Jak významný je pro vás sex?

6. kvě 2021

Zdravim, zajimalo by me, jak velky vyznam v manzelstvi davate sexu? Mame s manzelem dost odlisne sexualni preference - jak co do miry, tak do "typu". Kupodivu asi obracene nez je bezne. Manzelovi staci malokdy a "vanilka", ja bych nejradsi co nejcasteji a jsem bdsm pozitivni. Jinak je nam s muzem dobre, rozumime si, ale ja si kladu otazku, jestli se mi vazne chce dozivotne potlacovat svoje sexualni potreby a jestli bych nebyla trochu stastnejsi s nekym stejne nastavenym. Pak si ale zas rikam, ze je pekna blbost kvuli necemu takovemu bourat fungujici rodinu. Na druhou stranu, ale uplne spokojena proste nejsem

zuzkasim
6. kvě 2021

Asi záleží na tom, jak moc důležité je to pro tebe, zdá se, že tvému muži nic nechybí... Já nevím, jsou lidi, co jsou založením hodně na sex a je to pro ně velmi důležité, co si tak všímám v okolí i tady, a jsou lidi, kteří se dokáží přizpůsobit odlišné realitě. Musíš si to v hlavě srovnat asi ty sama. A jestli už máte děti, dobře bych si to rozmyslela, přesně jak píšeš, bourat fungující rodinu...

codal
6. kvě 2021

Podle mě by si tohle měl člověk vyřešit před tím než založí rodinu nebo před svatbou. Tak moc odlišné preference nemůžou dlouhodobě fungovat bez toho, aby někdo trpěl, víc samozřejmě trpí ten, kdo chce víc, ale zároveň tomu, kdo chce míň, může být nepříjemné, že na něj ten druhý neustále naléhá. Samozřejmě, že se tyhle věci můžou v průběhu vztahu měnit, po porodu a tak, ale to co popisujes je hodně odlišné nastavení a podle mě to může hodně narušit váš vztah.

alcar
6. kvě 2021

Dulezite je, aby byli oba nastaveni stejne, at uz tak ci onak. Pokud to ma kazdy jinak, tezko to bude fungovat.

autor
6. kvě 2021

jeste jsem asi mela doplnit, ze rodinu uz mame zalozenou, spolecne deti na svete. jsme spolu dlouho, ja verila, ze se prizpusobim a "nejak to bude klapat", ale ted to nejak zase u me vyplulo na povrch a uprimne premyslim, jestli je to dostatecny duvod k rozvodu. Zas se bojim, ze kdyz to ted nezborim jeste v miru, tak casem nevydrzim a budu svoje potreby saturovat s jinym a rozvod pak bude pro oba bolestnejsi....

klokanka31
6. kvě 2021

Pokud jsi s manželem jinak šťastná, pak nechápu proč kvůli sexu měnit chlapa. Sice s jiným si užiješ fajn sex, ale jinak k životu třeba nebude. A přece jen kvůli hodině fajn zážitku rozkopat celý život, to se mi zdá jako kravina.

andelka
6. kvě 2021

Tak leda,že by tě manžel nechal ty potřeby saturovat jinde.
My jsme s ex byli na tom v podstatě jako vy, ale " naštěstí" to neklapalo časem i jinde a jinak,takže jako důvod rozchodu bych to nenazvala. Každopádně teď jsem mnohem spokojenější v tomto ohledu, naplněná, šťastná, můžu se plně projevit a rozvíjet. Ale klape nám to i v ostatním. Holt je potřeba, aby si dva seděli ve všem podstatném no.

klokanka31
6. kvě 2021

@alcar Tak jde nastavit i kompromis, že by ona v něčem slevila, a on se v něčem zas víc snažil...je to ale o komunikaci.

codal
6. kvě 2021

Neumím si představit, že bych svou sexuální potřebu upřednostnila před spokojeností svých dětí. Pro mě by to důvod k rozvodu nebyl, já bych to dětem neudělala, kdyby manžel jinak fungoval a měla bych ho ráda.

