icon

Je hygiena u lidí 55-60 let horší než u mladších?

andyvestecka
27. led 2023

Ahojte jsem z toho v soku, dnes mi bylo řečeno ze starsi lidi kolem 55-60 nedbaji na hygienu tak jak mladí a sprchuji se jednou za 14dni????

zrzinda
27. led 2023

Achjo, Vaše trápení bych fakt chtěla mít. 😀

zmrzlinka
27. led 2023

@andyvestecka závisí kus od kusu....můj otec bude .IT 60 a stará se o sebe a tchánovi bude 64 a asi se fakt koupe jenom v sobotu 🤦😂😂😂

mourovatakocka
27. led 2023

@andyvestecka Přesně, kus od kusu, netroufala bych si generalizovat. Ale teda každopádně fujky fuj.

lv
27. led 2023

Neznam nikoho, kdo by to tak dělal. Ani ve vyssim věku. Kolem 80 myslim, ze denne to neni, ale 14 dni je nesmysl

ckocka
27. led 2023

Průzkum jakého rozsahu přesně ten dotyčný dělal?

klokanka31
27. led 2023

@andyvestecka Myslím že to není jen určitá kategorie...u mých rodičů v domě si lidi odepisují ke konci roku sami vodoměry, a na chodbě to zapisují do připravené tabulky kdo kolik má. A když jsem viděla některá čísla, tak mě napadlo jediné - fuj oni se snad nekoupou... A klidně jde o mladou rodinu s dětmi...

jjasmina
27. led 2023

@andyvestecka moji mamce je 65 a sprchuje se denně 🤣🤣 tak ji aso řeknu at to neprehani 😃

rencinka87
27. led 2023

😂😂 tatovi je 58 a sprchuje se 2xdenne, moje mama tez 58 minimalne dvakrat denne, v lete klidne 4x se jde sprchnout 🤦‍♀️ Babicka 86 dvakrat denne (nebo teda jestli nezrusila ranni sprchu, jinak urcite denne). U tchanovcu (70 a 76) to rozhodne tak zhavy nebude. Podle me nezalezi na veku 😉

werik153
27. led 2023

Za 30 let vám dám vědět , jestli to tak opravdu je 🙃

aspie83
27. led 2023

@klokanka31 my bychom tedy asi někdy mohli podle spotřeby působit jako spindirove.. manžel se sprchuje denně v práci, chodíme plavat, kde se také všichni sprchujeme a jeden čas jsem chodila 4x týdne cvičit a tam jsem se také samozřejmě sprchovala 😉 ale na čísla by nás možná zachránilo, že skoro denně pereme a děti si kolikrát napustí plnou vanu 🤷

lvl16
27. led 2023

No vím jistě, že moji rodiče se myjí minimálně jednou denně :D.

gbp
28. led 2023

@andyvestecka tak super 👍 to se tesim 😄 evidentne se telo s pribyvajicim vekem stava vice samocisticim 👍

errol4388
28. led 2023

@andyvestecka sprchovat/koupat se jednou za 14 dní ještě neznamená mýt se jednou za 14 dní. Starší lidé jsou často zvyklí mýt se tak, že si napustí vodu do umyvadla a žínkou si umyjí potřebné partie.