeré okolí léta žaslo, že ji už dávno nenakopnul i bez milenky. Z reakcí těch, co je znají, tohle bude podobný případ.

zrzinda
23. kvě 2023

Jsem stopro tým Ondřej. Obzvlášť po tom, co jsem si na jeho instagramu přečetla komentář jejich společného kamaráda a jeho sestry. Je mi uprimne líto, ze chudák teď musí před celym národem obhajovat, jestli mu stojí nebo nestojí.
Ptám se, pokud je tak prisernej a nemoznej, proč se s nim Táňa nerozvedla dřív? Proč se s ni rozvedl on? 🤷‍♀️

odula
23. kvě 2023

@resare hele, to není o pomstychtivosti, fakt ne anulace není prca. Tam se uvádí nejrůznější ne mic pěkný věci , prave proto co musis dokazat ( nezpusobilost). Nebo to ze byl pred tim zenatej - to treba muze dokazat, ze to bylo porad platny a tim padem dalsi snatek nikdy nenastal. Pripada mi to jako hrozna podpasovka hlavně na tatianu, taky kvůli tomu ze lidi většinou nemaj paru jak a proc se rozvadi cirkevni manzelstvi a co se uvádí. Jenom jsem měla vzdycky za to, ze tyhle zpravy jsou duverny.prusvih. Je to soukromá věc a jak taková ma zůstat. Prostě prusvih. ale asi by bylo dobrý se ptat cui bono. Pokud to někoho poskodi, je to T. protože verejnosti je úplně jedno jestli brzobohaty nosi prsenku nebo ne. Naopak. Jeste získá nejaky bod u lgbtq ;)

levandule_k
23. kvě 2023

@treasurka Vémola jde mimo mě, tím koníčkem myslíš, že se mlátí někde za prachy nebo něco jiného? ( Pocitově mi boj, mlácení mi přijde pořád víc normálnější než chlap s makeupem, v paruce a ženských šatech, i když nejsem zastáncem nebo propagátorem násilí.) Když se mrknu do přírody, tak je normální, že spolu samci soupeří a holt se zas tak od zvířat moc nelišíme. Jinak souhlasím, že je to jedno, ať si každý dělá, co chce.

bonavoxa
23. kvě 2023

Anulace církevního svazku, to je složitá záležitost. A taky trvá nějaký čas. Musí se prokázat závažné skutečnosti...jako například úmyslné zamčení duševního stavu, orientace, zdravotního stavu, vstupovat do manželství a nechtít děti, apod. Kupodivu je kolem hodně anulovaných manželství. Chápu, že je to důležité pro někoho, kdo chce žít svátostným životem, znova se brát v kostele, protože církev civilní rozvod neuznává. Ale nejsem odborník na kanonické právo. Pokud Ondřej už jednou ženatý byl, tak asi civilně, když pak s Tatianou měli svatbu v kostele. Zbytek nijak nehodnotím. Neznám ani jednoho a showbiz je zatuchlý rybník.

treasurka
23. kvě 2023

@levandule_k No taky, mně přijde smysluplný, když se chlap umí poprat kvůli něčemu hodnotnýmu, nechat ze zmlátit za prachy mi přijde prostě debilní, ale ať si každý dělá, co chce. Taky jsem myslela tu zálibu v kozatejch silikonovejch ženskejch, a tak vůbec...

orchidis
23. kvě 2023

Jsem hluboce přesvědčená, že to poslala Kuchařová, trochu znám zákulisí (psychopati Rob a Němec). Důkazy nemám.
Z čeho ale blindím, je ta faleš té církevní anulace, jak se tím ta mrcha ohání.
Víte co je totiž jedinej možnej pravdivej výsledek takové situace? Říct: nevyšlo nám to, podělali jsme to, byla to chyba, je nám to líto, můžeme za to oba.
Tvl a ne vytahovat na veřejnost, že jí ho chtěl 27/2/2022 vo půl devátý strčit do zadku a myslet si, že se pánům farářům orosí brýle a se slovy "zvrhlík jeden"! jejich manželství anulují.