alcar
6. kvě 2021

@klokanka31 to nebude fungovat takhle donekonecna. Jsou proste nastaveni jinak a ona to evidentne resi a vyreseno nema a mit asi nebude.
Za sebe si ale dovedu predstavit uprednostnit rodinu, potazmo deti pred sexem i za cenu vlastniho "nepohodli" ci ne uplne spokojenosti. V tomto mame priority ale kazda jinak.

lstuchlova
6. kvě 2021

No asi to bude o velkém množství těžkých kompromisů... Pro mě je sex asi to nejdůležitější.

andelka
6. kvě 2021

@klokanka31 jenže v SM nejde absolutně o to, že by se měl nebo mohl snažit. Prostě to v člověku je nebo není.

jana_zofie
6. kvě 2021

To se mi asi bude blbě hodnotit, když jsem v manželství ta míň aktivní já (což je pořád docela dost). Ale jistá míra nevyváženosti tam podle mě bude vždycky. Rodinu bych si kvůli tomu asi nebourala, dobré samouspokojení se taky počítá, ne?

klokanka31
6. kvě 2021

@lstuchlova Víc než spokojená rodina?

lstuchlova
6. kvě 2021

@klokanka31 Nezakládala bych rodinu s někým, s kým by mi nevyhovoval sex.

klokanka31
6. kvě 2021

@lstuchlova To je zas pravda ☺

orisek56
6. kvě 2021

No a co když teda manžela kopnes do háje, najdeš si ultra alfa nadrzenyho samce, s kterým to bude jedna velká jízda.... A za pár let budeš ram kde jsi, a nebo se to otočí u tebe a ty budeš ta chcípla labuť. Pak ten ultra alfa nadrzeny samec té kopne do pr*ele a najde si jinou, a z tebe bude ultra alfa kráva, co bude mít roz kopanou rodinu, děti co ji možná budou nenávidět za to, že kvůli sexu jim vzala to nejcennější a budeš tam kde jsi byla. Nikdy není sex víc než rodina, která je jako na potvoru spokojena a celistva, nikdy, jen spousta lidí si to nalháva. Promiň, nešlo jinak.

g_m
6. kvě 2021

Mno, tak já si to dám z jiného soudku, protože pro mě prostě sex důležitý je. Nedovedla bych potlačit své touhy, tak já si to tu budu dělat sama u péčka, ale hlavně, že máme spokojené děti. V tomhle já jsem sobec a já chci ze svého osobního a soukromého života taky ještě něco mít... Ale primárně jsou tohle věci, které bych řešila PŘED dětmi. Takže pokud by sex stál za prd, tak nevím, jestli bych si s takovým chlapem pořizovala děti, protože ty za pár let vylétnou z hnízda a mně by nezbyl ani ten sex 😀
Co to probrat s chlapem narovinu?

zlorenka
6. kvě 2021

Hele mame podobny preference a z my zkusenosti, cim lepsi byl ten chlap v posteli, tim spis se s nim nedalo zit 🤷 😂 co zkusit swingers?

hasara33
6. kvě 2021

A mluvila jsi o tom a manželem? Řekla si mu své potřeby a touhy? Já si myslím, že tohle opravdu není dostatečný důvod k rozvodu a jistě by se našel nějaký způsob ke spokojenosti všech 😉 jak se říká "kdo chce hledá způsoby kdo nechce hledá důvody" 😉

