Femibion, máte zkušenost? Mám si nasadit Utrogestan?

kaculik007
3. črc 2017

Ahoj, mám plno otázek. Mám za sebou revizi v 7tt a už od prosince se snažíme znovu a stále se nedaří. Mám problémy se štítnou žlázou a beru léky letrox 50.
Jaké máte zkušenosti s Femibion 1 s vitaminem D3 bez jódu? Mám si ho objednat? A také mi tu zbyl utrogestan, někde jsem četla že ho ženy berou i před otěhotněním, mám to zkusit, když už ho tu mám?

fandysek_1
3. črc 2017

Femibion brát můžeš je to lepší forma kyseliny listové a je lépe vstrebatelny. S D3 nemám zkušenost. Utrogestan se většinou nasazuje při nepravidelnosti cyklu a u krvácení v těhotenství. Pokud máš normálně ms a ovulaci nebrala bych ho. Je to hormon a může mít nežádoucí účinky. Nevolnosti a tak.

gabcat
3. črc 2017

@kaculik007 Femibion jsou pouze vitamíny, hlavně kyselina listová, kterou je vhodné brát už při plánování těhotenství. Tím nic nezkazíš.

Utrogestan je něco jiného. Je to na předpis, takže ten bych si sama nenasazovala. Poradila bych se s gynekologem. Navíc když ho začneš brát špatně, dokonce blokuje ovulaci...

kaculik007
autor
3. črc 2017

Děkuji holky, utrogestan tedy schován a objednám ty vitamíny. Já listovku beru už asi od ledna a teď jsem si říkala že zkusím i s dalšími vitamíny.