Hledání klíčů k tajemným knihovnám. Připojte se!
Kdo luští tajemné knihovny https://www.martinus.cz/tajemneknihovny ? Pojďte se podpořit v hádání.
Dnes mi to šlo rychle.
Napadlo mě to hned, ale trvalo mi vymyslet, v jaké podobě jméno postavy zadat.
dneska musíte zadat jmeno i prijmeni, jinak mi to nebralo a ja se pak vztekala jakto ze to neni ono😄
@tajemneknihovny mě to vzalo i to, jak ho nazvali ve jménu knihy
@uzivatelkapetra Mně taky.
To jsem zkoušela číst, ale nešlo to.
@uzivatelkapetra dyt ono to bere i nazev knihy, ale to me nenapadlo jak jsem se vztekala nad tim ze mi nejde to jmeno 😄
@tajemneknihovny ano, vezme to i to, jak ho oslovili v názvu knihy, jinak bych musela jméno googlit.
Dnes moje oblíbená kniha, ale stejně jsem musela chvíli přemýšlet😊
Heh diky holky, vymazala som tu spravu lebo som to uhadla dobre 😂😂😂 problem bol ze som zadavala na slovensky martinus cesky nazov 🤷🏻♀️
Obrovská bolest pro mě dneska :D ještě, že mam chytrého kolegu v praci 😅🤣. Už potřebuji zítřek a napravit svojí čest:D knihu ani film jsem nečetla, neviděla
@tajemneknihovny Já tu knížku včera znala, dá se říci, že jsem kdysi zhltala všechny "díly", komplet jsem to četla a ne jednou. A teda si to snad budu muset přečíst znovu, protože teda věci jako "Bohové starých Slovanů" a neustálé se motání kolem slovanské mytologie mě spíše zmátlo.
Vlastně nejvíc mi napověděla @uzivatelkapetra s tím, že jí poradila národnost autora 🙂.
Ahoj holky, hadam taky….ale ja jsem dneska fakt tupa a vubec nevim…dneska asi nejvetsi trapendo
Taky netuším 🤔
Mam😂
Dneska ať přemýšlím jak přemýšlím, tak nic. 🤔 Vůbec netuším... Nějaká rada 😉
@nadenkas dle nápověd se jedná o někoho dost starého
Mám 👍 moc krát děkuji, byl to ale boj 🤣
Dnes jsem na sebe pyšná, na první dobrou ;)
@sarunatko už to mám, ono to chtělo obojí jméno (napadlo mě to už ráno) a eště sem to zadávala blbě napsaný.
Simtě mezi dvěma vánicema mě oslnilo sluníčko proti lesknoucí se silnici a nabořila sem zaparkovaný auto. Zavolala sem sama na sebe policajty, dostala sem dejchnout, dostala sem pokutu, dostala sem pojeb vod majitele vozu, vod manžela sem pojeb nedostala a sem zralá na panáka.

Dneska jsem nečetla, ale trklo mě to, všeobecně známý titul.