icon

Jméno Uljana pro holčičku. Líbí se vám?

oklementieva
12. únor 2016

Maminky, poraďte prosím. Líbí se nám s manželem jméno Uljana. V Česku je skoro neznámé. Líbí se vám nebo vůbec? Děkuji za názory.

Strana
z5
lenka5731
12. únor 2016

@kafr mně se taky okamžitě vybavil Lenin... nepodceňovala bych to, určitě se to vybaví mnoha lidem 😅 Jinak jméno se mi teda nelíbí vůbec, ale o jméně rozhodují rodiče ...

magdalenax
12. únor 2016

@oklementieva Také jedno z krásných jmen. Říkají jim Oli, Ali, Alexko, Sandro.....

magdalenax
12. únor 2016

@oklementieva Také jedno z krásných jmen. Říkají jim Oli, Ali, Alexko, Sandro, Sašo

oklementieva
autor
12. únor 2016

Ještě jsme měli na začátku Nina. Pak jaksi od toho odstoupili.

eva118
12. únor 2016

Alexandra- ano mě se líbí 🙂

magdalenax
12. únor 2016

@oklementieva A víš co Ti napíšu nakonec? Kždé jméno je hezké, když se hezky vyslovuje, jak by Ti řekla moje babička...

svetlus_pepca
12. únor 2016

@ninive211 Jak se jmenoval Lenin, teda taky nevím (r.87) a na stopro vím, že jsme se to na žádné škole neučili. A proč bych se měla stydět, taky nevím. Domnívám se, že to nikdy potřebovat nebudu, a kdyby náhodou, zjistím si to 🙂

@oklementieva Výběr jména je na vás, ale ani mně se nezamlouvá. Děti to budou komolit a zaručeně se s ní nejpitomější zkomolenina potáhne celý život. Zvažte to i s ohledem na budoucnost. Třeba děti umí být zlé, co si budem povídat!

kafr
12. únor 2016

@oklementieva Alexandra je pekne, bezne pouzivane, spousta variaci...
Jeste se zeptam, jakou ma Uljana hovorovou variantu? Ulja? A zdrobnelinu? Pripada mi tvrde i pres to, ze tam je lj.

oklementieva
autor
12. únor 2016

@magdalenax máš načisto pravdu

oklementieva
autor
12. únor 2016

@kafr Ano, Ulja, Ulinka.

lisha
12. únor 2016

A co Soňa?

gracinka7
12. únor 2016

A co Darja? To by se vám nelíbilo?

oklementieva
autor
12. únor 2016

@lisha manžel to zavrhl hned

oklementieva
autor
12. únor 2016

@gracinka7 Řekl že je to Daša, že je to jméno pro psa. Fakt je to s nim těžké 🙂

lisha
12. únor 2016

Tak Natalie (Nataša)?

kafr
12. únor 2016

@oklementieva mi se Ulja zacina libit...
Jeste je dobre voditko poprosit predskolaka aby to jmeno vyslovil- takhle mela sestrenka uz napevno vybrane jmeno(uz ani nevim jake), kdyz jim ho ve vterine zrusila starsi dcerka: maminko ale mi to nejde rict!

kika_21
12. únor 2016

Mně se líbí Anastázie- Stázka. Doma mi to ale pro dceru neprošlo. Je to Anežka.

oklementieva
autor
12. únor 2016

@lisha To není špatné, ale zdá se mě že Natálek je teď v Česku hodně.

oklementieva
autor
12. únor 2016

Ještě jedná varianta Julia

magdalenax
12. únor 2016

Dala bych fakt asi obě - Jana, Uljana Nováková. Budeš mít klid jak tady, tak venku a malá to samé

magdalenax
12. únor 2016

Holky, já snad Olince pošlu jmenný kalendář

oklementieva
autor
12. únor 2016

Příjmení bude Malůšková. Tak holky, teď pište co se vám líbí. Já se opravdu nemůžu rozhodnout. Proto jsem tady.

oklementieva
autor
12. únor 2016

@magdalenax Ten už mám tisíckrát přečtený a chytřejší nejsem 🙂

kafr
12. únor 2016

@oklementieva jee, ze me to nenapadlo Julju jsme meli doma, kdyz jsem byla mala: charita poradala ozdravne pobyty pro deti z Ukrajiny a Beloruska. Poprve jsme meli na navsteve Tanicku (asi Tatiana? Tatjana? Nevim...) a pak Julii, rikali jsme ji Julja. A cesky to taky zni pekne.

magdalenax
12. únor 2016

@oklementieva Já asi zůstanu u názoru, pokud chcete Uljanu.
Jana Uljana Malůšková

magdalenax
12. únor 2016

@magdalenax Hele, před léty byl šlágr dávat klukům jméno Ondra. Tak jo... . Kamarádka - kolegyně volá na syna, - Matěji" Já ji povídám, že co blbne a ona mi řekla, když zavolám Ondro, seběhne se ke mne celé pískoviště, tak mu říkám Matěji. A jmenoval se Ondra 😀

barulina
12. únor 2016

Me napadlo- Uljana,uchcana, a myslim ze bych nebyla jedinna. Za me ne

oklementieva
autor
12. únor 2016

@kafr Když řeknu synkovi 2.7 že sestřička bude Uljanka, tak to pěkně vysloví. Ale když se ho zeptat za 15 min. : tak co? Jak se bude jmenovat? Tak už si nepamatuje a říķá Alinka. 🙂)

magdalenax
12. únor 2016

@magdalenax Jsem si zase odpověděla, tohle mi zničí

oklementieva
autor
12. únor 2016

@barulina ha ha. Jsi dobrá 🙂

Strana
z5