icon

Kdybyste dostali dárek let balónem, co byste dělali?

31. kvě 2026

Co byste delali, kdybyste dostali jako darek let balonem?

Strana
z2
sagitta33
31. kvě 2026

letěla bych balonem🎈

jancazao
31. kvě 2026

Skákala bych radostí a moc bych se těšila 😍

hennrietta
31. kvě 2026

Využila bych, ale úplně nadšená bych nebyla.😄

zuzkasim
31. kvě 2026

Letěla bych🙂 Každý, koho znám a byl, si to moc užil.

klokanka31
31. kvě 2026

Nešla bych do toho, mně je zle i 5 metrů nad zemí 😁

martina8084
31. kvě 2026

asi bych brečela, protože tohle fakt nechci

1pomnenka
31. kvě 2026

Stejně blbý dárek jako vyhlídkový let letadlem. Věnovala bych někomu, kdo se nemá tak rád, jako já.

neomenia
31. kvě 2026

Nádhera! Ale ne pro suchoprdy, co se všeho bojí 🤭

mishka87
31. kvě 2026

Samozřejmě bych letěla. Nejsem člověk, co by se bál i na stupínku a naopak miluju adrenalin

lauriak
31. kvě 2026

Ja mam paniku z vysek takze bych nesla ani omylem. A dala bych to nekomu, kdo ma rad adrenalin a neni po💩 jako ja 😅

zuzkasim
31. kvě 2026

Já bych za takový dárek byla moc vděčná. Už roky o tom uvažuju, ale zatím nikdy nebyly peníze nazbyt, je to docela drahá sranda. Kdybych někdy dostala velké odměny, vzala bych klidně i všechny děti

te_reza
31. kvě 2026

Letěla. My dávali našim a i když byli pripo**ani 😆 byly nadšení.

tesinka
31. kvě 2026

Koupila jsem manželovi k narozeninám. Říkal, že se nejdříve bál, ale dlouho si to přál. Nakonec byl nadšený, stál na kraji koše, kde jiní nechtěli a udělal spoustu krásných fotek.

andelka
31. kvě 2026

Byla bych nadšená. Uz jsme o tom s manželem mluvili několikrát.

jija
31. kvě 2026

Dostala jsem, měla jsem strach, oddalovala to, ale nakonec jsem letěla a líbilo se mi to

izabela13
31. kvě 2026

Určite by som to island skúsiť!!

prvomamka
1. čer 2026

nesnáším výšky ale užila jsem si to i bungee

krtcice
1. čer 2026

Vzhledem k tomu že je to můj sen už takových 15 let, tak bych byla ohromně nadšená 😍

budouci_maminka
1. čer 2026

To je zajimavy dotaz po tom co se dva balony stretly na Slovensku, jeden z toho byl poskozeny a musel pristat a jen tak tak z toho nebyl malér😅 letela jsem, bylo to ok, znovu nemusim. Cim jsem starsi, tim vic nerada sveruji svuj zivot do cizich rukou

dashyyy
1. čer 2026

Letěla bych.. loni to dostal táta s babi jako dárek, slavili 60 a 80, letěli před pár týdny a babi úplně odvařená, bylo to její velké přání 🙂

michele30
1. čer 2026

Asi bych poslala dál někomu, kdo by si to víc užil. Mě to neláká.

hojda
1. čer 2026

Pro mě trest😂.

moudivlacek
1. čer 2026

Věnovala dál 🙂

hadruska
1. čer 2026

Ja o letu balonem mlela tak dlouho,ze jsem ho opravdu dostala od kamarada.A letela nad Karlstejnem a bylo to BOZI!

hadruska
Autor odpověď smazal
anetka1701
1. čer 2026

Pevně věřím, že všichni moji blízcí mě znají tak dobře že ví, jak nenávidím výšky a nikoho by podobná blbost ani nenapadla 🤣

palomitacheca
1. čer 2026

Já bych takový dárek využila, mám ráda výhledy z výšky 😊
Před 15 lety jsme mému tatínkovi k narozeninám darovali vyhlídkový let letadlem nad jeho rodným krajem a já nakonec letěla s ním - moc jsme si to užili.
Mě na loňské dovolené napadlo, že bych chtěla vidět naše oblíbená výletní místa z výšky, ale cena mě teda docela šokovala... Nakonec jsem si rodině řekla o příspěvek k Vánocům a k letošním kulatinám, takže aktuálně mám v plánu vysněný 90minutový let na tento srpen 😁 snad nám bude přát počasí.

jannym
2. čer 2026

Nejdriv bych se vydesila a pak bych si to sla uzit

biciklissie
2. čer 2026

Asi bych z toho byla trochu rozpačitá. Než překvápka, raději dostávám to, co si opravdu přeju, i třeba praktické věci. Nicméně bych se hecla a absolvovalo to. Třeba by to nakonec byl hezký zážitek. Ale trochu by mi bylo líto peněz, moc mě to nebere.

izz76
2. čer 2026

@anonym_autor Byla bych naštvaná,výšky nesnáším a každý kdo mě zná ví,ze let balonem by me vubec nepotěšil.

Strana
z2