escapelle
6. kvě 2021

Aby to klapalo v posteli je pro mě naprosto zásadní.jak napsala @istuchlova kdyby to neklapalo, ani bych s Ním žádný vážnější vztah nemela.samozrejme vztah se vyvíjí a vyvíjí se i sexuální život. Ale já jsem vždy tak nějak poznala, co v tom chlapovi je. Buď jsem to vycitila, nebo jsem se ho na ferovku zeptala.
Byla jsem tedy se sexuálním životem spokojená se všemi partnery,ale tu naprostou,dokonalou shodu ve všem jsem našla až se současným mužem.
A prostě ne. Nemohla bych být s mužem který by mě jednou týdně nebo za 14 dní pomiloval po tmě na misionáře. Prostě ne. Byla bych naštvaná,neuspokojena, nebavilo by mě to.
Nechápu že někdo řekne, že jsou důležitější věci než sex. Pro mě je sex zásadní pilíř vztahu. Samozřejmě nejde to bez důvěry,lásky,jiných hodnot..ale nebyla bych šťastná s chlapem který je morálně úžasný ale v posteli nuda.na čem se dá pracovat je rozdílná potřeba,ale jak to v někom není,asi se nenaučí být vášnivý,dominantní,správně vulgarni😉
I když zase jak kdo...někdy se vzájemně prekvapime najakou představou,touhou,nejdřív je to "Lásko já ti nevím,asi ne..."....a pak 100x překonáme to co se nejdřív jeví jako "asi ne"😂😂

lstuchlova
6. kvě 2021

@escapelle Jen narychlo mimo téma, jsem Lstuchlova, prosím 😅 Stává se mi to často a já pak nevím, že mě někdo někde zmínil, bohužel přezdívka zde změnit nelze, tak pro příště, kdyby náhodou... Díky 🙂

escapelle
6. kvě 2021

@lstuchlova jeee tak promiň 😂😂😂....to fakt není poznat😂😂

blondynka400
6. kvě 2021

Já být tebou to nechám tak jak to je a najdu si vedle někoho na SM. Ničit fungující rodinu mi přijde škoda a SM je za mne vždy lepší provozovat mimo partnerský vztah. Tyto dvě věci mi nějak nejdou k sobě....

escapelle
6. kvě 2021

@orisek56 nebo si spousta lidí nalháva že sex není tak důležitý???jako pokud má někdo sex rád,tak prostě nebude spokojený když ho mít nebude.stejne jako když budu sportovec,někoho si najdu,v první fázi se mnou bude chodit denně něco dělat a bude mě podporovat a pak se bude válet na gauci a mě to vyčítat.budu spokojená?nebo bude spokojenej chlap kterej chodí já nevím na fotbal,ženská to ví a po pár letech ji ten jeho fotbal sere?
Je samozřejmě otázka,proč se před někým na začátku pretvarovat,doufat že ho změním,doufat že začne mi rád co mám ráda já,že přestane dělat to,co má rád on sám....
Ať je to sex,zkoušky s kapelou,karty,hospoda...pokud jeden má rád něco co ten druhý ne,vždycky je to dříve nebo později kámen úrazu.

lstuchlova
6. kvě 2021

@blondynka400 A co by nešlo? Většině lidí BDSM zasahuje pouze do sexu a jinak tvoří "normální" pár.

blondynka400
6. kvě 2021

@lstuchlova beru to asi podle sebe. Já si neumím představit s někým takovým žít. Ono asi pak záleží na jaké straně člověk je....

escapelle
6. kvě 2021

@blondynka400 proč ti to nejde dohromady s partnerskym vztahem proboha?
Jezisimarja,někomu vyhovuje jedna poloha,někomu dvě,někdo holt má rád jiný praktiky.a rozhodně je mi milejší pár ktery se v posteli řeže bičem než když si někdo hraje na spokojený vztah a chodí si pro to jinam.

lstuchlova
6. kvě 2021

@blondynka400 Tak já se klidně veřejně prásknu, jsem sub. A v životě nosím kalhoty já...

blondynka400
6. kvě 2021

@lstuchlova tak toto si dokáži představit. Ale když jsi dom, a potřebuješ dom chlapa, je to prostě problém. Ještě jsem nikdy takového nepotkala, kde by to šlo..... Ale mne to nějak netrápí, k životu to nepotřebuji 🙂
@escapelle proto, co píšu. Ono je otázka, co o tom v reále víš a nevíš. S klasickou nevěrou bych některé vztahy BDSM nespojovala.

lstuchlova
6. kvě 2021

@blondynka400 Tak normálně se trochu přeme, ale spíš mám navrch já, neboť on je větší flegmouš a příliš pohodlnej... 😀 Submisivního chlapa bych mít nemohla, v sexu už pak vůbec ne.