Kdybyste dostali dárek let balónem, co byste dělali?
Co byste delali, kdybyste dostali jako darek let balonem?
Stejně blbý dárek jako vyhlídkový let letadlem. Věnovala bych někomu, kdo se nemá tak rád, jako já.
Samozřejmě bych letěla. Nejsem člověk, co by se bál i na stupínku a naopak miluju adrenalin
Ja mam paniku z vysek takze bych nesla ani omylem. A dala bych to nekomu, kdo ma rad adrenalin a neni po💩 jako ja 😅
Já bych za takový dárek byla moc vděčná. Už roky o tom uvažuju, ale zatím nikdy nebyly peníze nazbyt, je to docela drahá sranda. Kdybych někdy dostala velké odměny, vzala bych klidně i všechny děti
Koupila jsem manželovi k narozeninám. Říkal, že se nejdříve bál, ale dlouho si to přál. Nakonec byl nadšený, stál na kraji koše, kde jiní nechtěli a udělal spoustu krásných fotek.
Dostala jsem, měla jsem strach, oddalovala to, ale nakonec jsem letěla a líbilo se mi to
Vzhledem k tomu že je to můj sen už takových 15 let, tak bych byla ohromně nadšená 😍
To je zajimavy dotaz po tom co se dva balony stretly na Slovensku, jeden z toho byl poskozeny a musel pristat a jen tak tak z toho nebyl malér😅 letela jsem, bylo to ok, znovu nemusim. Cim jsem starsi, tim vic nerada sveruji svuj zivot do cizich rukou
Letěla bych.. loni to dostal táta s babi jako dárek, slavili 60 a 80, letěli před pár týdny a babi úplně odvařená, bylo to její velké přání 🙂

letěla bych balonem🎈