Doporučíte dokument, který vás ohromil?
Záleží, jaké téma by tě zajímalo. Já si cca před rokem pustila dokument o pedofilech, byl to pro mě docela nový pohled na tuto problematiku, dost zajímavé. Myslím, že to bylo Pedofilové mezi námi.
@galatea_a z takového formuláře na daňové přiznání oči zdůlků aktuálně padají kde komu 😂
Koukam na netfixu, vypraveni veznu o priprave vrazdy. Moc se mi to libi.
Rozhodne Svedectvi
Mně se kdysi líbilo Super size me, dnes už je to sice starý, ale myslím pořád aktuální.
Ahojky ,mě strašně zaujal dokument Podvodnik z tindru ,podle skutečné události a je to dost aktuální téma ,já to doporučila všem známým co jsou na seznamce ,aby si dávali pozor ,je to i takové oddechové ne moc náročné ,ale zajímavé.
Válečné továrny I a Válečné továrny II. Nevím, jestli vypadnou oči z důlku, ale mě to bavilo 🙂
Maminka mrtvá a nejdražší. Kromě dokumentů je o tom i krátký seriálek.
Cukr, tichý zabiják🙂
@mollyweasley S podobnou tématikou jsem viděla od Olgy Sommerové dokument o rodičích, kteří přežili své děti.
@levandule_k To si nemyslím, že by paní Sommerová natočila podobnou tematiku.
@mollyweasley Přežili jsme svoje děti (2006)
@kurpilova Jasně, ale s tématem dokumentu Maminka mrtvá a nejdražší to podle mě nesouvisí absolutně.
Don't fuck with cats
@mollyweasley OMLOUVÁM SE ...PATŘILO LEVANDULI
@mollyweasley Já to brala tak, že je to hodně životně náročná situace, ztráta velmi blízkého člena rodiny a vyrovnání se s tím. Vybavilo se mi to, na základě tvého příspěvku.
@kurpilova Jo to je ono, díky.
@levandule_k Díky za tip, někdy, až se budu cítit, zkusím si to pustit.
@levandule_k Aha. Tak tady to témaje o necem jinem. Ale jestli jsi dokument neviděla, fakt stojí za to. Nechci nic prozrazovat, prostě HBO a jeď 😊
Miss Representation
@evellin123 jsem se na nej koukla a docela hustý 😲
Social dilema.
Three identical strangers - Tři blízcí neznámí

Jsem si představila, jak koukáš do nějakýho papíru. 😂