bonavoxa
23. kvě 2023

Dedukuji, že návrh podala paní Kuchařová. Pan Brzobohatý byl již jednou ženatý.. pravděpodobně civilně. Navíc bez servítek navázal další vztah. Tak tedy nepředpokládám, že je anulace jeho prioritou. Má své opodstatnění, že paní Kuchařová žádný vztah nemá, dokud nebude znám verdikt. Její přátelství s duchovním Romualdem Štěpánem Robem není žádným tajemstvím. Jakkoliv on může působit v něčem kontroverzně, v něčem konzervativně, tak církevní právo, jako bývalý dominikán a nynější diecézní kněz, určitě zná.

suzanna123
23. kvě 2023

@levandule_k mě by tohle u chlapa taky zarazilo a nevím, jestli bych byla schopná to u partnera překousnout, takže to bych jí nevyčítala. Ale ona to věděla, když si ho brala a evidentně ten rozvod byl z jeho iniciativy, takže tohle je čistě účelové.

Chápu, že církev to má nastavené jinak a jen tak někoho nerozvedou, ale tím spíš je uhozené se toho snažit docílit překrucováním a lhaním - jaký to má pak smysl?

odula
23. kvě 2023

@orchidis prosim te - ja znam taky roba a Němce. Jak ty do toho zapadaj? Muzu PM? Jako blindit z false cirkevni anulace asi nema úplně smysl - tam se proste řeší spinavy věci. A určitě to není analni sex. Problem je jak se to mohlo vůbec dostat na veřejnost. Dokonce jsem myslela ze to musí byt důvěrný.

odula
23. kvě 2023

A jinak dámy - tatiana nebo ondra - ( a neresim kdo to poslal - i kdyz jsem si celkem dost jista ze asi ne nikdo od kucharovy, pac to ji v procesu může spis uškodit). největší žumpa imo je, ze někdo v bulváru měl zaludek na to to zveřejnit.

orchidis
23. kvě 2023

@odula hyperbola, nadsázka… neznáme? 😉 je mi z toho pokrytectvi Kuchařové ( potažmo církve v této otázce) zle. Tím bych to ukončila. A Rob je hnědka, nic víc. Viz jeho Fb profil a server Manipulátori. Doporučuji dozjistit si.

odula
Autor odpověď smazal
odula
23. kvě 2023

@orchidis aha, takže nemáš nic konkretniho. Jinak - neznáme. Myslíme všechno smrtelně vážně.

sinicka
23. kvě 2023

@odula Popravde, nikdo na to zaludek nemel. Pokud jsi četla rozhovor v Blesku od novináře Davida Turka, tak bys pochopila, že ty materialy měli už téměř dva měsíce v ruce. Rozhodli se je nezveřejnit a nejprve kontaktovat Brzobohatého s prosbou o rozhovor a vyjádření.

suzanna123
23. kvě 2023

@odula já věřím, že ona, protože jsem přesvědčená, že jí jde primárně o to, aby se mu pomstila. On i říkal, že to mohli podat společně a dává smysl, že by jí i v zájmu toho, aby se to nerozmazávalo, potvrdil, že nechtěl děti nebo cokoliv.
Já ten jejich rozchod předtím nijak neřešila - jednak proč, za druhé o nich prd vím, ale to, že celou dobu to byla ona, kdo útočil a on byl doteď zticha a to, jak se tolik lidí, co je znali teď tak důrazně postavili za něj, je pro mě dostatečně přesvědčivé.

orchidis
24. kvě 2023

@odula hyperbola s tím sexuálním obsahem. Ve zbytku se dovzdelej. Dále no comment tvých manipulativnich výplodu a pozdrav panu manželovi, ten musí mít svatozář nebo milenku.

lentilkah
24. kvě 2023

Me nesedi ani jeden z nich. Kdyz spolu zacali, tak jsem rikala, ze se hledali az se nasli. Maslo na hlave budou mit oba.
Co mi hlava nebere je ta cirkevni zaloba a saskarny okolo anulace. A to myslim vseobecne, nejen v tomhle pripade.

odula
Autor odpověď smazal
odula
24. kvě 2023

@orchidis davas rada lajky svym vlastnim příspěvkům?? 🤭

Strana
z5