icon

Jak napsat e-mail sympaťákovi po návštěvě lékaře?

16. pro 2021

Prosím vás, ženy znalé, poraďte mi. Dneska jsem byla s dítětem u doktora narazili jsme tam na velikýho sympaťáka. Kromě prohlídky, jsme si tam spolu povídali, smáli se oba, pak jsme šli ještě na kontrolní rtg, odtud zpět, on mezi tím, psal zprávu, a když nám jí šel ven dát, tak si k nám sedl a ještě jsme si 10 minut jen tak povídali, vůbec né o zdravotních věcech. Zítra mu mám napsat mail ohledně ještě nějkých výsledků. Jak mu to mám napsat, aby to bylo lehké, milé, bylo z toho poznat, že bych se s ním ráda ještě někdy potkala, ale aby to nevypadalo, že ho balim. Jako ... dlouho jsem si s nikým takhle nesedla. Já jsem vdaná, zálety neplánuju, ale už jsem doma s dětmi věky, a tak je tohle pro mě událost. Mám kontakty jen s mámama na pískovišti, takový ty "povinně zdvořilý, kvůli dětem"...
PS: klidně se smějte, taky bych se smála :D :D :D

Strana
z2
tinaprofi
17. pro 2021

Skoč po něm 😂😂 to bude jak románu

klokanka31
17. pro 2021

Ale že to manželovi nevadí 🤭

autor
17. pro 2021

@klokanka31 Hele, vypadá to, že se tomu divíš, tak se zeptám, a tvýmu manželovi fakt vadí, když se seznámíš se sympatickým chlapem a jdeš s ním na kafe? Resp. kdyby on se seznámil se sympatickou ženou a šel s ní na kafe, fakt by ti to vadilo? :O

klokanka31
17. pro 2021

No manžel by mi hned balil kufry 😄ale myslím že u nás to je takhle oboustranné. Jednoho kamaráda teda mám, ale toho manžel toleruje protože ví na 100%, že je opravdu jen kamarád.

tinaprofi
17. pro 2021

No tady v tyhle diskuzi by to vadilo vsem, pokud tedy čtu dobře 😁😂 a úplně nejlepší je samozřejmě říct hele, bejby prostě jsem dneska potkala úžasný ho typka, se kterým jsem se bezvadně nasmala, je krásnej, milej, takovýho jsem za posledních 10 let fakt nepotkala.. Jo a v sobotu jdem na kafe, tak pohlidej děcka... A starej řekne, ale miláčku, samozřejmě, že je pohlidam, jdi a užij si večer, snad tě vezme do nějakého lepšího podniku když už já na to nemám čas ani love, třeba se poštěstí a ještě si nádherne zasoulozite, ostatně teď mě napadá, nemáme s detma odjet k rodičům, že byste si to rozdali v naší ložnici? 😂😂😂 Jako jsem přesvědčena, že takhle to chodí, vždyť lidi jsou tak tolerantní

autor
17. pro 2021

@klokanka31 Hm, a neni to trochu omezující? Já jsem měla v každým vztahu další kamarády a nikdy jsem nezahla, i moji ex měli kamarádky, se kterýma se běžně potkávali, a nevěra, nebo zaháčkování jinde, nebyl nikdy důvod k rozchodu. Já vim třeba přesně jaký má můj manžel vkus na ženský, a která se mu líbí, a normálně se o tom bavíme, a i naopak. Ale to přece neznamená, že zahnu. Nejsem prostě volná, žejo...

autor
17. pro 2021

@tinaprofi Hele, až na to souložení úplně v pohodě. On taky klidně jde s kolegyní na kafe a já nečekám doma se sbalenejma kuframa a krumpáčem, lopatou a kdo ví čím. A máš tam málo smajlíků, skoro neni poznat, jak je to strašně vtipný ;)

klokanka31
17. pro 2021

@tinaprofi 😂😂😂😂

tinaprofi
17. pro 2021

Když je to tak v pohodě tak, nechapu tvůj debilní dotaz 🙂 to se chceš jenom pochlubit a zatrollit? Nebo chceš požehnání? Hele nudím se, tak těm pipinam hodím zrní ať je nějaká legrace? Já myslím, že je naopak úplně v pořádku, že máte takovej vztah se starým, muzete randit nebo sukat s celým okresem, důležitý je, že vám to vyhovuje, to se asi moc řešit nemusí

autor
17. pro 2021

@tinaprofi To je dobrej nápad odpovídat na dotaz, kterej nechápeš, fakt! Zbytek no comment ;)

darinka84
17. pro 2021

Už jsem se ptala včera v jedné diskuzi co je smazaná. ,,Ony děcka zase nechodí do školy? Ze se nuděj? ''

