Knižní šifra
http://www.martinus.cz/kniznisifra/index.php
ahoj maminky,
zkoušeli jste to? Já už mám nalezeno 47 knih. Ale zaboha nemůžu přijít na to (ani lidi s nimž jsem to řešila) co označují: židle, koně, sloni, ta silnice v canyonu, slepá chromá stará včela, pařez s norskou vlajkou a ta lilie. Kdybyste někdo věděl tak napište, zrovna tak já ráda pomůžu
P.S.
drama Židle existuje ale bohužel to tam nefunguje, pak už mě k nim napadlo jen Hra o trůny ale taky vedle
@jppetty ne neznamenají
a máš ten sad...?
hollkyy , mě asi chybí ten dopis v láhvy s tím krabem pod buddhem :D dáte mi prosím někdo nápovědu?
no ten papír je vz....od někoho a je v lahvi...
Je to román, známej...
Holky, prosim prosm, nez me trefi slak, co je ten zlaty byk? Snazila sem se najit v diskuzi zpet, ale je tady toho uz milion. A dalsi vec je, ze nevim, proc mi to nebere Starika. Pisu tam ten nazev uplne punktlich! Diky moc za rady!
@elinkal býk je mládě
@elinkal ty myslis toho co leze u okna?
@mercedesse dekuji za mlade, to mi moc pomohlo a Starika uz jsem tam taky na po sedesate bouchla, asi jsem porad nekde delala chybu, jak je to dlouhy nazev.
Díky bohu, farma zvířat nás tady teda nenapadla, jinak to docela šlo hádat pomocí indicií. Už to máme všechno🙂
Prosím pomoc s tajným bonusem,mám napsat Jméno+Příjmení autora+ dílo nebo díla ? Vidím 2 děkuji za pomoc
jestli myslíš tajný bonus 3 tak jméno člověka (přijmení) o kterém dílo je. Má to něco společného s žárovkou....
pavlakafka děkuji 😀
@lidus88 to je divný, míš to dobře
Tak už jsem na to přišla 😉 A pro všechny kteří tápou jako já ..za čárkou musíte udělat ještě mezeru 😉 Stoletý stařík, který vylezl z okna a zmizel.. 😅
Ahoj, víte někdo co je ten dům se strašidly? Nějak na to nemůžu přijít.. V vedle toho domu je nějaký náhrobek nebo co,,, ☹
Je to dům a je průhlednÝch strašidel
ahojky, tak mi chybí poslední kniha a nevím která to je ☹ je ten vrtulník samostatně nebo to patří k tanku
s holubicí? Díky za pomoc
mohu někomu zaslat seznam ke kontrole, co mi chybí? díky moc
dej to sem... 😉 a ten vrtulník patří k holubici a tanku
@cogito - je to slovensky...v podstatě slovensky to, co vidíš...
@hancazivocich bere to slovensky i cesky
již nápovědu nepotřebuji, přišla jsem na to 🙂
@mercedesse Díky.
Holky, PROSÍM, chybí mi poslední kniha a NEVÍM KDE JE(( Jediné, co netuším co je je ten pán v obraze nad pánem líbajícím ruku. Že by to bylo ono?? Prosím moc, poraďte.
@radostnavila Myslíte, toho v tom obilí? Poradím J.D. Sallinger 😉
@pavlakafka To s tím Dannym je prosím nápověda k čemu?

@jppetty neznamenají 😉