Kdybyste dostali dárek let balónem, co byste dělali?
Co byste delali, kdybyste dostali jako darek let balonem?
@anonym_autor byla bych nadšená a letěla moc ráda. Už jsem dostala kdysi let balónem od manžela k 30. narozeninám. Ovšem je let balónem a let balónem. Záleží, zda člověk letí v klasickém balónu a všechno vidí nebo v tom s velkokapacitním košem, který je skoro jako minibus. Spousta lidí v koši, v podstatě vidí jen na jednu stranu, ne kolem dokola. Taky poslední dobou vídám létat balóny strašně vysoko jako menší letadla. Balón by měl letět níž, aby měl člověk lepší kontakt s tím, co je na zemi, ne že je vše jako mravenci. Takový let by mě mrzel. I když těžko srovnávat první a každý další let, když už člověk trochu ví.
Stejně blbý dárek jako vyhlídkový let letadlem. Věnovala bych někomu, kdo se nemá tak rád, jako já.
@1pomnenka proc?,ja dala.let tatkovi a moc se mu to libilo. Holt tohle neni pro zaprdly lidi
@1pomnenka proc?,ja dala.let tatkovi a moc se mu to libilo. Holt tohle neni pro zaprdly lidi
@hanka_12345 To není o zaprdlosti, nemůžu ani jet vodu, protože vylezu z lodi a motám se. Zkoušet let balonem nehodlám, za to mi to nestojí, už se nechci motat jako opilá. Nemusím mít všechno, nejsem malé dítě a vím, co chci a co ne. Nevím, jak se tomu říká, točí se mi hlava i v autě, pokud neřídím. Na vině je mozek , který se s tím nedokáže srovnat. Nemůžu mít třeba na brýlích cylindry, šlapu do prázdna, zakopávám, padám. Pouťové atrakce jsou pro mne tabu. Ale chápu, že je let balonem pro někoho top zážitek, pro mne to není.
Jajjjjj, šla bych do toho, ale vzala bych si s sebou nějakou kamo, která by mi pomohla dodat odvahy a užily bychom zážitek spolu yessssw 👏
Naši dostali od nás k šedesátinám a pětašedesátinám (mají narozeniny pád dní od sebe). A hlavně tátovi se to fakt líbilo. Třeba seskok padákem, bungee jumping apod, to bych absolutně nedala, ale třeba ten let balónem, to by mě zajímalo taky, a to nejsem zrovna nadšená z výšek.

Ac nejsem milovnik vysek, hned vidim katastroficke scenare, bala bych se, ale prubla bych to!