Jméno pro moji holčičku
🙂 Vždy jsem si přála holčičku, a za měsíc ji budu mít 🙂 Ale celé těhotenství si lámu hlavu se jménem. A doteď ho nemám vybrané.. Mělo by se hodit k příjmení Veličková. Tak kdo máte chuť dejte mi tip.
@veronikajanova mně se líbí Anička nebo Eliška. K příjmení malé by to bylo i moc hezké
Aneta Veličková nezní špatně 😀 My máme doma Anetu a Romana. Románek je jediný široko daleko. Anetka byla ve školce také jen jedna a ani ve škole nemá jmenovkyni, zato mají ve třídě 4 Verunky a 5 Kubíků. A Beata se mi taky moc líbí nebo Adina.
Anna Veličková 🙂
@veronikajanova
Helena Veličková
Ema Veličková
Judita Veličková
Marie Veličková
Anna Veličková
Adina Veličková
Tea Veličková
Edita Veličková
Milada Veličková
Děkuji všem! už mi vznikají favorité... Určitě pak napíšu jak jsem se rozhodla 🙂 ale určitě ještě nemusíte končit s tipy 🙂
Leontýna 🙂
Já bych chtěla Sárinku 🙂
My chceme Ellen a přemýšlíme o kombinaci Ellena Anna 🙂 Anička měla být původně ale mám termín v týdnu,kdy by měla svátek,tak sm od ní upustili. Ale nechceme se ji vzdát úplně. Jak tohle dopadne? 😀
Mě by se k vašemu příjmení líbí Veronika(Veličková).Je to krásný jméno. 🙂 Kdyby se tak nejmenovala moje neteř tak to jméno hned dám. Jinak u nás to jistí Zuzanka. 😀 Ale Teď se dívám,že by byla asi po mamince Verunka.
@margaret88 Veronika se jmenuje maminka 😉 a to se jí zdá moc dlouhé
Kromě Alenky by se mi líbila ještě Hana a Radka.
@andelka Jj už jsem si toho taky všimla. 🙂
Veronika je dlouhé, ale dá se dát třeba jen Nika. Moje neteř to má jako druhé jméno.
A když vidím margaret88, tak mne napadla ještě Markéta. Veličková je takové měkké a něžné příjmení, k tomu se hodí i taková důraznější jména.
@andelka Nika je v kalendáři? dle mě blbost - Nika je domácí podoba - ne regulérní jméno
když už tak Nina
@kolibricek36
Dítě můžeš pojmenovat i jmény, která v kalendáři nejsou, ale jako jména se užívají po celém světě. Moje jméno taky v kalendáři není, a to je čistě české.
Mně se líbí jméno Zina. Je v kalendáři, není moc typické a přitom je krásné 😉 jmenovala se tak kolegyně v práci.
@kolibricek36 nemusí být v kalendáři. Jméno Nika nosí v ČR 106 žen. Ve variantě Niké 32 žen.
nebo taky Zita
přece jenom, jsme v Česku, že???
Mám příbuzné v Německu, a dětem dali jména tak, aby se vyslovovala všude stejně, kdyby se vrátili tak aby děti neměli problémy....

A co Beáta? 🙂