tinaprofi
17. pro 2021

Takový peachoviny asi vyprávís doma manželovi takže máš dojem, že to sežerou všichni 😁 neplánuju zalety, ale chci se s ním potkat, tak jasně... On ti napsal, že se chce taky sejít a asi budete řešit anatomii 😂 jako jo matky mají občas v hlavě bramboračku, ale přece nemůže mateřská napachat až takový škody, to není možný

autor
17. pro 2021

@tinaprofi Nikdo mi nenapsal, že se chce sejít. A bramboračku mám v hlavě jedině proto, že jsem si naivně myslela, že se tu budu moct normálně pobavit s dospělýma ženama podobnýho věku. Zbytek vypovídá jen a pouze o tom, kdo to píše, a ukazuje, co má v hlavě on. Tak si užij svůj hate, já už se neúčastním.

klokanka31
17. pro 2021

Co je na tom omezujícího?😄

klokanka31
17. pro 2021

Tak třeba já mám v hlavě asi bordel když jako vdaná žena s dítětem chci trávit čas s rodinou a ne po barech s cizím chlapem 😄 a manžel že zase veškerý volný čas tráví s náma? Ten má místo mozku asi guláš 🤣

mandala
17. pro 2021

Tak mému manželovi by to teda sakra vadilo a mne též. Něco jiného je dlouholeté přátelství a něco jiného nový sympatický mladý přítel, protože nikdy nemáš jistotu, že se to nezvrtne.

westie
17. pro 2021

Bud v klidu, nemas v hlave bramboracku. My doma volny manzelstvi nemame a svete div se, jela jsem jednou sama na luxusni dovolenou do emiratu, protoze manzel v tu dobu nechtel, ja ano. A kdyby to nekomu prislo malo, tak jsem jednou jela na golf do Rakouska se znamym a bez manzela o den driv nez nasi dalsi pratele. Byl to v tu dobu relativne novy znamy, jeli jsme kazdy svym autem, meli kazdy svuj pokoj, ale na golf, snidani a veceri sli spolecne. Nic se nestalo, jeho ani me to nenapadlo, byl to super zazitek. A manzel se behem meho pulrocniho pobytu v citine bezne potkaval se svou byvalkou, ktera sem na chvili priletela ze statu, a se svou kamaradkou a jinymi zenami, ktere potkal pri normalnim zivote. Bud v klidu, podle me normalni poznavat nove lidi, muze i zeny a nevidet v tom hned sexualni kontext. Kdybych se nemela bavit s novymi lidmi, ktere potkam jen proto, aby si chlap neco nemyslel, tak mam o dost chudsi zivot. A jasne ze o tom pak doma vypravim manzelovi a bavime se o tom spolecne🤦‍♀️😁

helen_h
17. pro 2021

Taky myslím, že je to něco jiného mít kamarády/kolegy (a vídat se aktivně s nimi) v bezdětných vztazích, než potom v manželství. Zvlášť pokud jde o někoho nového. Vůbec si neumím představit, že by s rodinou za zády a v tomto věku nějaká taková snaha k vídání se byla opravdu jen o tom "získat nového kamaráda / kamarádku na občasný pokec" (ještě navíc myšleno z obou stran: od ženy i od pana doktora).

darinka84
17. pro 2021

Přesně tak... Je rozdíl mezi setkávání se s někým koho manžel zná, je to můj kamarád..pracovala jsem v mužském kolektivu, chodila s nimi na akce, s bývalým na pivo.. Manžel byl úplně v pohodě, věříme si a on má dost vysoké sebevědomí na to, že ví že on je ten můj pravý... Ale z úvodního příspěvku jde dost cítit, jak je z doktora ženská celá podelana, však pak i píše, že se z toho vyspala..... Tak v tomhle vidím sakra rozdíl.. A ty vztekle reakce potom na další příspěvky.... No bud je to troll nebo naštvaná, že ji to tady nechceme posvetit... By mě zajímalo kdyby tady napsal chlap, že sice má doma manželku a děti, ale tak trochu se nudí a zaujala ho doktorka jejich dětí... To by byla palba na něj..

leniczka23
17. pro 2021

@katie87 kde ses teď? Protože je zajímavý, že teď když tady je milion moralizujících komentářů, tak ty mlčíš 🤷

gracinka7
17. pro 2021

Jdi do něj. Chlap do trojky se hodí vždycky 😀

sorboni30
18. pro 2021

To co napsal v emailu mi nepřišlo jako baleni.. normalni komunikace. Snazi se byt zdvořilý. Jedná profesionálne. Pritulte se vecer k manželovi 😉😀

jamborka
18. pro 2021

Jeee tady je to samej moralista 🙈 Pokud od toho nečekáš víc, klidně bych s ním na to kafčo i zašla 😁

pavca1982
18. pro 2021
Strana
z2