Knižní šifra
http://www.martinus.cz/kniznisifra/index.php
ahoj maminky,
zkoušeli jste to? Já už mám nalezeno 47 knih. Ale zaboha nemůžu přijít na to (ani lidi s nimž jsem to řešila) co označují: židle, koně, sloni, ta silnice v canyonu, slepá chromá stará včela, pařez s norskou vlajkou a ta lilie. Kdybyste někdo věděl tak napište, zrovna tak já ráda pomůžu
P.S.
drama Židle existuje ale bohužel to tam nefunguje, pak už mě k nim napadlo jen Hra o trůny ale taky vedle
@mercedesse Tak tu babu uz mam, to je ostuda, takova klasika, sakra. To druhy zatim ne, popremyslim, diky. 🙂
@cabalkova autorka je Lucy Maud Montgomery
@mercedesse Mam to, diky. Ale ted mi neco rekni, to jsi vygooglila, nebo jsi to vedela/cetla? Ja o tom nikdy ani neslysela. :(
@cabalkova to jsem teda konkrétně našla tady na diskuzi myslím od Hojdy, taky jsem to neslyšela. Většinu jsem našla sama, ale tohle mi nedocvaklo
@mercedesse diky ale o knize anna ..... jsem nikdy neslyšela 🙂 ostuda
Teda, smekám před těma, co uhádli bez nápovědy jiných. Sama jsem našla asi tak kolem 20 knížek. Teď jich mám po použití vašich nápověd celkem 45. Když na to pak člověk kouká, tak je to jasný jako facka, ale vzpomeňte si 😀
Nemám ty brouky. Poradí někdo?
Ahoj holky, potřebovala bych zase nápovědu 🙂 Co jsou prosím ty stromy s ovocem v košíku? Děkujii 🙂
@velulinkas ruský autor, název knihy: místo, kde se nacházejí ty červené plody, které jsou na obrázku v košíku. Ty červené plody jsou i v názvu díla
@holak koukni o pár stran zpět tam mi je poradila @vegal
@roste to i u nás v létě, je to podobné třešním a když je stromů na jednom místě moc nějak se tomu říká, autor je původem rus
potřebovala bych taky nápovědu co je ta sekačka na červeném podkladu prosím? A našel by se tu nějaký dobrák s kterým bych přes IP mohla dohledat poslední obrázek co mi chybí a už druhý den jej nemůžu najít? děkuji
@linusha no, ten červený podklad - zadej to, co vidíš... po čem běžně jezdí sekačka? Akorát, že tady ta je jinak barevná...
a někde je tu vtipný seznam všech knih... mně chybělo kladívko... Díky jedné mamince jsem jej našla
@linusha co seká sekačka, akorát to má jinou barvu, né zelenou... 😉
@hancazivocich díky za nápovědu už jsem na to přišla. Já ani tak nechci název jako spíš najít obrázek který nemám a pak přijít na knihu
už mám všechno až na buddhu. I když googlim, tak jsem nic nenašla. I když jsem se zase hodně moc o něm dozvěděla 😀
Poradte mi prosim napoved k praseti v obleku (s dyni, patri k tomu?), domku s duchama, chlapovi v ponorce
Nemam taky chlapa, co leze oknem, zenskou ve vlaku (s ruzi), andela s dablem, zeleny bacily (vpravo nahore) a dve sestry (taky tam)

Hlavní město Itálie a jeho obyvatelka je ...
Svatá ---- Chladna z rána a barva a obydlí 😉